Zlý Jabko Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Černobílá vyzkoušena a za mě dobrý kafe. Zdá se mi to anebo je u něj nějak hustší crema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak jsem vzal na zkoušku u zeleného pitchuse kde jsem objednával ještě jiné věci trojbalení kávy LOR intenzita 11 a přes prvotní nedůvěru a slabé očekávání docela příjemné překvapení,origo je origo,ale i toto neurazí,navíc za 79,- není co řešithttps://www.alza.cz/jacobs-lor-ristretto-10ks-d5259244.htm?kampan=adpla_vyrobci_SDA_domacnost_kavovary-presovace-kava_nespresso_c_1o2_21503_JACRI119_~32181667410~&gclid=EAIaIQobChMImLu00aKc3wIViuJ3Ch28cQnxEAQYAiABEgKET_D_BwE Jinak u Nespresso je teď k 200 kapslím tmavá čokina zdarma..Do 17.12. 2018 Mám koupenou LOR Splendente 7 tak uvidíme. Zkusil jsem i Lidl nějakou sedmičku a není špatný, ale neni to origo. Cena výkon hodnotím 8z10. Ted jsem nakoupil zásobu na zimu u Nespressa tak se těším na chutě. Zatím u mě vede Columbie Nespresso. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Vím, že hodnocení kavy je hodně o přípravě, mašině, mlýnku s v neposledním kávě, ale u Nespressa to není až tak potřeba řešit. Napadlo mě vést tabulku kapslí a subjektivního hodnocení. Budu na tom víc pracovat, zatím v rozpracované podobě. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hk7naQRDsgAAl0Jc6zHEp9lItdj7oXZQ9mEVnMiFHS4 Prosím Vás o připomínky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Vím, že hodnocení kavy je hodně o přípravě, mašině, mlýnku s v neposledním kávě, ale u Nespressa to není až tak potřeba řešit. Napadlo mě vést tabulku kapslí a subjektivního hodnocení. Budu na tom víc pracovat, zatím v rozpracované podobě. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hk7naQRDsgAAl0Jc6zHEp9lItdj7oXZQ9mEVnMiFHS4 Prosím Vás o připomínky. Sent from my iPhone using TapatalkNo jo, ale bude mi to chutnat stejne jako tobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 No jo, ale bude mi to chutnat stejne jako tobe?bude...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 No jo, ale bude mi to chutnat stejne jako tobe?Myšlenka je, aby každý kdo přidal co mu chutná a jeden sloupecek bude prumer. Imho spíš se tím oddělí co ne a co spíš jo, aby bylo patrné kterou cestou se většina vydala a kterou naopak ne. Je to vše rychlá myšlenka nahozena do tabulky za 25min. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 V prodeji právě dva nové kousky,ten Istanbul asi zkusím vol. 10https://www.nespresso.com/cz/cs/coffee-houses?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Coffee_Houses_Allactive_Inactive_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 A když není chuť na kafehttps://www.idnes.cz/technet/pc-mac/domaci-kapslovy-pivovar-lg-homebrew.A190110_021014_hardware_nyv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 A když není chuť na kafehttps://www.idnes.cz/technet/pc-mac/domaci-kapslovy-pivovar-lg-homebrew.A190110_021014_hardware_nyvSleduji to delší dobu. Uvidíme jaká bude cena. Na druhou stranu za chvíli bude kapsle I na dítě. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) nevím jestli to tu už není...... máma včera přitáhla z Lidlu tyhle kapsle na zkoušku ..... prej maj tři druhy s různou sílou takže ....... tohle je pitelný ..... pěnu to udělá ..... sílu to má subjektivně menší než nespresso ristretto ..... nandat kapsli do přístroje není úplně v pohodě jako u nespressa, ale třeba to chce jenom nějaký speciální cvik prej 60 korun za 10 kapslí *tak to můžete vyzkoušet Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 nevím jestli to tu už není...... máma včera přitáhla s Lidlu tyhle kapsle na zkoušku ..... prej maj tři druhy s různou sílou takže ....... tohle je pitelný ..... pěnu to udělá ..... sílu to má subjektivně menší než nespresso ristretto ..... nandat kapsli do přístroje není úplně v pohodě jako u nespressa, ale třeba to chce jenom nějaký speciální cvik prej 60 korun za 10 kapslí *tak to můžete vyzkoušetJa zkoušel modré a taky cena/výkon dobrý. Sice zůstávám u Nespressa ale časem to chce refresh. Takže pak todle nebo LOR Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 nevím jestli to tu už není...... máma včera přitáhla s Lidlu tyhle kapsle na zkoušku ..... prej maj tři druhy s různou sílou takže ....... tohle je pitelný ..... pěnu to udělá ..... sílu to má subjektivně menší než nespresso ristretto ..... nandat kapsli do přístroje není úplně v pohodě jako u nespressa, ale třeba to chce jenom nějaký speciální cvik prej 60 korun za 10 kapslí *tak to můžete vyzkoušetJa zkoušel modré a taky cena/výkon dobrý. Sice zůstávám u Nespressa ale časem to chce refresh. Takže pak todle nebo LOR Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 nevím jestli to tu už není...... máma včera přitáhla z Lidlu tyhle kapsle na zkoušku ..... prej maj tři druhy s různou sílou takže ....... tohle je pitelný ..... pěnu to udělá ..... sílu to má subjektivně menší než nespresso ristretto ..... nandat kapsli do přístroje není úplně v pohodě jako u nespressa, ale třeba to chce jenom nějaký speciální cvik prej 60 korun za 10 kapslí *tak to můžete vyzkoušet Minulý měsíc to bylo v akci 10 ks za 40,- Kč. Pro návštěvy dobrý, sám bych to nepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Pro návštěvy dobrý, sám bych to nepil. hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Nejlepsi kapsle jsou origo, pak LOR, pak dlouho nic, pak Lidl a ostatni shity....tak to mam ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Hlavně ty kapsle nejdou z mašiny dobře ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Nejlepsi kapsle jsou origo, pak LOR, pak dlouho nic, pak Lidl a ostatni shity....tak to mam ja Mam to stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tak není od věci zkusit co nabízí konkurence, ale pak člověk hned pochopí že origo je origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 A stejně je to divný, že spousta výrobců dělá shit kapsle (kolich jich asi prodají), ale snad nikdo nedělá prémiovku kvalitou nad origo (do toho bych i šel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Me to prijde jak koupit sedmu a dat do ni LPG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se