Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

neska sem měl velmi kvalitní den .... tak sem koupil kvalitní pití a rozhot se to vypít celý  :smile_anim: ..... kdybych byl nesnesitelnej více než obvykle, tak mě vypněte ;)

Odesláno (upraveno)

neska sem měl velmi kvalitní den .... tak sem koupil kvalitní pití a rozhot se to vypít celý  :smile_anim: ..... kdybych byl nesnesitelnej více než obvykle, tak mě vypněte ;)

Ten bag má tři litry, tak krásný večer Ti přeji...... :wine:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Ještě k rumům - mně chutná Malteco, ale jsem s rumy dost na začátku, tak se to časem nejspíš vytříbí.

Určitě zkusím něco z toho, co tady zaznělo.

Odesláno

To Krakonosh : Presne tak, vína majú pekné, v slušných cenových reláciách, okrem iného sú to obaja príjemný ľudia, kde si pil ich vína na Dni otvorených pivníc 14 - 15. novembra ?

Odesláno

Tak som teraz mimovolne nalial Eldorado do whiskoveho pohara a ne do stamprdle a chalani, to chuti uplne inac ! Lepsie! Ja teda skusenosti s rumami len ziskavam ale zo sirokeho pohara to dava fakt uplne iny zazitok, ta ostrost ustupila, chute sa dostali do popredia... No lepsie to je!

Odesláno

no výborně :) větší sklenky jsou určitě lepší. Když se ti zdá hned po nalití rum moc ostrej, tak ho nech pár minut vydejchat a on bude lepší, ta chuť se lehce změní a máš dvojí zážitek ;) tohle je velká výhoda rumů, dá se tam výborně hrát s chutí.

Odesláno

Rozdíl do čeho liješ a kdy piješ je u vodky.

Vodka není sejčas zrovna in a o to těžší je sehnat dobrou vodku ve městě. Ideální je nakoupit vodky domů a pak dělat ochutnávky protože obsluha v barech většinou končí Standartem. A to je lepší možnost.

Z ruských vedou jen normální Standart.

Odesláno

Tak som teraz mimovolne nalial Eldorado do whiskoveho pohara a ne do stamprdle a chalani, to chuti uplne inac ! Lepsie! Ja teda skusenosti s rumami len ziskavam ale zo sirokeho pohara to dava fakt uplne iny zazitok, ta ostrost ustupila, chute sa dostali do popredia... No lepsie to je!

Ty si ten rum hltal z poldecaka? Ojojoj.. cartiery, karovane kvadro a kopes ich jak rusky muzik, no parada :D

Skus to kludne aj v konakovom pohariku, btw.

Odesláno

Ty si ten rum hltal z poldecaka? Ojojoj.. cartiery, karovane kvadro a kopes ich jak rusky muzik, no parada :D

Skus to kludne aj v konakovom pohariku, btw.

Akoze ano, z poldecaka som si srkal :). Ja som povodomz jednoduchej rodiny, na tanecnej i stuzkovej som pil rum len tuzemsky a ten sme pili z tych stamprdlov. A potom som roky pil rum akurat tak 2x rocne v mojite alebo pinakolade. Rum som roky podcenoval ako podradny alkohol vhodny akurat do pristavnych krciem alebo do miesanych napojov. A ked to tu tak chvalili, ze reku vyskusam. No co, clovek sa uci (aj chlastat) cely zivot :)
Odesláno

Žena se mě nedávno ptala, jestli máme doma Starou mysliveckou, že jí potřebuje do nějakého receptu. Měli jsme doma Cognac, Armagnac, Metaxu, Grapu, Karpatské brandy špeciál, ale Myslivce ne. Pil jsem ho jak mladý kluk. Naposledy asi před 15 roky a tenkrát mi docela chutnal. Vlastně ani nevím, proč jsem ho přestal pít. Tak jsem šel a lahev koupil. A zase mi po těch letech přišel jako dobré brandy. Navíc za směšnou cenu. Kdyby u výrobce Myslivce měli marketéry z Eltonu, tak víc zdůrazní, že se to vyrábí z brandy pocházející z kraje Cognac a ještě je to vylepšený bylinkami a bouchají flašku místo za kilo, tak alespoň za litr. Než je to napadne, tak si ho zase sem tam dám. Viděl jsem na netu, že mají i nějakou lepší řadu. Tak tu taky časem zkusím, až ji někde uvidím.

Odesláno (upraveno)

Dovezl jsem si z Norimberka nějaká piva, projel jsem tak letmo regály, tak si asi jedno otevřu...

tak nakonec na kraji byl Krombacher...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Poraďte, prosím, znalci vodky, kamarád ma 40 a pije jen vodku, rád bych mu dal nějakou "lepší" ale on nejvíc vychvaluje tu pražskou, co doporučíte?

díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...