Marhi Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Já jen rozporuji že když tam z boku bude FL 23883 tak je to nesmysl.Historicky. což se v tomhle počítá. Jinak ať si kdochce cochce vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 To, že během WW2 urcite bronzove pilotky nebyly, je fakt. Ale neni pravda, ze to nikdo nikdy nepoužil. Ale pokud chceš být takhle striktní, tak se nemůže vyrýt FL23883 na většinu dnešních pilotek už jenom kvůli průměru 55 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ok uznávám že velikost nesedí, jinak vše ostatní ve vzhledu ano. Někde na trubce je video Page and Cooper a tam je rozhovor s někým z Laca. Nejspíš majitel. Ten tam vysvětluje, že své historické modely se snaží co nejvíce přiblížit originálu. Ovšem limitní je ta velikost, tudíž z té ustoupili. Ale tvar pouzdra, materiál a řemen jsou vyráběny jako replika. To je to zásadní čím se odlišují od konkurence. Takže když použijí bronz, což dle vkusu každého soudruha, na to historické pouzdro, tak mě to nebere. Navíc je to už docela rána. Na to že to jsou hodinky do boje a ne na ples.Kolik lidí, tolik chutí. Jestli je kucí z dělostřilen naskladní, tak se možná na ně při příští návštěvě podívám a změním názor.Když jsem tam byl naposledy, nechal jsem si ukázat ty macky. To je tak na stůl jako budík. Jsou brutální a nádherné k tomu. Na fotkách tak nevyzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Velikost 55mm je absolutně mimo mísu. Měl jsem tu "čest" vyzkoušet na ruce 57mm DOXA a i když mám zápěstí jak slon a hodinky do velikosti 52mm mi nedělají problém, tak v tomto případě to bylo něco absolutně mimo. Nechápu tyto snahy. Připomíná mi to hádku v mateřské škole o to, koho táta má větší penis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Nevím to stopro, ale laco vyrobili origo velikost, jako poctu originálu. A jen pár kusu. Myslím že deset. Taková raritka.Jo a 57 nosí kamarád. Co bys řekl Diessely. A proč? Sem se kouknul na obchodní název a bylo mi to jasný. Debata byla ukončena když sem mu řekl že to taky může pověsit krávě na krk. Jako zvonec. Kvalita a velikost stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 (upraveno) LACO Squad ATACAMA 2 uz tu niekde boli spomenute, tak postnem este jeden link s popisom http://oceanictime.blogspot.com/2018/10/laco-squad-atacama-2.html Upraveno 11. října 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 a podle mého jsou hodně povedené i další novinky. Sice mám Seven Seas...uvidíme :-) https://www.laco.de/de/uhren/einsatzuhren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Nové potápky by měly být dostupné v polovině listopadu.https://www.chronoshop.cz/laco-einsatzuhr/ Upraveno 30. října 2018 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Mám LACO Einsatzuhr 1000m Ocean a za mě to jsou vůbec nejhezčí potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 ahoj, nahodou netusite nekdo, zdali nejaky obchod ma Laco Mojave skladem...Uvazuji o nich, jako o toolech na leto, ale rad bych si je prohled. Dival jsem se na Chronoshop, zel skladem ani jeden kousek. predem díky moc.DaJe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Na chronoshop je nejlepší zavolat a dohodnout se na objednání s osobním převzetím, kterému bude předcházet vyzkoušení a eventuální (ne)koupě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada006 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Už jste zaznamenali novou limitku? https://www.laco.de/en/watches/pilot-watches-basic/augsburg-oliv-42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) Mě u pilotek baví více B Muster, takže koukám po Aachen modelu https://www.laco.de/en/watches/pilot-watches-basic/aachen-oliv-42 Přemýšlím "nahlas" zdali ten pěkný kabátek, PVD, ospravedlní příplatek 100 éček. Ale i ten řemen je povedenej Upraveno 5. března 2021 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada006 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 8 hodinami, whitley napsal: Mě u pilotek baví více B Muster, takže koukám po Aachen modelu https://www.laco.de/en/watches/pilot-watches-basic/aachen-oliv-42 Přemýšlím "nahlas" zdali ten pěkný kabátek, PVD, ospravedlní příplatek 100 éček. Ale i ten řemen je povedenej Já Aachen mám, takže přemýšlím, že bych doplnil sbírku fliegerů právě modelem Augsburg. Ale nevím zda se ta patina vůbec k pilotkam hodi. Takhle na první pohled se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 14 hodinami, vlada006 napsal: Já Aachen mám, takže přemýšlím, že bych doplnil sbírku fliegerů právě modelem Augsburg. Ale nevím zda se ta patina vůbec k pilotkam hodi. Takhle na první pohled se mi líbí. Na první pohled se mi to líbí ale zároveň mám takový nepatřičný pocit, že to je cirkusová kulisa, nedůstojná pilotek. Za pár týdnů by se mi okoukaly a já bych se styděl, že ten bronz je vlastně falešný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada006 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 6 hodinami, whitley napsal: Na první pohled se mi to líbí ale zároveň mám takový nepatřičný pocit, že to je cirkusová kulisa, nedůstojná pilotek. Za pár týdnů by se mi okoukaly a já bych se styděl, že ten bronz je vlastně falešný. Máme stejný názor... možná se to ve mně ještě pohne, ale spíš ne. K pilotkám mi tohle moc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 V 14. 3. 2019 v 14:29, radek77cz napsal: Mám LACO Einsatzuhr 1000m Ocean a za mě to jsou vůbec nejhezčí potápky Naprostý souhlas, jsem z nich nadšený. Měl jsem už i Panerai, Tag Heuer nebo Omegy, ale tyhle se mi líbí ze všech potápek, co jsem vyzkoušel, nejvíc. Prostě působí mužněji, jako hodinky do akce a ne do divadla Prostě mám nakonec nejraději tenhle jednoduchý vojenský vzhled bez zbytečných parádiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Nové 100ks limitky Laco Napa a Santa Ynes s Miyotou 821A a cenou cca $550,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Před hodinou, tombas napsal: Nové 100ks limitky Laco Napa a Santa Ynes s Miyotou 821A a cenou cca $550,- hezké, na stránkách Laco jsem je zatím nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Asi limitka pro Ameriku,, už měli podobnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se