Gustaf Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 44 minutami, vanuska napsal: Prodávají přímo tento odstín ve spreji.....https://www.ceskeploty.cz/kovovy-plot/prislusenstvi/barva-ve-spreji-ral-7016.html To je ale 7016, já mám 7024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Zkus se podívat na ty stránky, které jsem postoval, případně tam můžeš zavolat. Mají zastoupení Polargosu a jsou velmi ochotní. Já tam vloni i letos kupoval plotové dílce a brány a vše bylo k mé velké spokojenosti. Pokud víš číslo RAL, můžeš si ten sprej nechat namíchat, tam kde míchají do sprejů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 9 minutami, Gustaf napsal: To je ale 7016, já mám 7024 V katalogovém listu je je uvedena RAL 7016.........https://www.ceskeploty.cz/out/pictures/wysiwigpro/kovove_ploty/SAFIR.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 3 hodinami, vanuska napsal: V katalogovém listu je je uvedena RAL 7016.........https://www.ceskeploty.cz/out/pictures/wysiwigpro/kovove_ploty/SAFIR.pdf Ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 (upraveno) Zdravím, je tu někdo, kdo by měl možnost udělat takovéto číslo popisné? Popřípadě i se jménem? Matný antracitový povrch podložený nerezem, ab číslo bylo vidět? Díky na šroubky ne, nalepil bych to. V rozměru 9,5cm x třeba 25cm? Délka je celkem jedno, ale šíře je dána rozměrem sloupku. Díky Upraveno 9. dubna 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Dneska sem si založil Amazon účet a objednal něco na kudlu, jinde to neměli ani na ebay ne, tak sem musel v Amazonu. com v tom německým to taky nemaj. Tak sem to vobjednal a mám to teda vobejdaný, má to přijít za 12 dní, ale ještě sem to nezaplatil. Na ebay je to hned, ale tady nevim jak to funguje, to přijde se zpožděním nebo jak to je? Na email mi přišlo: Děkujeme, že s námi nakupujete. Po odeslání zboží vám zašleme potvrzení. Tak kdy to budou chtít zaplatit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 před 1 hodinou, Strocek napsal: Tak kdy to budou chtít zaplatit? Peníze si strhnou ve chvíli, kdy bude zboží odeslané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Automaticky nebo to ještě budu muset nějak potvrzovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Automaticky, nebo to tak alespon byvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 V 9. 4. 2022 v 9:10, Gustaf napsal: Zdravím, je tu někdo, kdo by měl možnost udělat takovéto číslo popisné? Popřípadě i se jménem? Matný antracitový povrch podložený nerezem, ab číslo bylo vidět? Díky na šroubky ne, nalepil bych to. V rozměru 9,5cm x třeba 25cm? Délka je celkem jedno, ale šíře je dána rozměrem sloupku. Díky Nech si ten horní plech vyřezat z nerezu laserem nebo vodou, což je levnější, stříkni barvou a podlož stejným rozměrem nerezu, možná s nějakou distanční podložkou pro plastičnost. To by neměl být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 před 5 hodinami, Klotzman napsal: Nech si ten horní plech vyřezat z nerezu laserem nebo vodou, což je levnější, stříkni barvou a podlož stejným rozměrem nerezu, možná s nějakou distanční podložkou pro plastičnost. To by neměl být problém. No to já bych rád...ale nemám kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 13 hodinami, Gustaf napsal: No to já bych rád...ale nemám kde SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 V 11. 4. 2022 v 19:12, Gustaf napsal: No to já bych rád...ale nemám kde Bydlet v civilizaci a tvrdit, ze nemam kde:) google+laser nebo vodni paprsek… mas to za rohem, minuly tyden mi delali jednokusovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 před 38 minutami, vwtyp11 napsal: Bydlet v civilizaci a tvrdit, ze nemam kde:) google+laser nebo vodni paprsek… mas to za rohem, minuly tyden mi delali jednokusovku. Jj, něco jsem našel v Plzni. Kolik si platil a jaký byl rozměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 vyznáte se někdo v montáži pístů na dvoukřídlou bránu? Vrata se mi nějak blbě dovírají. Teda spíše jedno křídlo jde za svojí osu, která je tvořená nosnými sloupky. Tudíž nedoléhají do sebe. Poradíte mi, jestli to jde na pístu nějak doladit? Nikde nemohu najít jak na to. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Potřeboval bych poradit - opakovaně se mi stává že mi v mobilu v aplikaci Spotify zmizne ovládací lišta na pouštění, zastavení a td. skladeb, takže se přehrávání nedá ovládat. Když to mám puštěno přes bezdrátová sluchátka, tak aplikace taky nereaguje, nejde ani zastavit přehrávání, jen na pár sekund, pak zase pokračuje dál. Stalo se to někomu, nebo netušíte jak to napravit..? Spotify Premium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Reinstall Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 (upraveno) Je tu někdo, kdo by dokázal vyrobit tento spodní středový doraz na dvoukřídlá vrata? Nebo něco podobného? Potřebuji výšku 90mm namísto 70mm. Diky Upraveno 19. dubna 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Nevíte někdo jak "opravit" vrzající/drnčící palubní desku na Octaviii 3.Auto jezdí ok ale ta palubka to je ostuda automobilového průmyslu. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 V režimu individuál si stlumit ten sound srac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se