Cyber Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Dnes mi Mondani poslal cenové přehledy PDF pro rok 2012, sběratelům Rolexu rád pošlu přes uschovnu. Emaily do SZ, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Vyčerpávající recenze. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 máte někdo postřehy z této knihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 nebrat Fajn, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 nebrat Cybere, chci se zeptat, co si myslíš o tý nový knize Daytona od Mondaniho. Šel bys do ní? 980 EUR ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Cybere, chci se zeptat, co si myslíš o tý nový knize Daytona od Mondaniho. Šel bys do ní? 980 EUR ?! Měl jsem ji v ruce, a pokud se chceš věnovat Daytonám, tak do ni jdi. Nic lepšího nikdo nenapsal. Ale uznávám, cena je raketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Měl jsem ji v ruce, a pokud se chceš věnovat Daytonám, tak do ni jdi. Nic lepšího nikdo nenapsal. Ale uznávám, cena je raketa. No, tak týhle odpovědi jsem se bál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 jojo ceny koukám lezou nahoru, ale knížky jsou to krásný! Jak se říká "kdo nemá Mondaniho, neví co je Rolex" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 nemáte někdo tip, kde koupit za slušné peníze knihu Rolex story od Mondaniho nebo Vintage Rolex sport models. Mondaniho jsem nevidel pod 12tis a druhou knihu jsem nasel nejmene za 1500kč. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Taková kniha neexistuje. Je buď Rolex Submariner Story, a nebo Rolex Daytona Story. Rolex Daytona Story je novinka, a sehnat jí za "slušné peníze" v podstatě nejde. Rolex Submariner Story se občas objeví na Rolex forech v USA, nebo v HongKongu ( tak jednou za rok ), ale s poštovným Tě vyjde stejně jako nová i Itálie. Za " ještě docela slušné peníze" jí kup teď, protože se obávám že čím později jí koupíš, tím dražší bude. Mondani pravidelně další vydání zdražuje ( podobně jako Rolex, každý rok své hodinky ). Vintage Sports je také výborná knížka, a celkem i běžně sehnatelná. Když budeš mít štěstí, tak jí koupíš nejlevněji starší na Amazonu. Nebo někdy na eBay v USA. 1.500,- Kč je ve srovnání s tím, jaké informace získáš, pakatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 No, tak týhle odpovědi jsem se bál... Už jí máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Ještě doplněk k Rolex Daytona Story .... momentálně se skládá pouze záloha 280 Euro. Prodejní cena této knihy je 980 Euro ! A bude teprve v létě. V dopise od Mondaniho bylo, že už je dostupná, ale teď na stránkách vydavatelství jsem si přečetl, že ještě k dispozici není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 to jsem ti právě chtěl napsat... objednanou jí mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 (upraveno) George Gordon ROLEX ? Timeless Elegance 1 vydání ? číslo výtisku 09576 340 stran ? barevně 85 - 180 USD ( eBay - již není v běžném prodeji ) Výpravná Kniha Gorge Gordona, dodávaná v krásné pevné lakované krabici, je zajímavou publikací o firmě Rolex, a jejím zakladateli Hansi Wilsdorfovi. Každý výtisk je číslovaný, a uvnitř knihy je vložený nádherný certifikát vlastníka knihy. Na 340 stranách se zabývá chronologickým vývojem značky, patenty i dosaženými úspěchy Rolexu. Je zde mnoho dobových reklam, certifikátů, a katalogových listů. Kniha je důležitým pomocníkem v identifikaci vintage Rolexů, hlavně těch nejstarších, atypických, a kapesních. Málo informací je zde o sportovních modelech, a modelech posledních let. Je zde i zajímavá kapitola o strojcích Rolex. Tato kniha není pro úplné začátečníky, ale i ti si v ní najdou mnoho kvalitních informací. informační hodnota textu ** fotografie a detailní popisy *** zpracování knihy *** cena/ výkon *** Upraveno 11. června 2012 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Koupil jsem si na ipad knihu od mondaniho 100 let rolex, ale rád bych jí měl i v počítači třeba v pdf. Nemáte prosím někdo typ, kde by se dala sehnat? děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Najdeš ji na iTunes. PDF 9.90 Euro Já osobně hodlám všechny svoje drahý knihy o Rolexech nechat převést do PDF.Protože třeba Submariner Story, GMT Master book a teď možná i Daytona Story, se při častém používání díkyvelké váze a rozměrům hodně ničí. PDF je řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Najdeš ji na iTunes. PDF 9.90 Euro Já osobně hodlám všechny svoje drahý knihy o Rolexech nechat převést do PDF. Protože třeba Submariner Story, GMT Master book a teď možná i Daytona Story, se při častém používání díky velké váze a rozměrům hodně ničí. PDF je řešení. Děkuju, nenapadlo mě se tam podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Dnes mi přišla z Amazonu zde recenzovaná kniha Vintage Rolex Sport model a mohu říct, že je výborná. Konečně se v modelech Submariner a ostatní pořádně zorientuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tak já jsem doplnil knihovnu, a v podstatě mě chybí pouze 4 knihy a budu kompletní. Jen co se urvu tak sem dám recenzi na 100let Rolexu, 2 bichli Rolex, Německou bichli Chronographen, knihu o Daytonách a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se