Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak dnes jsem je mel na ruce a musim rict, ze docela zklamani. Cifernik hazi divny odstin sedi, celkove vypadaji docela mdle, jen z urcitych uhlu a svetla maji super barvu - jak se mi je podarilo na ruce vyfotit.

med_gallery_18352_166_56836.jpg

Odesláno

naprosto souhlasím, to troj-datum kazí IMO všechny modely. To vysvětlení je pravda, ale blbost, protože vejškovka lítá pořád a pilot to stačí takto přečíst, zatím co datum je opravdu dynamické pole co se mění 1x za den...

Odesláno

Mě se líbí, bohužel je zatím nemají v Carollinu na tom pěkným tahu, ovšem cenovka 250 litrů se mi teda nelíbí vůbec :blink:

Odesláno

Za mě palec nahoru. Té datumovce se celkem divím a nechápu jí, nicméně mě na hodinkách zas až tak neva.

Odesláno

Já je mám už asi tři měsíce a jsem z nich nadšený. Ta datumovka mi v reáu vůbec nevadí, naopak mám pocit, že cifr jaksi graficky vyvažuje. Jsou naprosto přesné - tedy jdou každý den přesně o deset vteřin napřed, což mě irituje. Asi je nechám trochu přibrzdit.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Aha. Takze BP. Skoda. Ale kdybych delal ve trech casovych pasmech nejednou, tak bych tu Etu asi zkousnul. Ale ja delam jenom po Evrope, takze BP bude stacit.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ten " GMT " kusok je velmi podareni. Ked ma panko rucku ako ja , tak nemusia mat viac ako 42mm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...