Hugo14 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tak pánové, poraďte. Chtěl bych chrono leteckého / vojenského střihu. V podstatě jedinou podmínkou je přehlednost chronografu (snadnost odečítání). To je ale podmínka zásadní. Cena by se měl pohybovat do 30.000 Kč (Tutima to trochu přesahuje, ale s tím si dovedu poradit). Nějaký ten MI se také hodí. velikost pokud možno do 43 - 44 mm. Co byste z nabízených vybrali (a proč), nebo co byste zvolili jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 A co něco takového (podobného jak AERCHIMEDE) o třetinu levněji - mě osobně se moooc líbí: http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Steinhart-Nav-B-Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 ale no ták, mame tu v poole Sinn a Tutima, a budeme zrat sojove parky? c c c c.. moja volba je jasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Bral bych Tutimu. Ale, hodil jsi čtvery hodinky odlišného stylu. Asi bych se nejdříve rozhodl jakého typu hodinky a potom se až rozhodoval mezi podobnými alternativami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Když už nechceš moje cepelíny :-), tak za mne glycine. Jsou přehlednější než sinny a nevypadají tolik jako něco jinýho na rozdíl od archiméd. Tutima je na mne odjinud - hodně svá, ale mně teď tenhle historizující vzhled nebere (proto taky prodávám ty svoje Němce). A glycine mají taky kovový tah, to je podle mne přidaná hodnota. Takový jsou nejpoctivější a možná i nejuniverzálnější. Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Hanhart > 30k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Odkaz na Steinhart beru jako výstřední úlet . SINN je sice legenda, nicméně patří k těm méně přehledným chronographům. To Archimede je přehledné více než dost, ale zase mu výrazně schází požadovaný machrindex. Glycine mi do zvolené čtyřky vůbec nezapadá. Tutima je jiná káva, tady bychom už měly téměř dokonalý, požadovaný model ovšem jen do té doby než se Shag vytasil s praotcem všech leteckých chronographů s Hanhartem. Zde už máš všechno, klasickou koncepci a co víc, velkou požadovanou míru machridexu. Není o čem dál hovořit. Musíš skončit u Hanhartu, přesně takhle bych to udělal i já. Jen těch 30000 Ti nebude stačit. Budeš muset něco málo přihodit. Hodně štěstí a šťastnou ruku . Edit - mezi zakladatele leteckých chronographů patří i Laco. Pokud se na něj chceš podívat, máš možnost. Fotografii nepřikládám, Laco považuji svým vzhledem za strašáka a nechci vlákno pokazit škaredými hodinkami. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Bohužel, Hanharty jsou mimo. Cenově na ně prostě nedosáhnu. Proto je v hledáčku UROFA, kde je to průchodnější. A ač si nemyslím, že Glycine jsou tak odlišné, tak jsi to jinak Snowe shrnul dobře. Jen musím říct, že 103St jsem už měl a jsou to nádherné hodinky. Ale Jak Archimede, tak Glycine jsou prostě přehlednější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Všechny uvedené hodinky jsou parádní, ale za mě by to byla asi taky Tutima. Další značky bych bral v potaz, až kdyby mi Tutimy neseděly na ruce. Jestli se ti líbí trochu komplikované pouzdro, mrkni ještě na Junghans. EDIT - fotka v PVD je třeba tady. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Měl bych zajímavý tip od na chronomagu netradiční značky. Alpina Startimer Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Snowe, diky. Ty Alpiny jsou krasne, ale budou asi mimo muj financni ramec. Realne mam limit na 30 tis, muzu jit az na absolutni strop 35. Mas tip, kde bych se do nich vesel? Zatim vede Tutima, kde se do toho limitu nejspis vejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se