magistr Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Dobrý den Zakoupil jsem na ebay hodinky Citizen JY8020-52E.Nemáte prosím někdo návod v českém jazyce?Popř. na jiné rádiově řízené hodinky Citizen s digitálním displejem a ručičkama?Děkuji všem za pomoc.
Ajaka Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 31. 12. 2011 v 14:24, 'magistr' napsal: Dobrý den Zakoupil jsem na ebay hodinky Citizen JY8020-52E.Nemáte prosím někdo návod v českém jazyce?Popř. na jiné rádiově řízené hodinky Citizen s digitálním displejem a ručičkama?Děkuji všem za pomoc. Zkus to na www.goldtime.cz, nebo v jejich autorizovaném serv. v Praze, v ulici U Libeňského pivovaru, tuším číslo 8.
magistr Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:11, 'Ajaka' napsal: Zkus to na www.goldtime.cz, nebo v jejich autorizovaném serv. v Praze, v ulici U Libeňského pivovaru, tuším číslo 8. Tam jsem volal a bohuzel mi rekli,ze mi navod neposkytnou jelikoz nemam hodinky zakoupene u nich.Pritom je mam take zakoupene u autorizovaneho prodejce,akorat ne u nas.
Ajaka Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:56, 'magistr' napsal: Tam jsem volal a bohuzel mi rekli,ze mi navod neposkytnou jelikoz nemam hodinky zakoupene u nich.Pritom je mam take zakoupene u autorizovaneho prodejce,akorat ne u nas. Asi chtějí peníze. Pokusila bych se to domluvit na nějaké prodejně Corial, pokud tam ty hodinky zahlédneš. Trošku zalži, že jsi dostal hodinky bez návodu, nebo ho ztratil a dej holkám čokoládu a ony ti ho třeba nechají okopírovat. ;-)
magistr Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:01, 'Ajaka' napsal: Asi chtějí peníze. Pokusila bych se to domluvit na nějaké prodejně Corial, pokud tam ty hodinky zahlédneš. Trošku zalži, že jsi dostal hodinky bez návodu, nebo ho ztratil a dej holkám čokoládu a ony ti ho třeba nechají okopírovat. ;-) Ja bych jim i nejakou stovku klidne zaplatil,to neni problem.Zkusim obejit i obchody a uvidime.Byl bych ale radsi kdyby se nasel nekdo tady.Za navod bych klidne zaplatil.Chapu ze nic neni zadarmo.
pavel67 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Tady je to anglicky - bohužel neovládám. Ale přes google překladač by jsi se doma, bez zbytečného courání , mohl dozvědět aspoň to hlavní.
magistr Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 21:27, 'pavel67' napsal: Tady je to anglicky - bohužel neovládám. Ale přes google překladač by jsi se doma, bez zbytečného courání , mohl dozvědět aspoň to hlavní. Anglicky navod mam,ale google bohuzel nepreklada nektere vety vubec.Je tam starsne chyb.Zkusim spise pochodit po tech obchodech jestli se tady nikdo nenajde a navod za nejaky uplatek ziskat tam.Prece jen bych chtel o nich vedet vsechno kdyz uz staly takove penize :-)
magistr Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Opravdu tady není nikdo kdo by měl návod v češtině na hodinky Citizen JY...???Nabízím 200kč.Stačí naskenovaná knížka,hlavně ať tam je čeština.
Ajaka Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 21:24, 'magistr' napsal: Ja bych jim i nejakou stovku klidne zaplatil,to neni problem.Zkusim obejit i obchody a uvidime.Byl bych ale radsi kdyby se nasel nekdo tady.Za navod bych klidne zaplatil.Chapu ze nic neni zadarmo. Zkusím ti to sehnat.
x-typek Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 V 31. 12. 2011 v 14:24, 'magistr' napsal: Dobrý den Zakoupil jsem na ebay hodinky Citizen JY8020-52E.Nemáte prosím někdo návod v českém jazyce?Popř. na jiné rádiově řízené hodinky Citizen s digitálním displejem a ručičkama?Děkuji všem za pomoc. Mám, mám je taky tak mi napiš email na x-typek@seznam.cz a já ti ho pošlu Ps: Kolik tě stály?
magistr Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Již jej mam.Děkuji za pomoc.Hlavně x-typkovi!!!
lopki Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 V 3. 1. 2012 v 12:31, 'magistr' napsal: Již jej mam.Děkuji za pomoc.Hlavně x-typkovi!!! Chlapi, když už ten návod máte, tak se podělte i s ostatními. Věřím, že většina z nás si s překladem poradí, ale občas se najdou i tací co by ho uvítali.
Gapamich Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Dobrý den . Zakoupil jsem též hodinky na ybei citizen super pilot JY 8020- 52E bez návodu použití . Nebyla by jste tak hodná a neposlala by jste mi ho . Za uplatu.Děkuji za kladnou zprávu. gapamich@seznam.cz Děkuji Michovský
Daemonultimate Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Taky jsem měl do nich našlápnuto,ale protože jsem šetřílek skončil jsem úplně jinde.To není ironie,myslím že spousta z místních mi rozumí.Hodinky jsou to super,měl jsem ten klasickej starší model a šlapal opravdu super.Vzájemné doplnování informací analog-digital paráda.Udělají Ti skvělou službu.Jinak zjistíš,že jsi ten návod ani nepotřeboval. Sakra,zas jsem si naběh na starý vlákno: Upraveno 1. října 2012 uživatelem Daemonultimate
x-typek Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Tak tu je:Sorry všem pokud jsem je namlsal a neposlal!http://www.ulozto.cz/xMLNX5b/jy0100-08e-pdf V 31. 12. 2011 v 14:24, magistr napsal: Dobrý den Zakoupil jsem na ebay hodinky Citizen JY8020-52E.Nemáte prosím někdo návod v českém jazyce?Popř. na jiné rádiově řízené hodinky Citizen s digitálním displejem a ručičkama?Děkuji všem za pomoc.
CL95 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Taky děkuju, přece jenom je to pohodlnější v mateřštině... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se