Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

To bych zrovna do mražáku nedával Posted Image

Důvod? Myslíš kvůli tomu, že se by se k tomu mělo přistupovat spíš jako ke koňaku? Rozvinutí vůně a chuti teplem? Nesouhlasím. Pořád je to hlavně slivovice a vzhledem k tomu, že mně panák chvilku stojí na stole, tak to bohatě stačí. Navíc po vytažení z mrazáku se krásně "táhne".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Důvod? Myslíš kvůli tomu, že se by se k tomu mělo přistupovat spíš jako ke koňaku? Rozvinutí vůně a chuti teplem? Nesouhlasím. Pořád je to hlavně slivovice a vzhledem k tomu, že mně panák chvilku stojí na stole, tak to bohatě stačí. Navíc po vytažení z mrazáku se krásně "táhne".

Teplá určitě ne. Vychlazená ano. Zmražená se sice hezky táhne, ale to je tak na efekt. Pokud to není nějakej patok, kde potřebuješ potlačit chuť a vůni a jenom se ožrat, tak to do mražáku nedávat. Ale pokud ti to tak chutná a vyhovuje, tak prosím.

No nic, když už jsi mě navnadil, a umřel Pan prezident, jdu si taky nalít.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

<br>Teplá určitě ne. Vychlazená ano. Zmražená se sice hezky táhne, ale to je tak na efekt. Pokud to není nějakej patok, kde potřebuješ potlačit chuť a vůni a jenom se ožrat, tak to do mražáku nedávat. Ale pokud ti to tak chutná a vyhovuje, tak prosím.<br><br>No nic, když už jsi mě navnadil, a umřel Pan prezident, jdu si taky nalít.<br>

Šak jasné. :) Ale můžeš mně věřit, že v stamprlce se to rychle srovná a do 10 minut už má dokonalou teplotu. A to je tak přesně ten čas, kterej jí zbývá po nalití. :D

Jinak Žufánek má i dobrou hruškovici, takže jsem taky koupil pár flašek. Sice jsem byl vždycky zvyklej na padesátku ze "škaredek" (na jídlo nic moc, kožovitý a lehce trpký, ale kam se hrabou nějaký Williamsky), ale od tý doby, co tata zemřel už nepálíme a když nenakoupím od známých z domácí produkce, tak beru Žufánka. Furt je to ještě slušnej standard.

Jinak s tím Havlem mě to taky štve. Já jsem ho v druhý půlce prezidentování už moc nemusel, ale stejně je to pro mě symbol. A navíc jsem si dnes uvědomil, že odchází jedna generace politiků a tím pádem taky jak jsem starej...

Tady je ta škaredka:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Šak jasné. :) Ale můžeš mně věřit, že v stamprlce se to rychle srovná a do 10 minut už má dokonalou teplotu. A to je tak přesně ten čas, kterej jí zbývá po nalití. :D

Jinak Žufánek má i dobrou hruškovici, takže jsem taky koupil pár flašek. Sice jsem byl vždycky zvyklej na padesátku ze "škaredek" (na jídlo nic moc, kožovitý a lehce trpký, ale kam se hrabou nějaký Williamsky), ale od tý doby, co tata zemřel už nepálíme a když nenakoupím od známých z domácí produkce, tak beru Žufánka. Furt je to ještě slušnej standard.

Jinak s tím Havlem mě to taky štve. Já jsem ho v druhý půlce prezidentování už moc nemusel, ale stejně je to pro mě symbol. A navíc jsem si dnes uvědomil, že odchází jedna generace politiků a tím pádem taky jak jsem starej...

Tady je ta škaredka:

To mně to v panáku vydrží pár vteřin. Piju na chuť cca 1.5 centilitru.

Zatím mám zásoby velký, destiláty kupovat nemusim.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

končím... dávám si týden pauzu od chlastu, po pátečním chronosrazu náročné sobotní cvičení se Sisi a ségrou dorazivší na vánoce do 4h do rána... limoncello, freixenet brut, nero d'avola, růžový syrah...

prase
Odkaz ke komentáři

Já jsem dneska taky zase tam, kde jsem v pátek skončil.

Pár piv a několik slivovic po fotbale a zase v tom licum.

P.S. A to mě v úterý čeká akce "Vidláci jedou do Prachi" zkouknout, jestli stojí chronoshop na té první baterii, nebo kaj to je.

No a při té příležitosti návštěva tutovek. Hroch, Lokál, Tajgr.

Odkaz ke komentáři

Oldu šmuglerovic, našel jsem ho na balkóně.....:P se tam předemnou zkoušel schovat syčák jeden

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Včera tuhle dobrotu a na to, že jsme to stáhli ve dvou, jsem byl dneska čipera a bez újmy zvládl rodinnou oslavu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...