Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak už aj ja si zajtra idem pre svoje x-windy. Teším sa ako malý chlapec, tak dúfam, že tentoraz to už vyjde. Ináč už na hodinky nadobro zanevriem Posted Image

Odesláno

tak už aj ja si zajtra idem pre svoje x-windy. Teším sa ako malý chlapec, tak dúfam, že tentoraz to už vyjde. Ináč už na hodinky nadobro zanevriem Posted Image

věřím.... držím palce a čekám, že sem hodíš fotky!

• po 4 týdnech...
Návštěvník severes
Odesláno

krásné Hamiltony, ted je velky vyprodej v OUTLET ve vodickove za vyborny ceny

• po 4 týdnech...
Odesláno

Super počteníčko, tyhle Hamiltony mi tak nějak nedaj spát a pořád je mám v hlavě jako zálohu kdybych si žádný jiný fajnovější nepořídil. Mimochodem, jakej máš proměr zápěstí?Díky.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

.. nevím, co je proměr, ale obvod mám 19,5 cm (píšu o tom v recenzi)

:rolleyes:

ty volve koukám co jsem tam napsal za blábol, jistě že jsem myslel obvod.19,5 to už je pěkná tlapa. Ty windy jsou pořád hezčí a hezčí.

Odesláno

ty volve koukám co jsem tam napsal za blábol, jistě že jsem myslel obvod.19,5 to už je pěkná tlapa. Ty windy jsou pořád hezčí a hezčí.

mně to taky tak přijde, furt se mi líbí... a mám zase chuť je vyzkoušet na nějakém jiném řemenu

post-19918-077236000 1354532313.jpg

• po měsících...
Odesláno

AR original nemaji, nechal jsem si dodelat vnitrni i vnejsi a to je teprve rozdil ...

Edit: ty tri filmy jsou ktere?

doplnuji filmy, kde hraly X-windy:

Battleship / Bitevní loď (2012)

JCVD / Jean-Claude Van Damme  (2008)

I Am Legend / Já legenda (2007)

James Bond - Quantum of Solace (2008)

• po měsících...
Odesláno

Ahoj uživatelům Hamiltonů. Tyhle hodinky mám a jsou fakt hodně dobrý. Jen mi dělá strost vnější otočná luneta. Mám pocit, že jde stále více a více ztuha otáčet. Nechtěl bych si je poničit, poradíte někdo? Díky moc

• po 2 týdnech...
Odesláno

otočná vnější luneta jede u X-windů obecně opravdu poměrně ztuha, navíc nemá žádné výrazné (spíše jen symbolické)  "ozubení"  pro snazší otáčení lunety a má také dvě aretační polohy, kdy luneta jakoby zacvakne - je to tuším v poloze, kdy je číslice 40 na pozici 12 nebo 6...

že by se měla otáčet čím dále hůře si nemyslím, takže záleží na tom - za A - zda to není jen subjektivní pocit, nebo - za B -  zda se ti pod lunetu nedostala nějaká nečistota - v tom případě doporučuji prohlídku u zdatného a důvěryhodného hodináře...

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...