Jochne Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Omlouvám se za další založené téma, ale jsem ujetej na vojenské hodinky. Požadavky: Sklo: safír (nejlépe antireflex( WR: od 100M Tah: matný (klidně černý) Vzhled: dost se mi líbí hodinky s lunetou, ale není podmínkou pokud mne přesvědčíte Zatím mám vybrané: Victorinox Maverick GS s pohonem Qwartz Ronda 715 5
Frantik Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Spis si ujasni, co znamena vojenske - tzn. skutecne pouzivane vojaky, anebo vojensky/military design. To je dost velky rozdil, podivej se do vlakna "Vojaci s hodinkami" a tam najdes mnoho inspirace, vetsinou se ale jedna o digitalky - Casio, apod.Nicmene tyto Victorinox jsou fajn.
vlasta66 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Co třeba TRASERhttp://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=88
Jochne Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) dobrá poznámka a moc se omlouvám za nedorozumění. Samozřejmě se to bude spíše týkat pouze vojenského designu jelikož víc jak 90% jednotek používá digitály. Co se týče vojenských analogových (nikoli kombinovaných), tak některé by se také dali nosit i normálně, moc jich nebude, ale i tak se najdou VOJENSKÉ hodinky, které designem budou vyhovovat i běžnému nošení tak sem s nimi Ty TRASER nevypadj špatně v titanovém provedení Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem Jochne
Adam99 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Marathon - tady se o nich dozvíš víc.
Jochne Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Adam99: Moc pěkný jen škoda, že ten kovovej tah k nim je leštěný a ne kartáčovaný Ještě se mě líbí tyto Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem Jochne
Jochne Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 hamilton Dost přeplácaný a pro mě nepřehledný, hledám něco jednoduchýho
synek Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 nebo Tawatec Automatic Titan Diver Tactical
mmcmxcix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Hamilton Khaki King Automatic series (Khaki King a Khaki Field)! Jsou i na tahu. Jenom mam pocit, ze wr maji jen 50 m.
bandicoot Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Pokud Laco, tak ultimátní Einsatzuhr. Pokud vojenský obecně, tak spíš skutečně určením než pouhým designem. Takže řada Traser Military. Ono je rozdíl mít jako military a nebo opravdu military. Poslední návrh je sehnat Prim letecké. Nesplňují nic ze zadání, ale jsou český.
Jochne Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Laco jsou krasny, ale jak rika bandicoot: Traser nevite kde se na ne podivat v Praze ?
Onisau Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Pokud Laco, tak ultimátní Einsatzuhr. Pokud vojenský obecně, tak spíš skutečně určením než pouhým designem. Takže řada Traser Military. Ono je rozdíl mít jako military a nebo opravdu military. Poslední návrh je sehnat Prim letecké. Nesplňují nic ze zadání, ale jsou český. Laco B-Uhren jsou opravdu vojenské, Einsatzuhr je jako vojenské
Radimk Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Laco jsou krasny, ale jak rika bandicoot: Traser nevite kde se na ne podivat v Praze ? To mi je otázka: Chronoshop na Dělostřílnách..
Jochne Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Omlouvám se měl sem se podívat sám děkuji určitě se tam skočim podívat dokázal by někdo Traser P 6506 Commander Titan sehnat levněji než u nás za 10K ?
Jochne Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Tak jsem úplně v koncích, to moje hledání je úplně nesmyslné a raději mě ignorujte. Nejprve tu otravuju s festinama ( přeplácaný chrono), následně chci armádní hodinky, teď bych rád letecké nebo nějakě jednoduché atd... Berte mě tedy prosím s rezervou. Nevím co s tím dál, zda-li to vzdát a raději nic nekupovat, než pak být zklamaný a shánět něco jiného
horal Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 "Nevím co s tím dál, zda-li to vzdát a raději nic nekupovat, než pak být zklamaný a shánět něco jiného" To bych potřeboval taky rozlousknout...
Jochne Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 tak to sem rád, že na tom nejsem špatně sám třeba společně toto dilema vyřešíme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se