Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Zacapa :-)fpořádku .... já sem nasranej ........ dubovej rum nefunguje .... pica stála za h...o .... zkusím ten irskej čaj ..... případně stilnox
Frantik Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Připadne kombinaci. Ta vždy zabere :-)
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 fpořádku .... já sem nasranej ........ dubovej rum nefunguje .... pica stála za h...o .... zkusím ten irskej čaj ..... případně stilnoxDubovej rum ti chutnal?
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 je dobrej .... příjemně překvapil .... normálně piju rum s něčím a todle se dá pít sólo a je to chutné
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Hm,ja radsi superior/carta blanca,kdyz treba Havanu,tak anejo blanco,proste ten zaklad mi chutna nejak vic,tydle navoneny jsou dobry na prvni dva tri panaky,pak uz mam hubu zalepenou,znamej trochu frci na rumech,de facto je sbira,cili mi dal vochutnat docela dost,nicmene je pravda,ze za ty prachy,co Oakheart stoji,je to dobry piticko..
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) tak já nejsem moc vybíravej .... kromě zelený vypiju všechno co nesm.dí jako čerstvě chcíplá žába .. .... nedávno sem objevil ve vašem x našem marketu novej rum, na kterým píšou, že je snad ze třtiny a né brambor ..... taky dobrej a za nějakejch 300 korun ..... bohužel ho nemůžu nají, takže taková informace spíš na h...o Upraveno 27. října 2014 uživatelem YPO
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Nema to bejt ten ceskej Pirat?Ted se to jmenuje jinak,snad bandita,nebo co,nejak takhle debilne...
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 ne ne ... je to dovoz ..... název divný .... nepamatuju si to .... zejtra to teda koupím českej pirát je čegevara ne ? ...... velice zrádná lahev, která se tváří jako půlitr a vono h...o ..... taky se to dá pít, když už je zle
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ne,rudocha jsem nemyslel,na vinete byla,pokud se nepletu,nejaka mapa a kresbicka pirata,je to prave jeden z mala,ne-li jedinej ,ceskej rum z trtiny,jmenovalo se to Pirat,ale je to prejmenovany,prej teda...
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 tak sem to našel .... Old Pascas (Barbados x Jamajka) ... cca 280korun .... světlej, tmavej a pak dražší verze 73 ..... Tesco .....
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 No ja si prdlacku pamatuju,ale kdyz to rikas..vono v Tescu koupis ledacos,by ses divil -)
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 ...ale jinak je to furt jinej rum,to,co popisujes,znam,ale neni to ten,co myslim ja..
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 ..vono v Tescu koupis ledacos,by ses divil -)to máš recht .... už teď pochybuju že je to von ... zejtra tam zajedu .... stejně mi dochází pica
RomanP Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Zkus Diplomatico Reserva Exclusiva (12 let)
Tomas_2002 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Doporučte dobrý rum kolem 1k kč prosím! Vůbec se v tom nevyznám a potřebuju jako dárek. Děkuji Zacapa pokud raději ostřejší, Diplomático reserva exclusiva, pokud raději jemnější. Pyrat XO pokud raději navoněnou vanilkovou exotiku. Být tebou bych bral tu Zacapu, tím se nedá nic zkazit.
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 tech variant je mraky,za litr koupis urcite dobrej rum,at uz Zacapu,Diplomatico,Dictador,Pirath,Kraken...je toho fakt spousta,s timhle budgetem uz tezko sahnes po spatnym rumu
RomanP Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 To nevím, já chodím do Glóbusu :-) ...ale teda ne pro chlast. Mimochodem na Zličíně v obchoďáku byla trafika, kde právě to 12Y Diplomatico stálo slušně pod 800,- což je dobrá cena.
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 To je dobra cenovka,ja dotahnul par lahvinek z Venezuely,jeste za Huga,cca 3roky zpet,ceny sice dobry,rekneme polovicni(oproti nam),nicmene dle pametniku uz to bylo drahy.Ale i tak,jejich obycejnej lacinej rum,kterej při all inclusive lejou do turistu pod tlakem,je imho srovnatelnej s Havanou/Bacardi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se