gas Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 V 29. 4. 2012 v 19:48, 'Baker' napsal: Hodne dobry To je tvoje koncetina ? zatim neni, cekam horkou linku z oriosy ta datumka mne uz nevadi
XZACM102 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Tak dnes jsem je mel na ruce a musim rict, ze docela zklamani. Cifernik hazi divny odstin sedi, celkove vypadaji docela mdle, jen z urcitych uhlu a svetla maji super barvu - jak se mi je podarilo na ruce vyfotit.
colombo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 mě se zdají v poho.Tady asi netápeš dlouho kolik je hodin.
Commander Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 naprosto souhlasím, to troj-datum kazí IMO všechny modely. To vysvětlení je pravda, ale blbost, protože vejškovka lítá pořád a pilot to stačí takto přečíst, zatím co datum je opravdu dynamické pole co se mění 1x za den...
Kaja Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Mě se líbí, bohužel je zatím nemají v Carollinu na tom pěkným tahu, ovšem cenovka 250 litrů se mi teda nelíbí vůbec
kuncák7 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Za mě palec nahoru. Té datumovce se celkem divím a nechápu jí, nicméně mě na hodinkách zas až tak neva.
vendaf Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Já je mám už asi tři měsíce a jsem z nich nadšený. Ta datumovka mi v reáu vůbec nevadí, naopak mám pocit, že cifr jaksi graficky vyvažuje. Jsou naprosto přesné - tedy jdou každý den přesně o deset vteřin napřed, což mě irituje. Asi je nechám trochu přibrzdit.
Hasňa Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Kasli na brzdeni. Jednou za tyden proste prijdes do samosky pro acidofilni mliko a karlovarsky rohlik o minutu driv no. prenastavis, pomazlis se s nimu a zase pohoda.
Hasňa Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Koukal jsem v Kodani na ty Uorldtajmery a docela to jde. Jako, ze dost. Jako, ze se mi libily. Jako, ze hodne. A jsou o tri litry levnejsi nez BP. V tom neni inhaus?
speedmaster Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Neni. Dalsi modifikace ETA, sice dovedena a upravena k dokonalosti, ale za tu cenu by se dal ocekavat in-house. Vyhoda upraveneho ETA strojku u IWC je, ze budou alespon nadprumerne presne.
Hasňa Odesláno 1. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2013 (upraveno) Aha. Takze BP. Skoda. Ale kdybych delal ve trech casovych pasmech nejednou, tak bych tu Etu asi zkousnul. Ale ja delam jenom po Evrope, takze BP bude stacit. Upraveno 1. března 2013 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 6. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Ten kalibr ve Spitfire chrono je inhaus? Koukal jsem na cenu a je to dvojnasobek normalnich Flieger chrono.
xtemp Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 pro ty co si stezuji na cenu, tak cena je soucasti image
mi3 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Ten " GMT " kusok je velmi podareni. Ked ma panko rucku ako ja , tak nemusia mat viac ako 42mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se