kuncák7 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Koupě proběhla naprosto hladce, jen ten balík nemusel být tak jištěn . Zabaleno na jedničku, hodinkám by se nestalo nic, i kdyby zásilku přejel tank. Trvalo mě dost dlouho se k nim probojovat. Přesto dík. Jdu se kochat.
cretino Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 ..pripajam sa k spokojnosti s obchodovanim s clenom vladimir72
sibirnaya Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Lada je supr kluk, hodinky poslal zdarma, bezvadne zabaleny, pojisteny, dokonce, kdyz sem rek, ze proste nemam cas si pro ne jet, se furt nabizel, ze mi je doveze, trval na tom, abych mu penize poslal az dostanu hodinky, a budu spokojenej se stavem, pak mi jeste dvakrat volal, jestli jsem s nima spokojenej, naposled vcera vodpoledne + jel zkontrolovat, jestli mu nekecam, a jestli sem fakt spokojenej k nam na sraz. takovejhle poprodejni servis nemaj ani u Rolls Royce. 1A
shag Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Sice oneskorene, ale aj ja davam 10/10.
petr_cha Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 palec nahoru ! super přístup, díky :-)
Dantechno Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Vse na jednicku. Pristup i zbozi perfektni. Dekuji za obchod.
hejdik Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Děkuji Vláďovi za obchod.Koupil ode mě hodinky - platba okamžitě.Tak ať slouží ku spokojenosti dlouho a dlouho.
kleofash Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Já s Vláďou měnil a taky to bylo bez problémů - děkuji
cretino Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 dalsi uspesny obchod za nami, dakujem
cretino Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 ...este jeden uspesny obchod, dakujem
Moty Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Musím říct, že Vláďa je třída, komunikovali jsme velmi intenzivně, hodinky luxusní ve výborném stavu, nejdřív taky říkal, že peníze až když se mi budou líbit, ale já věděl, že budou, takže jsem posílal hneddíky Vláďo, škoda že pokec byl jen po telefonu, ale to napravíme:smile_anim:
cretino Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 ..stvrty nas spolocny bezproblemovy obchod, kedykolvek znova
sashator Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Mám jenom slova chvály- skvělé jednání a rychlost, nezničitelně zabaleno. Takto si představuji dokonalý obchod. Vláďo, až se někdy potkáme, máš u mě pořádnýho frťana! Ještě jednou díky za vše.
Ondrej71 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Rychlá domluva, príma pokec u kafe, s podobně chrono postiženým jako jsem já , super. Doporučuji
pikec Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Já jakožto prodejce děkuji za rychlou platbu a domluvu a jsem rád, že je spokojenost
jansen Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Kupoval jsem od Vladimíra hodinky - dovezl mi je do Prahy a i když jsem ho zdržoval od rodinného výletu, příjemně jsme pokecali. Potom mi prodloužil tah, aby mi sedl na ruku . Vstřícnost, jednání: 1+ Díky za obchod.
kdojinej Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Kauf proběhl bleskově a bez problému. Díky
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Super člověk a pacient skoro jako já .. Potkali jsme se, dali kafe, colu, hodinu prokecali, pak si vyměnili hodinky, Láďa mi na místě upravil tah a jeli jsme domů , super začátek 2.svátku vánočního. Přijel, přesto, že mu nebylo nejlíp. Diky a doporucuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se