taurus Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Prosím členy fora o názor na dilema mezi Davosa Rallye Pilot Chronograph a Fortis B-42 Black ChronographObojí používají stejný stroj Valjoux 7750 v identické konfiguraci ciferníku. Zpracování pouzdra mi připadá solidní u obou byť s odlišným přístupem. Uvažuji takto- Davosa Pros: Jemný elegantní ciferník i vteřinovka, sexi korunka, nižší cena Con: Absence AD/servisu v CR Fortis Pros: Robustnější pouzdro, karbonový ciferník Con: asi jen ta cena Zajímal by mě váš názor na tempo poklesu ceny u obou variant. Děkuji předem za váš čas
taurus Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 tak zatím je to plichta, ještě se na to vyspím...
Baker Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 V 2. 1. 2012 v 18:20, 'taurus' napsal: Zajímal by mě váš názor na tempo poklesu ceny u obou variant. Fortis na tom bude s pripadnou likviditou lepe. Navic tento model Davosa je takovy kockopes pilotek na rallye remenu.
Micey Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Fortis! Ty Davosa se myslim nějak úžasně prodávat nebudou. Anebo bych mrknul ještě na Hamilton..
StanoBare Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Prikláňam sa k Aldovej alternatíve Fortisiek. Je oveľa vyváženejší ako model na báze B42 Marinemaster. Už je tam toho dosť nasáčkovaného. Dva veľmi výrazné indexy bez optického vyváženia...eee. Davosa je elegatná. Takže kompromisom by mohol byť spomínaný Fortis B42 Off. Cosmo Chrono v titáne alebo oceli.
Tomak Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 A sluší ti víc hodinky s lunetou nebo bez? Mně třeba u elegantnějších kousků téměř vždy sednou lépe ty bez lunety.I když jsou Fortisky likvidnější, já bych šel do Davosy pro jemný, elegantní cifr, přestože bych zřejmně nesnesl ten moto řemen.
WATCHES Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Davosa Jestli už teď uvažuješ, že je budeš chtít prodat, tak si je snad ani nekupuj a radši si udělej hezkou dovolenou...
tommasini Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Za mě Fortis. Ale radsi bych Fliegry.
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Fortisy a to ty co Ti doporučuje Alda. Davosy budou co se týče likvidity zoufalé.
taurus Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Tak ted je to už poměrně jednoznačné. 9:3 pro Fortis.Ani nemůžu říct, že jsem překvapený protože i mě rozum říká Fortis (Ať už by byla finální varianty jakákoliv, Aldiho navrh je mi taky simpatický). Když se ale od obou fotek po chvíly odvrátím ( mám je na ploše) tak ty Davodsy jsou prostě v podvědomí tak nějak zafixivaný. Každopádně Vám všem děkuji za Váš čas a názory. Časem dám vědět jak to dopadlo v sekci Chlubení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se