klobadysek Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Já beru moje kvarcky Citizen do sauny už léta, nikdy žádný problém. Hodinky v sauně důležitý - se stopkama ještě lepší. Důležité je aby přléhaly k ruce, takže nesundávat!
instant Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Co myslite, preco su v kazdej saune presypacie hodiny...?
Petr82 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Já beru svoje Seika 5 Sports do sauny pravidelně a nikdy s nimi problém nebyl.
klobadysek Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Co myslite, preco su v kazdej saune presypacie hodiny...? Asi to bude tím že jsem nebyl v každé sauně ale v těch do kterých chodím přesýpačky nejsou.
Bull is Bull Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Mal som dvoje G-Shock Riseman a presvedceny o ich neznicitelnosti som ich saunoval(sucha,mokra)4krat za tyzden+bazen a hop ani nie za 3 mesiace zahmleny display.Kupil druhe a to iste. Hodinky nesaunovat a Vam co sa to nezahmlilo drzim palce.Ked hodinky musis mat v saune tak kup si nejake za "10"eur a tie humpluj. Apropoooo je nejake riesenie ako odhmlit hodinky? Je normalne ked vonkuje je 0 stupnov a hodinky,ktore mam na rukave svieti priamo slnko a oni sa okamzite zahmlia.Pripominam,ze tieto som nikdy nebral do sauny.
Petr_P Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Apropoooo je nejake riesenie ako odhmlit hodinky? Je normalne ked vonkuje je 0 stupnov a hodinky,ktore mam na rukave svieti priamo slnko a oni sa okamzite zahmlia.Pripominam,ze tieto som nikdy nebral do sauny. (Nechat) Otevřít a vysušit! Dalších pár "tipů" je v tomto vlákně, včetně různých odkazů.
instant Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Asi to bude tím že jsem nebyl v každé sauně ale v těch do kterých chodím přesýpačky nejsou. asi ich niekto ukradol
Dřevák Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Já viděl v sauně ve výklenku za sklem starej primáckej budík
Bull is Bull Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 (Nechat) Otevřít a vysušit! Dalších pár "tipů" je v tomto vlákně, včetně různých odkazů. Uf tak to idem poslat do servisu!
novottom Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 já teda chodím do infrasauny, takže nedokážu soudit, co udělá klasická sauna a hodinky občas zapomenu sundat, pokud je opasek z kvalitního kovu, kterému nevadí pot, tak proč ne... každopádně je lepší hodinky sundat, protože při saunování zavazí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se