Přejít na obsah

limited brajtle bentley

Hasič

Doporučené příspěvky

Odesláno

obavam sa, ze to bude asi fejk, ci? :D

Nééé, kup je, at se Ti můžem posmívat, až je dáš do rubriky Nové přírustky, nebo co nosí VIP

prosím přesunout do Akro pro zasmání!!! Plís, já hlava děravá!

Odesláno

Mě pobavilo, že mu je dali bez papírů a krabičky, aby nebyly snadno "prodatelné".

To musel být zážitek, když je předávali v igelitce z Lidlu ...

Jinak evidentní podvod ve stádiu pokusu.

Odesláno

Už jsem to dával do druhé sekce, je to opravdu hnus:-( jak jsem to pročítal celkem mě mrzí, že to aukro se tomu staví tak zády:-(

Odesláno

Napriek tomu že dané hodinky sú fake, jeho príbeh nemusí byť úplne nereálny. Známi tiež dostal ako odmenu v práci chrono Carrery bez certifikátu, krabičky a pod. A istotne to faky neboli ;)

Odesláno

Fejky jako takove mi starosti nedelaji, ale co mi vadi opravdu hodne, kdyz nekdo fejk vedome vydava za original a chce ho zpenezit, druheho okrast. Ten clovek bude ku.va nejen v obchode, ale i v zivote. pral bych mu a jemi podobnym, aby se nasel kupujici, co by vyzadoval osobni predani a peclive mu "vysvetlil", ze odrbavat takto lidi by nemel..Posted Image

Odesláno

Napriek tomu že dané hodinky sú fake, jeho príbeh nemusí byť úplne nereálny. Známi tiež dostal ako odmenu v práci chrono Carrery bez certifikátu, krabičky a pod. A istotne to faky neboli ;)

To mi hlava nebere, jak víš, že to tak bylo? Já bych to považoval za hóóódně divný, chápu, že bez účtenky, ale bez krabičky a dokladů? Co auto, taky mu dali bez technického průkazu a klíčů? :suicide_anim:

Odesláno

To mi hlava nebere, jak víš, že to tak bylo? Já bych to považoval za hóóódně divný, chápu, že bez účtenky, ale bez krabičky a dokladů? Co auto, taky mu dali bez technického průkazu a klíčů? :suicide_anim:

Presne tak. Je to jednoducho hlúposť a to z viacerých dôvodov - nik nebude odovzdávať cenný dar len tak, bez krabice a dokladov k nim patriacim. Skôr budem veriť v zelených mužíčkov z Marsu ako týmto rozprávkam.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...