Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To by mě docela zajímalo, nechceš to nějak zdigitalizovat?

Konečně jsem se dostal na chronomag.

Tak vidím, že se asi k informacím dostaneš. Pokud bys chtěl přece jen nějaký članek, tak bych se pokusil to aspoň naskenovat.

Odesláno

2 Pirx, organic: když si ho organic nevezme tak bych měl zájem nebo si ho od tebe aspon zapůjčil a převedl ho do digitalní podoby:smile_anim:

Odesláno

Tak jsem vyvez mé nové POčka trochu se vykoupat do Karibiku.

Vše OK. Plavání, lehké šnorchlování pak oplach v pitné vodě. Hodinky - paráda, nemají chybu.

V tomto počasí je to dobrá provokace :-)))) Chci se zeptat, jak moc je nebezpečný pro hodinky ten jemný písek? Nehrozí poškrábání sklíčka?

Odesláno

V tomto počasí je to dobrá provokace :-)))) Chci se zeptat, jak moc je nebezpečný pro hodinky ten jemný písek? Nehrozí poškrábání sklíčka?

U safírového skla poškrábání při běžném nošení poškrábání nehrozí.

Safír mám i na starých Grovanách (10 let) a sklo je pořád jako nové.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

dneska jsem si zkoušel u Dušáka modrý Titanium liquidmetal(foto není moje), jsou opravdu nádherný a lehký, ale ta cena je fakt nepřítel č.1, 162 kolíků bez slev vyfluše peněženku i ne ledajakýho pracháče, co má na takový hodinky zálusk...

post-3900-003637600 1335192527.jpg

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Mě se nelíbí ten lesk a černá datumovka...

Ten lesk se mi právě líbí, datumovka se dá přežít, to rozhodně neomlouvá Omegu, za tu cenu měla udělat modrej věnec, to rozhodně jo!
Odesláno

Mne sa naopak tá leštená luneta páči viac ako matná (na čiernu lesklú keramickú lunetu som si u Liquidmetalov veľmi rýchlo zvykol), osobne čakám na PO s kalibrom 9300 - potrebujem ich najprv vyskúšať.

Odesláno

Mne sa naopak tá leštená luneta páči viac ako matná (na čiernu lesklú keramickú lunetu som si u Liquidmetalov veľmi rýchlo zvykol), osobne čakám na PO s kalibrom 9300 - potrebujem ich najprv vyskúšať.

me se libi obe varianty, to beze sporu, ale tak jako kazdej chronomagor by rad vyzkousel to co nema na ruce, a proto bych rad mel i ten modry liquidmetal

co se tyce kalibru 9300, muzu ti rict ze je super, ale moc tlusty, v obalu PO moc vysoky na ruce, vyzkousej, uvidis:-)

• po měsících...
Odesláno

zajimave si to cist. Nez jsem koupil novy po chrona, tak jsem taky tady koukal na nazory. Koupil a po 14-ti dnech nejsem nadsenej, vyska, mohutnost super, ale je neco co mi u toho chybi k nadseni:(

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...