Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se za další založené téma, ale jsem ujetej na vojenské hodinky.

Požadavky:

Sklo: safír (nejlépe antireflex(

WR: od 100M

Tah: matný (klidně černý)

Vzhled: dost se mi líbí hodinky s lunetou, ale není podmínkou pokud mne přesvědčíte :)

Zatím mám vybrané:

Victorinox Maverick GS s pohonem Qwartz Ronda 715 5

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Spis si ujasni, co znamena vojenske - tzn. skutecne pouzivane vojaky, anebo vojensky/military design. To je dost velky rozdil, podivej se do vlakna "Vojaci s hodinkami" a tam najdes mnoho inspirace, vetsinou se ale jedna o digitalky - Casio, apod.

Nicmene tyto Victorinox jsou fajn.

Odesláno (upraveno)

dobrá poznámka a moc se omlouvám za nedorozumění. Samozřejmě se to bude spíše týkat pouze vojenského designu jelikož víc jak 90% jednotek používá digitály. Co se týče vojenských analogových (nikoli kombinovaných), tak některé by se také dali nosit i normálně, moc jich nebude, ale i tak se najdou VOJENSKÉ hodinky, které designem budou vyhovovat i běžnému nošení :) tak sem s nimi

Ty TRASER nevypadj špatně v titanovém provedení :)

Posted Image

Upraveno uživatelem Jochne
Odesláno (upraveno)

Adam99: Moc pěkný jen škoda, že ten kovovej tah k nim je leštěný a ne kartáčovaný :(

Ještě se mě líbí tyto

Posted Image

Upraveno uživatelem Jochne
Odesláno

Pokud Laco, tak ultimátní Einsatzuhr.

Pokud vojenský obecně, tak spíš skutečně určením než pouhým designem. Takže řada Traser Military. Ono je rozdíl mít jako military a nebo opravdu military.

Poslední návrh je sehnat Prim letecké. Nesplňují nic ze zadání, ale jsou český.

Odesláno

Pokud Laco, tak ultimátní Einsatzuhr.

Pokud vojenský obecně, tak spíš skutečně určením než pouhým designem. Takže řada Traser Military. Ono je rozdíl mít jako military a nebo opravdu military.

Poslední návrh je sehnat Prim letecké. Nesplňují nic ze zadání, ale jsou český.

Laco B-Uhren jsou opravdu vojenské, Einsatzuhr je jako vojenské :)
Odesláno

Omlouvám se měl sem se podívat sám :) děkuji určitě se tam skočim podívat :) dokázal by někdo Traser P 6506 Commander Titan sehnat levněji než u nás za 10K ? :)

Odesláno

Tak jsem úplně v koncích, to moje hledání je úplně nesmyslné a raději mě ignorujte. Nejprve tu otravuju s festinama ( přeplácaný chrono), následně chci armádní hodinky, teď bych rád letecké nebo nějakě jednoduché atd... Berte mě tedy prosím s rezervou. Nevím co s tím dál, zda-li to vzdát a raději nic nekupovat, než pak být zklamaný a shánět něco jiného Posted Image

Odesláno

"Nevím co s tím dál, zda-li to vzdát a raději nic nekupovat, než pak být zklamaný a shánět něco jiného" Posted Image

To bych potřeboval taky rozlousknout... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...