AVe Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 S Rolandem byl ten problém, že jsme se domluvili, že mi dá zprávu až převezme moje PRS-9, což slíbil a neudělal ani po 6ti urgencích o zprávu. Po urgenci přes Eddieho se ozval s omluvou, že toho měl moc a čekal na další strojky. Do týdne potom se mi hodinky v pořádku vrátily i s drobným užitečným dárkem od Rolanda.S Eddiem jsem to měl tak, že se mnou komunikvoal pouze vždy formou dotaz-odpověď. Pokud zároveň i něco slíbil, tak to udělal zase až po dalším dotazu. Jednou přišla i taková rakce s výmluvou, že "I e-mailed you asking you to return it to Roland Kemmner for inspection, didn't you receive it?"A když jsem tady nedávno psal ohledně náhradních dílů o tom, že mi Roland odpověděl "I have some spare parts in stock but all this parts are exclusiv for Timefactors. It is better to ask Eddie.", tak už jsem se na to chtěl vykašlat, ale nakonec jsem přece jen znovu Eddiemu napsal. Obratem se mi od Eddieho vrátilo " Roland Kemmner holds all the parts for the PRS-9 Antonin, I don't have a price list for them"Nechci kazit renomé Timefactoes. Moc se mi líbí co dělají. Jen je potřeba počítat, že reklamace budou stát nějaké úsilí a peníze. A už vůbec nám nechci kazit radost z našich Precista CAF.Náhradní skla nebo osičky nebudou. Teda alespoň já to nejsem schopen vykomunikovat. Eddie se odvolává na Rolanda, Roland na Eddieho. Když jsem na tuhle situaci decentně Eddieho upozornil, tak už jenom mlčí. Over Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Hezké. Tu beranici jsi si nechal někde ušít, sehnal na Barrandově nebo je to originál ? Díky, ooo kéž by byla originál! Koupil jsem ji v prosinci při předvánoční návštěvě Budapešti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Zkusil jsem tentokrát něco světlejšího. Od mistra Zrna. Já jsem spokojen. S řemenem i opaskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Zkusil jsem tentokrát něco světlejšího. Od mistra Zrna. Já jsem spokojen. S řemenem i opaskem.PRS-9_opasek02.jpgPRS-9_Zrno03.jpg Hezké, mně se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Hezké, mně se to líbí. Díky! Jsem proslulý jako mizerný fotograf, ale v reálu, bych řekl, že to má ještě o něco větší vintage patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ahoj, nechce se mi věřit, že není více majitelů PRS-9, kterým se na jejich CAF nezkřivila. Ta moje je po pár dnech nošení od opravy zase křivá. Tak nevím jestli neumím nosit hodinky nebo v čem je problém. Na jiných hodinkách jsem se ani po letech častého nošení s něčím podobným nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Po tom, co jsem si to přečetl, tak si na obsluhování korunky dávám pozor. Ale jestli je to podruhé, tak buď jsi necita nebo vadný materiál z jedné serie hřídelek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Necita asi umím být, ale na obsluhování (speciálně) této korunky si dávám extra pozor. Mezi korunkou a pouzdrem je, podle mého názoru, poměrně velká mezera. Není možné, že to je příčina problému? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Nemám s tím problém.Zítra ti nafotím svou mezeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Nemám s tím problém.Zítra ti nafotím svou mezeru.Díky! Velmi rád porovnám. Mezera na těch mých je snad docela dobře vidět v tomto vlákně o 2 stránky dříve. Pokud bych viděl rozdíl oproti tvým, což asi nebude, taky ještě nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Přikládám fotku korunky v normální a vytažené poloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Asi se to dá těžko takto porovnat. Fotografie může dost zkreslovat. Bude hodně záležet pod jakými úhly se fotí a kdoví na čem všem ještě. Tak to vypadá jakoby na těch mých byla korunka přece jen o půl milimetru dál od pouzdra. Ale navíc je už prostě křivá a to bude taky trochu zkreslovat realitu. Díky za fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Ještě fotky pře zkřivením. Všechny foceny v jeden den (24.1.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Kolega uvažoval, že by je koupil a jak to vypadá, tak wehrmacht strojky už nejspíš nejsou. Zatím na webu má "sold out". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Mrkni do prodejní diskuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Presne ty jsem mu nabizel, ale asi chtel funglovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Tak to asi propásl svou příležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Spitfire je fotogenické pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 kdyby je nekdo chtel treba pustit, udela mi velkou radost.. viz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100838-k-precista-caf-prs-9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 jsou domaaaa, letely pres celej svet,ale mam je ! paradni a jak sedi na ruce, jedna radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se