Viktor Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Během pár dní se na Timefactors.com začne prodávat Precista PRS-9 neboli CAF (Czechoslovak Air-Force), letitý projekt podle legendárních Longines, které se stávaly majetkem vojenské správy atd. Vypadají dobře, mají fajn strojek AS1130 známý jako "Wehrmacht kaliber", jen to jméno Precista mi nějak nepřirostlo k srdci. Tak nevím, asi odolám. Ale zase ta otočná luneta s červeným zobáčkem, tu bych moh. Není to limitka, ale strojků je tuším jen 200. Edited January 5, 2012 by Viktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest987 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Zajimave a cena?nejak se mi nedari ji najit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Cena ještě není, tipoval bych ji okolo 500 liber. Eddie tradičně tajnůstkaří a machruje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhoeniX Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Jde o TENTO stroj. V úpravě jej mimo jiné používal i Girard Perregaux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Pár nových fotek, cena stále neznámá, stejně jako zahájení prodeje. Číslování x/11 neznamená limitku o 11 kouskách ale prý pořadové číslo a rok výroby pouzdra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Nádherný kousek, vypadá moc dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 No me se to teda taky líbí a pokud by to stalo cca. 15 000 tak i to je zajimava cena Britské hodinky na pocest ceskych pilotek s "wehrmacht" kalibrem - to je vostrá kombinace Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullitt Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) preco je slovo "chzechoslovak" v zatvorke? jedine co mi napada, ze oficialny nazov bol 312. squadron a czechoslovak bol nejaky neoficialny privlastok, ale i tak mi to pride divne...... Edited January 11, 2012 by bullitt Link to comment Share on other sites More sharing options...
grakij Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Za mě teda spíš ne. Neumím to popsat, ale není tam to kouzlo původních Longines. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo14 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Je to tak, Czechoslovak vždy bylo v závorce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 On to Eddie fakt dodelal. Mne se teda libi a mozna o nich budu premyslet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
railmaster Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ako Hommage je to úplne super. Vrúbkovaná luneta je tam podľa tradície trošku naviac, ale dala tomu šmrnc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 ...Vrúbkovaná luneta je tam podľa tradície trošku naviac, ale dala tomu šmrnc. Proč navíc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.F.G. Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Já taky tak nějak nevím, jako by měly něco navíc, nebo byly "malé". Luneta mi přijde úzká a ciferník takový utlačovaný. Ale fakt jen pocit na první kouknutí. Původní Longines jsou prostě hezčí. Každopádně idea a zaměření super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funf5 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) Tak jsem prave precetl tech 16 stranek co o nich na TZ-UK je, hlavne z duvodu zjistit, jestli ten kalibr ma Eddie s Incablockem, nebo ne... A ano Btw, vypada to na pomerne velky zajem Pisu a cetl jsem to na telefonu, tak si tu fotku strojku najdete sami EDIT: oprava Edited January 11, 2012 by funf5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
funf5 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Eddie má pro CAF projekt tyto strojky Zdroj: TZ-UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullitt Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Je to tak, Czechoslovak vždy bylo v závorce. dik za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
railmaster Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Proč navíc ? Tak Sorry. Tá otočná luneta na projekte je funkčná? Zrejme som to poplietol so Zenom. Idem sa na ten Timefactors lepšie pozrieť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funf5 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Tak Sorry. Tá otočná luneta na projekte je funkčná? Zrejme som to poplietol so Zenom. Idem sa na ten Timefactors lepšie pozrieť. Na Timefactors, ještě včera nic nebylo, vše je na TZ-UK, odkaz na vlákno je pod fotkou kalibru. Ano luneta je funkční, je to důvod, proč mají jen 30m vodotěsnost, tedy podle Eddiho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jen se zeptám,jak to nakonec dopadlo s tímto projektem a jaká nakonec byla cena?Jsou to jedny z mála hranatých hodinek které se mi opravdu líbí.Nějak vládnu špatnou angličtinou /nebo spíš nevládnu/ Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts