onney Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 V co nejbližší době bych si rád pořídil nějaké hezké oblekovky. Samozřejmě hledám s předstihem a prolézám všechna vlákna, kde se oblekovky řešily. Co takhle udělat galerii hodinek k obleku, kde by cena nehrála roli? Myslím si, že by to byla dobrá inspirace pro všechny, kteří chtějí nějaké elegantní hodinky k obleku koupit, ale stále tápou. A HLAVNĚ jde i o "pokoukání" a pokochání se.
kdojinej Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Já jsem pro. Všema deseti. Fotky dodám posléze.
onney Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) U Junghans se mi zamlouvá ta jednoduchost.Jedná se o řadu Max Bill Seiko SARB071 Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem onney
sodik Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Neni to sptny napad, ale ke kazde fotce bych pridal popis k hodinkam. Napr. rozmery, strojek atd
onney Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Neni to sptny napad, ale ke kazde fotce bych pridal popis k hodinkam. Napr. rozmery, strojek atd Stačí model? Podle toho už to najdeš na google, ne?
bohush Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Taky přihodím něco ze Seiko stáje - SARB045
lukin_ova Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 OMEGA DE VILLE RATTRAPANTE 4847.50.31 Výrobce: OmegaModelová řada: De Ville RattrapanteVelikost: pánskéStrojek: automat Co-AxialCalibr: 3612Rezerva chodu: 52 hodinSklíčko: safírové s dvojitou anti-reflexní vrstvouVodotěsnost: 100 MFunkce: chronometr, dvě vteřinové ručičky na měření dvou časůBarva ciferniku: černáPruměr ciferniku: 41 mm
emba Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Něco z produkce Mido: M010.408.16.033.20
maccin Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Christopher Ward C50 Malvern Automatic Ebel LE 100 Maurice Lacroix Pontos Day Date
boo-beek Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Pokud nehledě na cenu... A. Strehler - Papillon
maccin Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Perrelet first class A1049/2 Armand Nicolet M02 Date Automatic
bandicoot Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Když už jste si na oblekovky udělali vlákno, tak se držte striktně tématu.Hodinky musej bejt subtilní, decentní, na řemenu, bez zbytečných komplikací...Jinak to téma unášíte, je to škoda, a to bych vám sem za chvíli mohl naflákat oblekovky mojí optikou (Breitling, Panerai...).
Frantik Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Navíc když u toho nejsou ceny a rozměry, apod. tak to trochu ztrácí původní smysl.
mademoiselle Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Pokud nehledě na cenu... A. Strehler - Papillon Ono ak sa nepozerá na cenu, tak za mňa na toto: Jednoznačne oblekovky musia byť veľmi decentné a o to dokonalejšie vynikne prepracovanie. VC robí podľa mňa takmer dokonalé oblekovky. Edit: zdroj fotografií Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem mademoiselle
onney Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Když už jste si na oblekovky udělali vlákno, tak se držte striktně tématu. Hodinky musej bejt subtilní, decentní, na řemenu, bez zbytečných komplikací... Jinak to téma unášíte, je to škoda, a to bych vám sem za chvíli mohl naflákat oblekovky mojí optikou (Breitling, Panerai...). Máš recht, Bandi. Rozhodně by to byla škoda. A jak psal Frantik, chtělo by to i ceny a základní info. Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem onney
bandicoot Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Já to teď přes mobil nenajdu, ale největší bomba, která mi za ty 4 roky tady utkvěla v paměti byly hodinky z nejvyšší řady od Seika (Credor?) a měly světlý cifr s tak nějak zvláštně viditelnými arabskými čísly... Zkusím najít až budu u kompu. No a jinak Patek Philippe Calatrava Clous de Paris 5119, odvážeme se aspoň na lunetě
boo-beek Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Nevim, na kolik byla ta poznamka ke me - nicmene pokud ano, tak ja osobne Papillon povazuji za oblekovky i podle velmi prisnych meritek. Sice excentricke, ale z ruky netrci (nozky jdou dolu, vyska 10mm), prumer v norme (42mm), jsou na krokousovi, i pres velmi neotrely ciselnik nejsou kolotocarske ani potrubnecisticske ani pilotni ani potapecske, proste jsou to oblekovky. Takze, resume: 42mm, 140 000 CHF. Ono ak sa nepozerá na cenu, tak za mňa na toto: ... Jednoznačne oblekovky musia byť veľmi decentné a o to dokonalejšie vynikne prepracovanie. VC robí podľa mňa takmer dokonalé oblekovky. Edit: zdroj fotografií Ja bych volil spis nejake Calatrava od PP, to je pro me o kousek vys nez VC. Nicmene, pokud nebudeme brat v potaz hodinare jako jednotlivce, tak PP i VC pro me osobne hraji spolu svoji vlastni - nejvyssi - ligu. Ale "punky" Calatrava by to nebyly Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem boo-beek
Chorche Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Tady pár fotek z toho, co jsem měl/mám.
gougy Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Tahle kategorie je pro mě soubojem VC Patrimony a PP Calatrava ve všech různých verzích (malé sekundovky, datumy, automaty, ruční)Vítězem je (foto z webu)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se