Přejít na obsah

CAF projekt na Timefactors

Viktor

Doporučené příspěvky

S Rolandem byl ten problém, že jsme se domluvili, že mi dá zprávu až převezme moje PRS-9, což slíbil a neudělal ani po 6ti urgencích o zprávu. Po urgenci přes Eddieho se ozval s omluvou, že toho měl moc a čekal na další strojky. Do týdne potom  se mi hodinky v pořádku vrátily i s drobným užitečným dárkem od Rolanda.

S Eddiem jsem to měl tak, že se mnou komunikvoal pouze vždy formou dotaz-odpověď. Pokud zároveň i něco slíbil, tak to udělal zase až po dalším dotazu. Jednou přišla i taková rakce s výmluvou, že   "I e-mailed you asking you to return it to Roland Kemmner for inspection, didn't you receive it?"

A když jsem tady nedávno psal ohledně náhradních dílů o tom, že mi Roland odpověděl "I have some spare parts in stock but all this parts are exclusiv for Timefactors. It is better to ask Eddie.", tak už jsem se na to chtěl vykašlat, ale nakonec jsem přece jen znovu Eddiemu napsal. Obratem se mi od Eddieho vrátilo " Roland Kemmner holds all the parts for the PRS-9 Antonin, I don't have a price list for them"

Nechci kazit renomé Timefactoes. Moc se mi líbí co dělají. Jen je potřeba počítat, že reklamace budou stát nějaké úsilí a peníze. A už vůbec nám nechci kazit radost z našich Precista CAF.

Náhradní skla nebo osičky nebudou. Teda alespoň já to nejsem schopen vykomunikovat. Eddie se odvolává na Rolanda, Roland na Eddieho. Když jsem na tuhle situaci decentně Eddieho upozornil, tak už jenom mlčí.  Over

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezké. Tu beranici jsi si nechal někde ušít, sehnal na Barrandově nebo je to originál ? :smile_anim:

Díky, ooo kéž by byla originál! Koupil jsem ji v prosinci při předvánoční návštěvě Budapešti.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, nechce se mi věřit, že není více majitelů PRS-9, kterým se na jejich CAF nezkřivila. Ta moje je po pár dnech nošení od opravy zase křivá. Tak nevím jestli neumím nosit hodinky nebo v čem je problém. Na jiných hodinkách jsem se ani po letech častého nošení s něčím podobným nesetkal.

Odkaz ke komentáři

Necita asi umím být, ale na obsluhování (speciálně) této korunky si dávám extra pozor. Mezi korunkou a pouzdrem je, podle mého názoru, poměrně velká mezera. Není možné, že to je příčina problému?

Odkaz ke komentáři

Nemám s tím problém.

Zítra ti nafotím svou mezeru.

Díky! Velmi rád  porovnám. Mezera na těch mých je snad docela dobře vidět v tomto vlákně o 2 stránky dříve. Pokud bych viděl rozdíl oproti tvým, což asi nebude, taky ještě nafotím.

Odkaz ke komentáři

post-11724-0-16258300-1391701298_thumb.jpg

Asi se to dá těžko takto porovnat. Fotografie může dost zkreslovat. Bude hodně záležet pod jakými úhly se fotí a kdoví na čem všem ještě. Tak to vypadá jakoby na těch mých byla korunka přece jen o půl milimetru dál od pouzdra. Ale navíc je už prostě křivá a to  bude taky trochu zkreslovat realitu. Díky za fotky!

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...