Hasič Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 http://sk.aukro.cz/hodinky-breitling-bentley-special-edition-i2037325571.html
financ Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 To je fejk. . To jsou zase pohádky, lepší než "O Smolíčkovi"
Hasič Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 obavam sa, ze to bude asi fejk, ci? Nééé, kup je, at se Ti můžem posmívat, až je dáš do rubriky Nové přírustky, nebo co nosí VIP prosím přesunout do Akro pro zasmání!!! Plís, já hlava děravá!
Klokan Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Mě pobavilo, že mu je dali bez papírů a krabičky, aby nebyly snadno "prodatelné". To musel být zážitek, když je předávali v igelitce z Lidlu ...Jinak evidentní podvod ve stádiu pokusu.
semi001 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Už jsem to dával do druhé sekce, je to opravdu hnus:-( jak jsem to pročítal celkem mě mrzí, že to aukro se tomu staví tak zády:-(
spineshank Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 slušnej příběh co k tomu ten debil dal to vypadá že jej spíše vyhodili když mu dali takovou"krásu"
bindo Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Napriek tomu že dané hodinky sú fake, jeho príbeh nemusí byť úplne nereálny. Známi tiež dostal ako odmenu v práci chrono Carrery bez certifikátu, krabičky a pod. A istotne to faky neboli
Axel Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Fejky jako takove mi starosti nedelaji, ale co mi vadi opravdu hodne, kdyz nekdo fejk vedome vydava za original a chce ho zpenezit, druheho okrast. Ten clovek bude ku.va nejen v obchode, ale i v zivote. pral bych mu a jemi podobnym, aby se nasel kupujici, co by vyzadoval osobni predani a peclive mu "vysvetlil", ze odrbavat takto lidi by nemel..
quequeek Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 připomněly mi legendární turbobujón, asi se bude jednat o stejnou limitovanou edici
Boudy Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Napriek tomu že dané hodinky sú fake, jeho príbeh nemusí byť úplne nereálny. Známi tiež dostal ako odmenu v práci chrono Carrery bez certifikátu, krabičky a pod. A istotne to faky neboli To mi hlava nebere, jak víš, že to tak bylo? Já bych to považoval za hóóódně divný, chápu, že bez účtenky, ale bez krabičky a dokladů? Co auto, taky mu dali bez technického průkazu a klíčů?
Johny111 Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 To mi hlava nebere, jak víš, že to tak bylo? Já bych to považoval za hóóódně divný, chápu, že bez účtenky, ale bez krabičky a dokladů? Co auto, taky mu dali bez technického průkazu a klíčů? Presne tak. Je to jednoducho hlúposť a to z viacerých dôvodov - nik nebude odovzdávať cenný dar len tak, bez krabice a dokladov k nim patriacim. Skôr budem veriť v zelených mužíčkov z Marsu ako týmto rozprávkam.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.