Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem, tak jsem se definitivně zbláznil a konečně si pořídil moje první a doufám, že i na delší dobu poslední hodinky a to Omegy SMP v chronu v modrém provedení:) Koupi jsem dlouze rozmýšlel, přece jen to pro mě byla hodně velká peněžní rána. Tyhle Omegy jsem vždycky chtěl, jen jsem se nedokázal smířit s jejich cenovkou, takže jsem hledal různé náhrady a během 2 let postupně koupil Steiny pilotky a diverky, pak Seika, Hamiltony, Tissoty a další, nic mi to ovšem nebylo platné, Omegy mě nepustily a tak bylo téměř rozhodnuto. Pomalu ale jistě jsem se srovával s cenou a pátrat, kde by se daly sehnat nejvýhodněji, internet, zahraničí nebo český AD? Navíc zrovna v tomto období je kurz koruny vůči euru a dolaru velice slabý, zkrátka špatná doba na nakupování, ale kdo ví, jak se kurz bude vyvíjet dále. Už se mi nechtělo čekat. Jelikož se nechystám v nejbližší době na služebku do zahraničí, volba padla nakonec na českého AD, konkrétně na pana Provazníka v Chomutově. Velice příjemné jednání, škoda jen, že v podstatě celý prodej se odehrával přes telefon, poprvé jsme se viděli až u samotného předání. (dělilo nas 380km :D ) Pana Provazníka mohu každopádně doporučit!Posted Image Díval jsem se i na chrono24, eBay, ale odradilo mě nekorektní jednání prodejců, kdy neodpovídaly např. fotky s prodávaným modelem, navíc jsem měl i obavy, chtěl jsem si předem hodinky zkontrolovat a ujistit se, že jde skutečně o nový kus atd. Ale zpět k Bondovkám, u těchto Omeg jsem vždycky řešil dilema a to jejich velikost, když jsem je měl na ruce, připadaly mi malé, když jsem je pak viděl na zápěstí někoho druhého, naopak jsem měl dojem, že jsou tak akorát :) První den mě chvilkama přepadala stejná pochybnost, ale teď už jsme se oba s tím srovnali, hodinky krásně sedí a velikostně jsou tak akorát. Asi nemá cenu zabíhat do technických detailů. Snad jen, že chronograf lze používat i pod vodouPosted Image. Zpracování hodinek se mi jeví jako perfektní, všechno sedí, lícuje, paráda.. Posted Image Dost ale už bylo čtení, mrkněte na fotky, snad se budo líbítPosted Image (chtělo by to ale fotit s makro objektivem, ten mi bohužel chybí..)

post-13393-083799100 1326559156.jpg

post-13393-081014700 1326559186.jpg

post-13393-050687900 1326559277.jpg

post-13393-083618800 1326559309.jpg

post-13393-006210400 1326559335.jpg

post-13393-057412800 1326559355.jpg

post-13393-080133300 1326559376.jpg

post-13393-036457600 1326559396.jpg

post-13393-005555200 1326559421.jpg

Odesláno

Tohle jsou výborný hodinky. Líbí se mi víc než bondovky. Jsou masivnější, k členitému cifru sedí kupodivu tah...

Tah mi k těmto hodinkám právě naprosto sedí a to bych řekl, že jsem docela na tyhle věci pedant Posted Image Asi vím, na co narážíš, setkal jsem se tady na fóru s názorem, že se k této verzi zkátka nehodí.. Já s ním jsem naopak velice spokojený, byl to mimochodem jeden z důvodů, proč zrovna tyhle hodinky:) Hlavně se neskutečně pohodlně nosí.. Zatím to nejlepší, co jsem měl kdy na ruce Posted Image

Odesláno

Nádherné hodinky a jedny z mála "pravých diver's chrono" na trhu (mám na mysli možnost použití tlačítek pod vodou). Gratuluji, ta novější verze se mi u chrona líbí víc (a u nechrona ta starší, mám to stejně jako Bandi).

Odesláno

Velká gratulace k perfektním diverskám. Líbí se mi víc v této verzi, než bez chrona.:smile_anim: Přidej nějaké foto na ruce.

Odesláno (upraveno)

Díky všem!Posted Image Jak budu moci, dodám i foto na ruce.. :) Jinak kdo by nad nimi třeba uvažoval, tak jen pro informaci.. Blíží 6-ti leté výročí tohoto modelu, takže by se měl pomalu ale jistě objevit nástupce, předpokládám už bez vlnek, jako jeho kolegové. Pokud tedy vůbec dojde k pokračování této řady. U Hanáka se zmínili, že tento model bude možná končit, ale tomu se mi nechce věřit.

Gratuluji k uspěšné akvizici. Jen by mě zajímalo proč padla volba na AD v Chomutově když to máš tak daleko.

Důvod je jednoduchý a to cena.. Mimochodem nevím, co je na tom pravdy, ale údajně Dušák by měl všem AD v ČR dodávat Omegy k prodeji (tohle mi tvrdili na prodejně), zajímavé ovšem je, že právě Dušák šel s cenou dolů o pouhých 10%, i když na jeho obranu musím říci, že jsem se ani moc nesnažil, prodejce ale vypadal nekopromisně :D V tom obchodě jsem se totiž cítil vyložene nesvůj.. Posted Image Přístup pana Provazníka byl úplně někde jindePosted Image

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno (upraveno)

Díky všem!Posted Image Jak budu moci, dodám i foto na ruce.. :) Jinak kdo by nad nimi třeba uvažoval, tak jen pro informaci.. Blíží 6-ti leté výročí tohoto modelu, takže by se měl pomalu ale jistě objevit nástupce, předpokládám už bez vlnek, jako jeho kolegové. Pokud tedy vůbec dojde k pokračování této řady. U Hanáka se zmínili, že tento model bude možná končit, ale tomu se mi nechce věřit.

Důvod je jednoduchý a to cena.. Mimochodem nevím, co je na tom pravdy, ale údajně Dušák by měl všem AD v ČR dodávat Omegy k prodeji (tohle mi tvrdili na prodejně), zajímavé ovšem je, že právě Dušák šel s cenou dolů o pouhých 10%, i když na jeho obranu musím říci, že jsem se ani moc nesnažil, prodejce ale vypadal nekopromisně :D V tom obchodě jsem se totiž cítil vyložene nesvůj.. Posted Image Přístup pana Provazníka byl úplně někde jindePosted Image

No to celkem chápu že Dušák nemuže jít uplně dolů. Podrážel b tak svoje partnery ale pro něho to je prodej a nějaká marže tak jako tak.

Upraveno uživatelem taurus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...