Axel Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Ahoj všem, tak jsem se definitivně zbláznil a konečně si pořídil moje první a doufám, že i na delší dobu poslední hodinky a to Omegy SMP v chronu v modrém provedení Koupi jsem dlouze rozmýšlel, přece jen to pro mě byla hodně velká peněžní rána. Tyhle Omegy jsem vždycky chtěl, jen jsem se nedokázal smířit s jejich cenovkou, takže jsem hledal různé náhrady a během 2 let postupně koupil Steiny pilotky a diverky, pak Seika, Hamiltony, Tissoty a další, nic mi to ovšem nebylo platné, Omegy mě nepustily a tak bylo téměř rozhodnuto. Pomalu ale jistě jsem se srovával s cenou a pátrat, kde by se daly sehnat nejvýhodněji, internet, zahraničí nebo český AD? Navíc zrovna v tomto období je kurz koruny vůči euru a dolaru velice slabý, zkrátka špatná doba na nakupování, ale kdo ví, jak se kurz bude vyvíjet dále. Už se mi nechtělo čekat. Jelikož se nechystám v nejbližší době na služebku do zahraničí, volba padla nakonec na českého AD, konkrétně na pana Provazníka v Chomutově. Velice příjemné jednání, škoda jen, že v podstatě celý prodej se odehrával přes telefon, poprvé jsme se viděli až u samotného předání. (dělilo nas 380km ) Pana Provazníka mohu každopádně doporučit! Díval jsem se i na chrono24, eBay, ale odradilo mě nekorektní jednání prodejců, kdy neodpovídaly např. fotky s prodávaným modelem, navíc jsem měl i obavy, chtěl jsem si předem hodinky zkontrolovat a ujistit se, že jde skutečně o nový kus atd. Ale zpět k Bondovkám, u těchto Omeg jsem vždycky řešil dilema a to jejich velikost, když jsem je měl na ruce, připadaly mi malé, když jsem je pak viděl na zápěstí někoho druhého, naopak jsem měl dojem, že jsou tak akorát První den mě chvilkama přepadala stejná pochybnost, ale teď už jsme se oba s tím srovnali, hodinky krásně sedí a velikostně jsou tak akorát. Asi nemá cenu zabíhat do technických detailů. Snad jen, že chronograf lze používat i pod vodou. Zpracování hodinek se mi jeví jako perfektní, všechno sedí, lícuje, paráda.. Dost ale už bylo čtení, mrkněte na fotky, snad se budo líbít (chtělo by to ale fotit s makro objektivem, ten mi bohužel chybí..)
bandicoot Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Tohle jsou výborný hodinky. Líbí se mi víc než bondovky. Jsou masivnější, k členitému cifru sedí kupodivu tah...
Axel Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Tohle jsou výborný hodinky. Líbí se mi víc než bondovky. Jsou masivnější, k členitému cifru sedí kupodivu tah... Tah mi k těmto hodinkám právě naprosto sedí a to bych řekl, že jsem docela na tyhle věci pedant Asi vím, na co narážíš, setkal jsem se tady na fóru s názorem, že se k této verzi zkátka nehodí.. Já s ním jsem naopak velice spokojený, byl to mimochodem jeden z důvodů, proč zrovna tyhle hodinky:) Hlavně se neskutečně pohodlně nosí.. Zatím to nejlepší, co jsem měl kdy na ruce
Gustaf Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 jsou parádní...gratuluju ti a snad ti na dlouhou dobu budou dělat radost (nejméně 5x takovou, než ses odhodlal k jejich koupi )
taurus Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Gratuluji k uspěšné akvizici. Jen by mě zajímalo proč padla volba na AD v Chomutově když to máš tak daleko.
Chorche Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Už mě tady s těma Omegama vytáčíte.... Co dodat, jsou super...velká gratulace!
bandicoot Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Axel, vždyť píšu že mi tah tady sedí. V tom jsme zajedno. Tyhle hodinky znám moc dobře. Zato k nechrono bondovkám mám radši předchozí verzi.
gougy Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Nádherné hodinky a jedny z mála "pravých diver's chrono" na trhu (mám na mysli možnost použití tlačítek pod vodou). Gratuluji, ta novější verze se mi u chrona líbí víc (a u nechrona ta starší, mám to stejně jako Bandi).
Traveller Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Gratuluji, pěkný kousek. Ať ti dlouho dělají radost. Od doby, co jsem si pořídil Omegy, už ani jiné hodinky nenosím...
lastam Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Moc pěkný pane, když chrona bondovky tak nový, gratuluju, naživo jsou famózní, slintám a fotky jsou super!
sta Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 paradni, mam je taky ve focusu (uz dva roky :-)))
zibarek Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Velká gratulace k perfektním diverskám. Líbí se mi víc v této verzi, než bez chrona. Přidej nějaké foto na ruce.
railmaster Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Vitaj v klube SMP Chrono. Ja som mojim práve doprial pobyt v ozdravovni, aby boli na letnú sezónu v plnej kondícii.
Axel Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Díky všem! Jak budu moci, dodám i foto na ruce.. Jinak kdo by nad nimi třeba uvažoval, tak jen pro informaci.. Blíží 6-ti leté výročí tohoto modelu, takže by se měl pomalu ale jistě objevit nástupce, předpokládám už bez vlnek, jako jeho kolegové. Pokud tedy vůbec dojde k pokračování této řady. U Hanáka se zmínili, že tento model bude možná končit, ale tomu se mi nechce věřit. Gratuluji k uspěšné akvizici. Jen by mě zajímalo proč padla volba na AD v Chomutově když to máš tak daleko. Důvod je jednoduchý a to cena.. Mimochodem nevím, co je na tom pravdy, ale údajně Dušák by měl všem AD v ČR dodávat Omegy k prodeji (tohle mi tvrdili na prodejně), zajímavé ovšem je, že právě Dušák šel s cenou dolů o pouhých 10%, i když na jeho obranu musím říci, že jsem se ani moc nesnažil, prodejce ale vypadal nekopromisně V tom obchodě jsem se totiž cítil vyložene nesvůj.. Přístup pana Provazníka byl úplně někde jinde Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Axel
patprom Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Posilam velke gratulace, taky jsem ulitnul na Omegach...
tomsoyer Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Hezké fo fotky, nádherných hodinek!Gratuluji ke splnění snu.
taurus Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Díky všem! Jak budu moci, dodám i foto na ruce.. Jinak kdo by nad nimi třeba uvažoval, tak jen pro informaci.. Blíží 6-ti leté výročí tohoto modelu, takže by se měl pomalu ale jistě objevit nástupce, předpokládám už bez vlnek, jako jeho kolegové. Pokud tedy vůbec dojde k pokračování této řady. U Hanáka se zmínili, že tento model bude možná končit, ale tomu se mi nechce věřit. Důvod je jednoduchý a to cena.. Mimochodem nevím, co je na tom pravdy, ale údajně Dušák by měl všem AD v ČR dodávat Omegy k prodeji (tohle mi tvrdili na prodejně), zajímavé ovšem je, že právě Dušák šel s cenou dolů o pouhých 10%, i když na jeho obranu musím říci, že jsem se ani moc nesnažil, prodejce ale vypadal nekopromisně V tom obchodě jsem se totiž cítil vyložene nesvůj.. Přístup pana Provazníka byl úplně někde jinde No to celkem chápu že Dušák nemuže jít uplně dolů. Podrážel b tak svoje partnery ale pro něho to je prodej a nějaká marže tak jako tak. Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem taurus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se