Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Vybírám si hodinky na denní nošení. Cena do 3000kč. Požadavky- černý ciferní, chronograph, kov pásek, vetší rozměr od 42mm (mám širokou ruku). Zaměření elegantně sportovní do cca 160g

V hledáčku mám Casio Můj odkaz nebo Můj odkaz Výhodná cena. Citizen Můj odkaz nebo Můj odkaz Safír sklo. Moc se mi líbí i Seiko, ale ty dělají menší průměry.

Moc děkuji za rady.

M.

Upraveno uživatelem blam
Odesláno (upraveno)

co třeba tyhle Seika... http://www.ebay.co.u...#ht_6259wt_1185 byl jsem taky jejich vlastníkem a musím říct, že ta modrá je úžasná a každý si jich na ruce všimne Posted Image

když budeš hledat, tak se dělají i s černým cifrem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Velmi pěkné. U Seika se mi líbí Hardlex sklíčko. Minerál je v této cenové relaci standart a safír pouze sporadicky. Dobrý tip. Díky

Odesláno

Ty Seika,co poslal Gustaf už mám taky vybrané,teď už jen šetřím:-).Hodně mě zaujaly a věřím,že si jich každý musí hned všimnout.Akorát teda na ty černé jsem nenarazil...to musím ještě okouknout.

Odesláno (upraveno)

blam: nemáš zač...já na nich s hardlexem neměl problém. Nosil jsem je všude a na sklíčku ani škrábanec.

Marfael: mno oni ty modrý jsou stejně hezčí...a venku na sluníčku jsou parádní Posted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Vypadají luxusně za tu cenu. U nás jsem je našel okolo 5000kč. Jen mám obavu aby pro mě nebyly malé. Obvod zápěstí mám 19.5cm.

Odesláno

...já na nich s hardlexem neměl problém. Nosil jsem je všude a na sklíčku ani škrábanec.

To máš kliku a přeju Ti,aby to tak zůstalo.Já už tam přes veškerou snahu něco nasbíral.

Blam,neber to jako kritiku Hardlexu,nebo,že Tě chci odradit,ale je třeba si uvědomit,že je to sklo tvrzené a rozhodně ne nepoškrabatelné.

Odesláno

Rozumím. Určitě bude méně náchylné než minerál. Citizeny z ebaye mají safír za cenu kolem 150usd to taky není špatné.

Odesláno

Rozumím. Určitě bude méně náchylné než minerál. Citizeny z ebaye mají safír za cenu kolem 150usd to taky není špatné.

ale k ceně si připočti clo + DPH + čekací doba na proclení...Posted Image

Odesláno

To máš kliku a přeju Ti,aby to tak zůstalo.Já už tam přes veškerou snahu něco nasbíral.

Blam,neber to jako kritiku Hardlexu,nebo,že Tě chci odradit,ale je třeba si uvědomit,že je to sklo tvrzené a rozhodně ne nepoškrabatelné.

Já už ty hodinky nemám, ale opravdu ani ťuk...nejspíš sem si dával pozor Posted Image a nebo jsem měl opravdu kliku
Odesláno

No to máš pravdu.

ale k ceně si připočti clo + DPH + čekací doba na proclení...Posted Image

Odesláno

Já bych v této kategorii, šel bez váhání do My link

Ty jsou taky moc pěkný. Jenže v aukci se pohybují kolem 160usd + 30usd doprava a nejspíš ještě clo 20%. Celkem cca 4500kč to už je na běžné nošení dost. Nejspíš vezmu nějaký Casia do 100usd s dopravou a bude.

Odesláno

Ty Seika,co poslal Gustaf už mám taky vybrané,teď už jen šetřím:-).Hodně mě zaujaly a věřím,že si jich každý musí hned všimnout.Akorát teda na ty černé jsem nenarazil...to musím ještě okouknout.

černé

http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-sliding-rule-chronograph-pilot%E2%80%99s-snd253.html

Odesláno (upraveno)

Tak a máme tu 4 adepty. Jak jsem dospěl k výběru. Přijatelný rozměr, moje zápěstí obvod 19,5cm, ucházející váha, dobrá cena. Myslím si, že na denní nošení budou stačit. Ostatní varianty jsou cenově moc vysoko.

Prosím pokud má někdo zkušenosti s těmito modely, rád uvítám nějaké info.

první varianta Casio EFR 505D-1A

druhá varianta Casio EFR 504D-1A1

třetí varianta Casio EF 547D-1A1

čtvrtá varianta Casio EF 546D-1A1

Upraveno uživatelem blam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...