horskjan Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 V 20. 3. 2024 v 19:14, cecil napsal: Krásné jsou v super stavu! Rozšířit Díky. Na svých skoro 46 let jsou bezva, jsou i po celkem nedávném servisu v Japonsku. Pár úplných drobností se najde, hlavně na lunetě, ale to k takovým hodinkám patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 znám je velmi dobře, měl jsem je kdysi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 V 21. 3. 2024 v 7:15, horskjan napsal: Díky. Na svých skoro 46 let jsou bezva, jsou i po celkem nedávném servisu v Japonsku. Pár úplných drobností se najde, hlavně na lunetě, ale to k takovým hodinkám patří Rozšířit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Včera večer v japonském stylu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Tuňáci vrtěli sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seřizoval jsem je ještě na letní čas, tak chvíli na ruce dnes i Tuňáky. Jdou +1s/týden, za mě spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 Po delší době na ruce, s novou gumou Uncle Straps GL831, je skvělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Tak po 9 letech jsem se vrátil k tuňákům,SBBN047. Napřed jsem měl trochu obavy z chrona24, ale když mi došly i s integrovaným certifikátem pravosti(viz fotka), oddechl jsem si. Bohužel se nic u Seika nezměnilo, možná jen ceny. Jednoduhší cifr, nesignovaná korunka než bývalky SBBN013, ale lepší lumi a nekvalita vlastně stejná, tak si není na co stěžovat. Jsou to tooly víc než kdy před tím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února https://www.fratellowatches.com/seiko-watches/the-monocoque-seiko-tuna-history-and-overview/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=9f5bb42d77-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-9f5bb42d77-124152902&mc_cid=9f5bb42d77&mc_eid=f553a84881 The Monocoque Seiko Tuna Models — A History And Overview Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Pěkný článek, už dopoledne jsem v rychlosti prohlédl. Čtení si nechám v klidu na příští týden na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se