vrcan Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Prislo dnes, case je NOS zo 70tich rokoch, povodne bol pre model 50. Fotky pozicane, sam by som ich lepsie nezvladol. 47mm, ale posobia ako 44mm, vyska 20mm, hmotnost bez remena 202g. AD dava teraz ako bonus dalsi isofrane, oranzovy. Maximalna spokojnost...
robo Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Perfektný dizajn, krása a samozrejme gratulujem k divers watch. Nech slúžia sú nadčasové a dobre ti sedia.
xjr1 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Zajímavý kusy vybíráš, tyhle se ti povedly moc! Na mě jsou teda velký (hlavně vysoký), ale na pořádný tlapě na meshi musej bejt vyložene sexy;-)..
T1000 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Opět gratulace k dalšímu pořádnému kusu železa.
Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Prima, znovuzrozená firma. Jen musím odporovat ohledně informace o NOS pouzdru. Model poskládaný ze starých dílů je jen jeden a to není v žádném případě Bathyscaphe nýbrž model NOS Diver. To jen pro upřesnění. Edit - doprovodný obrázek modelu NOS Diver Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem Snow
shag Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Wow, nafot tvoje, nemusia to byt umelecke fotky. Gratulujem.
hejdik Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Kurňa to jsou hodinky jak poklop od ponorky.Zkrátka opravdové Suby....perfektní gratulace a tichá závist
Dantechno Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Zaujal me heliak - respektive jeho umisteni .....
tc95 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 GRATULACE,pekny velky mašiny.............je videt,ze mas styl a kdyz to citis tak po tom chnapnes(jinej by si za ty prachy poridil nejaky ctyrcentimetrovy jebárničky,aby nahodou neprodelal)
Leviathan Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Super. Trochu si sa umiernil:-). Oproti ENZO je to takmer damsky model. Mne sa tieto velmi pacia, ale tej vysky 20mm sa bojim. Mal som BALL Hydrocardon chrono s vyskou 18,5 a bolo to dost.Tieto tvoje Hodinky su nadherne ale ja by som asi tie stovky. A ako pise DAN...heliak je velmi elegantne umiestneny. Chlapci z OMEGY by sa mohli zamysliet a inspirovat a konecne ten ich hnusny heliak tiez normalne umiestnit.
vrcan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Perfektný dizajn, krása a samozrejme gratulujem k divers watch. Nech slúžia sú nadčasové a dobre ti sedia. Dik tiez som spokojny. Je to legenda, vraj, mne ta znacka ale nic nehovori, ale ten dizajn hej, dokonca som prekusol flat crystal a k tomuto modelu mi pasuje. Ta vysoka luneta je uzasna.... Inak, ta prasiva tenka a supinata ruka na fotke nie je moja, fotky som pozical, nafotim neskor. Na mojej ruke vyzeraju lepsie, mam hrubsiu 19 - 19,5cm uz nepamatam
vrcan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Prima, znovuzrozená firma. Jen musím odporovat ohledně informace o NOS pouzdru. Model poskládaný ze starých dílů je jen jeden a to není v žádném případě Bathyscaphe nýbrž model NOS Diver. To jen pro upřesnění. Edit - doprovodný obrázek modelu NOS Diver Snow, vdaka za postreh, ale je to skutocne ako pisem... a nepisal som, ze su cele NOS, ale iba case. Specialne som sa na to pytal Aquadive a citujem: "Regarding cases, the 200 has a complete NOS case, the BS300 is a refinished NOS blank. The BS100 is entirely new". Dodam k tomu este tolko, ze otvor medzi lugs bol povodne pri modeli 50 urceny pre senzor na meranie hlbky, teraz na modeli 300 ho vystriedal HRV. Trosku za to firma zozala kritiku, ze preco neprisli s niecim (staro)novym a nepouzili tuto funkcionalitu zo 70 rokoch, bolo by to ozaj lakave a pokial viem, nikto nic take neponuka. Dovodom bolo asi pouzitie klasickej ETA 2824, ide o realne top grade ake pouziva napr sinn, vyregulovana v 5 polohach na takmer cosc - dokonca k hodinkam je aj papier, kde je uvedena hodnota v sekundach pre 5 poloh, pre moje je najhorsia +5 sec, a najlepsia +1 sklom hore. Este jedna zaujimavost - ide o limitku 500 ks, prvy batch (neviem akej velkosti, typujem 20 az 40ks) bol hned rozpredany a nemal lumi na lunete, moje su z druheho batchu, luneta ma uz na 12h lumi. Dost to vycitali, ze naco su potapky bez lumi lunety... mne je to jedno. Potesil ma mimoriadne plynuly pohyb sekundovky, snad ako keby to ani nebolo 28800. A posledna zaujimavost, WR je sice oficialne 3000m, ale testovali to az na 5000m. Zverejnili aj vysledok z merania. pripajam dalsie pozicane foto, pre porovnanie aj s modelom BS100, co je mensi brat, a tiez z rolexom SDDS. Tiez fotky z watchadoo, orig tah bude k dispozicii za par tyzdnov. este jednu OT poznamku - firma ma HQ v USA, ale shipuju z viedne fedexom. Byvam 50km od viedne a predpokladal som ze za 1-2 dni tu hodinky budu.. ale podla odhadovaneho casu mi ale ukazovalo dodanie o 5 dni. Mam ulozeny report z fedex tracking a hodinky mali ozaj takyto pohyb ako pisem nizsie, aj som si overoval telefonicky vo fedexe a potvrdili mi, ze ano, je to ozaj tak a ze ide o STANDARDNU cestu pre zasielky poslane z viedne do BA. takze... odoslane z Viedne, putovalo do Pariza, odtial do Kolina, odtial opat do Viedne a odtial do BA... asi ide o ultrasofistikovanu optimalizaciu prepravy Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem vrcan
vrcan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Super. Trochu si sa umiernil:-). Oproti ENZO je to takmer damsky model. Mne sa tieto velmi pacia, ale tej vysky 20mm sa bojim. Mal som BALL Hydrocardon chrono s vyskou 18,5 a bolo to dost. Tieto tvoje Hodinky su nadherne ale ja by som asi tie stovky. A ako pise DAN...heliak je velmi elegantne umiestneny. Chlapci z OMEGY by sa mohli zamysliet a inspirovat a konecne ten ich hnusny heliak tiez normalne umiestnit. Dik Na tie kockate Enza aj tak nedam dopustit, to je sperk Vyskou mi BS300 ale pripominaju nizsie hodinky, cakal som, ze opticky to bude vyzerat vyssie. Su velmi pohodlne, dynko ma ozaj velky priemer. Kedze som ta videl, obavam sa, ze BS100 by ti boli male. Hockedy mozem ukazat v BA, pripadne ked bude nejaky zraz, pridem. Heliak je super umiestneny, je ale fakt, ze je tam len koli tomu, ze im z modelu 50 ostala diera po hlbkovom senzore, tak ju zapchali heliakom Jeho pozicia je ale podla vacsiny ludi lepsia, ako na obligatnej pozicii 9. Este k tej velkosti - kedze som vedel ze mi pridu 47mm hodinky, bal som sa, lebo mam ruku skor gulatu ako plochu a nemozem mat velky diameter, nehovoriac o velkej lug to lug vzdialenosti (tieto maju tento rozmer ale super). Ked som otvoril krabicu, bol to sok v dobrom slova zmysle!!! BS300 ozaj posobi ako 44mm alebo maximalne 45mm. Na fotkaz spolu s rolexom deep sea je to vidiet! Ale hrubka, to ano, 20mm je proste 20mm nech uz dynko akokolvek zapadne do ruky. Pre mna to bol ale prave pozitivny a rozhodujuci fakt. OT: sharmaster uz mas? Mam na ceste zixen DSR1000 co uzavrie moju kolekciu na 2012, prisahal som Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem vrcan
Vladimír P. Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Vrcane, ty jsi ďábel, gratuluji a tiše závidím.
emef Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Takovejma hodinkama by se dal i žralok umlátit. Pěknej kousek
Leviathan Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Jaj, 44/45mm je pre mna uplne v pohode. Akurat neviem, ci by som si zvykol na vysku. Ak by bola moznost ich vidiet v BA, bol by som rad. Inak neviem co sa stalo, ale Sharkmaster jednoducho zmizol z WUS. Tak cakam...nechce sa mi ich brat z HK. Teraz mi jedny usli na uhrforum..... BS300 su jednodufo paradne potapky..ked pises ze su pocitovo tak -3mm BS100 by boli niekde okolo 39mm....to je na zvazenie Dik Na tie kockate Enza aj tak nedam dopustit, to je sperk Vyskou mi BS300 ale pripominaju nizsie hodinky, cakal som, ze opticky to bude vyzerat vyssie. Su velmi pohodlne, dynko ma ozaj velky priemer. Kedze som ta videl, obavam sa, ze BS100 by ti boli male. Hockedy mozem ukazat v BA, pripadne ked bude nejaky zraz, pridem. Heliak je super umiestneny, je ale fakt, ze je tam len koli tomu, ze im z modelu 50 ostala diera po hlbkovom senzore, tak ju zapchali heliakom Jeho pozicia je ale podla vacsiny ludi lepsia, ako na obligatnej pozicii 9. Este k tej velkosti - kedze som vedel ze mi pridu 47mm hodinky, bal som sa, lebo mam ruku skor gulatu ako plochu a nemozem mat velky diameter, nehovoriac o velkej lug to lug vzdialenosti (tieto maju tento rozmer ale super). Ked som otvoril krabicu, bol to sok v dobrom slova zmysle!!! BS300 ozaj posobi ako 44mm alebo maximalne 45mm. Na fotkaz spolu s rolexom deep sea je to vidiet! Ale hrubka, to ano, 20mm je proste 20mm nech uz dynko akokolvek zapadne do ruky. Pre mna to bol ale prave pozitivny a rozhodujuci fakt. OT: sharmaster uz mas? Mam na ceste zixen DSR1000 co uzavrie moju kolekciu na 2012, prisahal som
skalis Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Model poskládaný ze starých dílů je jen jeden a to není v žádném případě Bathyscaphe nýbrž model NOS Diver. To jen pro upřesnění. Snowe, to je pecka! Predobraz Prim Sport 2 vcetne remenu. Valim oci - Aquadive Vintage NOS Diver Review. zdroj/source: Aquadive Vintage NOS Diver Review
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se