Ivan Lelák Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 To o kostkách jsem nevěděl, asi se nad nějakými miniaturními budeme muset zamyslet...:-). Zatím nám ale štěstí přeje i bez nich - Důra má nové těsnění dveří, opravené elektrické ovládání sedadla spolujezdce, nové rádio, promazaná listová péra a další věci na spodku, na palubku jsem dal decentní držáček další americké klasiky, zapalovače Zippo, ještě předělám dorazy výklopných stolků a můžeme vyrazit na dovču...
Josef01 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Máš to pěkně udělaný, koukám je je neutuchající proud investic, asi stejný jako do každého poctivě dělaného koníčka!
Ivan Lelák Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Jsef01 - díky. Tohle už nejsou investice, jen drobnosti a údržba...
Ivan Lelák Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tohle ted stoji u Kolinsky boudy. Co to je za upravu? Desne se mi to libi Mně to přijde jako amatérská úprava, třeba fotka klame, ale přijde mi, že pneumatiky jsou na ráfky až moc široké, někdo zvolil široké a vysoké pneu, protože auto zvednou a samy pochytí dost nerovností. Jestli je auto zvedlé i jinak, netuším. Nepřijde mi to jako vestavba typu Westfalia, Possl atd., ale všechny mřížky, odvětrání, přípojky, klimatizační jednotky atd. se dají koupit, takže asi šikovný amatér, nebo vestavba na zakázku. Zvenku to vypadá pěkně...
Sacíbagr Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 ...taky si myslím, že si to někdo řešil sám. U nás toto dělají www.krs.cz v Maďarsku biwak.hu . Ale díly se dají koupit a flexa taky. Každopádně 4x4 Sprinter je fajn. Jednu dobu jsem o podobném řešení uvažoval, ale zůstanu u VW Westfalia.
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 WV Westfalia je legenda a přiznám, že mne ta auta hodně oslovují. Líbí se mi použitelnost obratného auta, které projede kdejakou uličkou, pod můstkem, lehčím terénem a ve kterém je vše pro kempování, dokonce i vnitřní sprcha a WC. Bohužel ceny nových jsou srovnatelné s většími obytkami a koupí si je jen nadšenec a člověk, který ví co potřebuje - takových si vážím a obdivuju. Já ta auta považuju za samostatnou kategorii nejmenších obytných aut, nahrazujících tak trochu stan. Dá se tam vyspat, uvařit, umýt, ale nechtěl bych v něm strávit deštivou dovolenou na jednom místě - nedá se v něm bydlet, převlékat, koukat na televizi, číst, děti hrát a to všechno tak, aby si víc lidí nepřekáželo (nebo se pletu?). Když se ale k Westfálce připojí předstan, popř. markýza, tak to je úplně jiná káva, bohužel se to blbě dělá při noční zastávce někde na Stellplatzu nebo odpočivadle. Každé auto má prostě svoje, ale asi se shodneme, že čím větší, tím menší zábava za volantem a větší provozní náklady. Když trávím dovolenou na jednom místě, je větší auto skvělé a navíc se tam vejde skůtr, motorka nebo i malé auto na vleku pro místní pohyb. Když jsme ale turisté / cestovatelé / nomádi, kteří přespí a jedou dál, je malé auto k nezaplacení, navíc i z něj udělá předstan, popř. markýza, třeba doplněná o boční stěny, komfortní kvartýr na delší pobyt... Já vím, v Čechách jsme zvyklí vše předimenzovat, extra šatnu, sušárnu, pokojů raději víc, co kdyby. Vzpomínám, že můj předposlední domek byl takový, že jsem v jednom až dvou pokojích vlastně nikdy nebyl, takže ten poslední je návratem ke kořenům, je malinký, občas něco chybí, ale mám ho mnohem raději. Takže jsem - zatím!! - i příznivcem co nejmenšího obytného auta, které splňuje mé požadavky, i za cenu různých "transformer" vychytávek. Když jsem napsledy mluvil s Karlem Prokopem o mé představě ideální dodávky, řekl mi, že byl kdysi příznivcem vestaveb v dodávkách, dnes se ale posunul a za ideální považuje obytné auto - lepší izolace, velkorysejší prostor, kažý cm šířky je prý strašně znát, oddělená garáž, prostě nesrovnatelný komfort. A pak se mne zeptal - chtěl bys v Důře strávit 3 dny v kempu v dešti? Odpověděl jsem "máš pravdu, nechtěl", ale pak jsem si uvědomil, že já NIKDY nebudu s Důrou 3 dny na jednom místě a už vůbec ne v dešti! Z motorek vím, že studenou nebo okluzní frontou, se kterou se lidi trápí 3 dny, na motorce projedu za pár hodin a není důvod zůstávat tam, kde je hnusně.Vždycky, když se pustím do těchhle úvah, si nakonec uvědomím, že výběr obytného auta, především velikosti, je až filosofická otázka a je to složitější, než vybrat rodinné auto nebo domek. A není jediná správná odpověď, na každý argument najdu protiargument, do toho se motají emoce a typická česká velkorysost. A taky věk a jak se vyvíjíme - dnes jsem turista, možná cestovatel, za 5 let mohu být kempař a vyznávat jiné hodnoty, které mi splní jiné auto. Takže jsem vlastně psal blbosti. Ale už se mi to nechce mazat...:-) Včera mne navštívila v práci tahle Vandura, majitel v ní teď měsíc bydlí, je pracovně mimo domov. Z prken udělaná postel 140x180 cm, komunistický peřiňák po babičce, venkovní 2V sprcha, kanystr s vodou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 A ještě jednu fotku - jak se mi alkovny nelíbí, tak tahle je dokonalá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Ale tohle bych si na outdoor cestu kolem světa taky uměl představit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Já si taky umím představit pohodlné auto na delší dovolenou http://www.4rfv.co.uk/c/36630/american-motor-home-rentals-winnebagos
l.adamek Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Na Eu silnice to moc neni, ale pro US nebo pro Australii ...http://robgray.com/graynomad/wothahellizat/wot1/photos/index.php
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Dnešní návštěva kamaráda a jeho Vandury 2500 v krátkém provedení. Ale i tam jde udělat "bydlení", má lůžko 140x180 cm a tak není prostor uprostřed auta o tolik menší. Hodila by se ale zvýšená střecha... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Ivane, Ty tam máš klimatizaci nebo co to je na střeše?
Murphy97 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 To vzadu je stresni box, nekde tady o tom Ivan psal
Josef01 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Aha, ten je fakt malej, úplně mi to připomnělo střešní klimatizaci.
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Josef01 - jak píše Murphy97, střešní box. Zase tak malý není, má tuším 250 litrů, prastarý, v Německu ho chtěl někdo vyhodit, ale nějaký Čech si ho vzal a já ho od něj koupil. Je to přesně co jsem chtěl, trochu retro design, aerodynamický, takže nehučí a otevírá se zezadu. trochu jsem ho vycídil a nastříkal aby to ladilo k autu, původně byl stříbrný. Je ve výborném stavu, zámky i plynové vzpěry fungují a už pár lidí se mne ptalo, jestli je to originál příslušenství ke GMC, takže dobrý. Je v něm venkovní stolek, 4 židle, 15l skládací vědro, sprcha, 25 m kabel pro 220V přípojku, redukce, sprchová kabina, příslušenství k markýze a ještě něco by se vešlo...Přídavnou klimu nemám, jen tu v autě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Tak to je v pohodě, uvnitř klima za jízdy stačí a večer se vyvětrá. To se nezdá 250l, vypadá fakt menší.
Ivan Lelák Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Tak to je v pohodě, uvnitř klima za jízdy stačí a večer se vyvětrá. To se nezdá 250l, vypadá fakt menší.Jo, vypadá menší, ale sedí to - cca metr na šířku, 120 cm na délku, výška hlavního prostoru 33 cm (max. 38 cm)...
TLD Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Dve dury po kupe, moc pekny. Stejne tak ten Sprinter, tak nejak by se me to taky libilo. Po debate s ,,odborniky''jsem vyloucil Craftera jako zaklad. Takze Sprinter a dostal jsem jeste doporuceni, ze mam kouknout na Iveco/Fiat. Ale Sprintak vede.Vzali jsme deti na sever, safari ve Dvore, adrspassky skaly, cruising broumovskem. Krasnej kraj. Skoda, ze nas dest vyhnal zpatky o den drive. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klabrdon Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Dneska jsem u nás v KH narazil na zajímavej kousek, tak sem si ho musel vyfotit a podělit se s Váma :-)Docela by mě zajímalo jak to vypadá uvnitř :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Asi jako v druhý třídě u ČD ... zajímavější mi přijde ta 850ka za tím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se