kamilb Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Taky se mi libej vic,jak na tahu.Neni ta guma moc dlouha?Na nekterejch fotkach mi to tak pripadalo... Délka je v pohodě,je delší než běžná kožená konfekce ale jako guma na divery mi to příjde normální.Já mám fobii z dlouhých nato a zulu,ty jsem krátil vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 A ja zase nerad dlouhou gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Na teplakach?A ja zase nerad dlouhou gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Tam hlavne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Trojka bez kormidelníka (SKX). U těch 031 máš origo vložku lunety? Mám jinou a řeším, že si tam nechám hodit stejnou jako máš ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 U těch 031 máš origo vložku lunety? Mám jinou a řeším, že si tam nechám hodit stejnou jako máš ty...Ano, je původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Škoda, že jsi na ně nepřišel dřív... Dnes se jedny vydražily v Japonsku za 211 tis. yenů... Máš odkaz? A taky teda něco přidám Upraveno 2. března 2015 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Máš odkaz? A taky teda něco přidámHezký, ještě oranžový a základní rodinka bude kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Máš odkaz? A taky teda něco přidámSagarmatha na nato strapu, dokonala kombinace. Nejlepsi Seiko. Upraveno 3. března 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Pravdu máš Aldo Taky se mi takto líbí víc než na tahu.Je ale škoda že zas pak nejde vidět pouzdro z druhé strany,protože tento monocoq zespoda vypadá líp jak u MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Pravdu díš, Kamile... teda hlavně tu o pouzdru, osobně je nosím raději na tahu, než na hadru, tah je pohodlnější, ale hadra jim sekne, o tom žádá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Pěkné,pěkné..Dýnko na SD Landmaster tak trochu odflákli,má tam jen takové leptané "cosi" .Toto je ale paráda. edit:A tvarem, jak dělané na hadr. Upraveno 3. března 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Na SD Landmastroch toho odflakli viac nez len dynko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Dynko nadherne, fakt skoda zakryvat hadrem,navic, hadr by ho skarede obrousil. Kluci, jak to maji sagarmatha se zavitem? Je to jeden kus i spouzdrem jako u MM300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Dynko nadherne, fakt skoda zakryvat hadrem,navic, hadr by ho skarede obrousil. Kluci, jak to maji sagarmatha se zavitem? Je to jeden kus i spouzdrem jako u MM300?To by ale trvalo leta ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 To by ale trvalo leta ne?Kdyz se ti mezi hadr a dynko dostane pisek,nebo neco podobnyho,dokaze to nadelat celkem slusnou paseku,tomu ver?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 za ten buransky gumak sa ctenemu publiku velice omluvam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Jo, jsou to krávy velký. Za bordel na sklíčku se omlouvám, ale fakt nemám čas retušovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se