Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Zacapa :-)

fpořádku .... já sem nasranej ........ dubovej rum nefunguje .... pica stála za h...o .... zkusím ten irskej čaj ..... případně stilnox 

Návštěvník YPO
Odesláno

je dobrej .... příjemně překvapil .... normálně piju rum s něčím a todle se dá pít sólo a je to chutné

Odesláno

Hm,ja radsi superior/carta blanca,kdyz treba Havanu,tak anejo blanco,proste ten zaklad mi chutna nejak vic,tydle navoneny jsou dobry na prvni dva tri panaky,pak uz mam hubu zalepenou,znamej trochu frci na rumech,de facto je sbira,cili mi dal vochutnat docela dost,nicmene je pravda,ze za ty prachy,co Oakheart stoji,je to dobry piticko..

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

tak já nejsem moc vybíravej .... kromě zelený vypiju všechno co nesm.dí jako čerstvě chcíplá žába .. .... nedávno sem objevil  ve vašem x našem marketu novej rum, na kterým píšou, že je snad ze třtiny a né brambor ..... taky dobrej a za nějakejch 300 korun .....  bohužel ho nemůžu nají, takže taková informace spíš na h...o

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

ne ne ... je to dovoz ..... název divný .... nepamatuju si to .... zejtra to teda koupím :)

českej pirát je čegevara ne ? :lol: ...... velice zrádná lahev, která se tváří jako půlitr a vono h...o  ..... taky se to dá pít, když už je zle :)

Odesláno

Ne,rudocha jsem nemyslel,na vinete byla,pokud se nepletu,nejaka mapa a kresbicka pirata,je to prave jeden z mala,ne-li jedinej ,ceskej rum z trtiny,jmenovalo se to Pirat,ale je to prejmenovany,prej teda...

Návštěvník YPO
Odesláno

tak sem to našel .... Old Pascas (Barbados x Jamajka) ... cca 280korun .... světlej, tmavej a pak dražší verze 73 ..... Tesco ..... 

Návštěvník YPO
Odesláno

..vono v Tescu koupis ledacos,by ses divil -)

to máš recht .... už teď pochybuju že je to von ... zejtra tam zajedu .... stejně mi dochází pica

Odesláno

Doporučte dobrý rum kolem 1k kč prosím! Vůbec se v tom nevyznám a potřebuju jako dárek. Děkuji :)

Zacapa pokud raději ostřejší, Diplomático reserva exclusiva, pokud raději jemnější. Pyrat XO pokud raději navoněnou vanilkovou exotiku. Být tebou bych bral tu Zacapu, tím se nedá nic zkazit.

Odesláno

To nevím, já chodím do Glóbusu :-)  ...ale teda ne pro chlast. 

Mimochodem na Zličíně v obchoďáku byla trafika, kde právě to 12Y Diplomatico stálo slušně pod 800,- což je dobrá cena.

Odesláno

To je dobra cenovka,ja dotahnul par lahvinek z Venezuely,jeste za Huga,cca 3roky zpet,ceny sice dobry,rekneme polovicni(oproti nam),nicmene dle pametniku uz to bylo drahy.Ale i tak,jejich obycejnej lacinej rum,kterej při all inclusive lejou do turistu pod tlakem,je imho srovnatelnej s Havanou/Bacardi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...