Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hezký Eco-drive. Jaký má ten model označení?

Snad nevadí, že to hodím sem, já zas minulý týden narazil na tuhle limitku ve vintage stylu, taky Eco-drive, chtěl jsem do ní jít, ale nějak ji nemůžu sehnat, psal jsem higushimu a ten ji nedokáže sehnat, protože to prej bylo jen in-store only model je vyprodaná a přes google mi to vyhazuje nějaký neznámý japonský obchody, kde rozumím prd a japonský amazon hodinky mimo japonsko neposílá.

tak kdybste náhodou někdo věděl, dejte vědět, předem díky...označení modelu: VO10-6782B

Posted Image

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

víc jsem nenašel ---Citizen Promaster Eco-Drive radio-MARINE PMD56 -3081

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

tomuhle obchodu muzes duverovat bez problemu. dost lidi tady z fora tam nakupuje

Franto díky za tip na shop, jsou nádherné.

Odesláno

Jen počítej s tím, že cena je bez DPH. Takže těch 12 000,- je bez DPH.

ja som sa na ne tiez namotal no ked som ich siel objednat tak cena mi dost vyskocila co ma odradilo. su to ceny zrejme bez dph...........

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

Citizen Promaster vlastnim nejakych 12 let a jsem z nich porad nedseny. Za tu doby, ale maji spoustu sramu a tim se dostavam ke sve otazce. Existuje nejaky servis, kde by hodinky nejak prelestili a treba i obnovili puvodni barvy?

Dekuji za odpoved.

Jirka

Odesláno

Ahoj,

Citizen Promaster vlastnim nejakych 12 let a jsem z nich porad nedseny. Za tu doby, ale maji spoustu sramu a tim se dostavam ke sve otazce. Existuje nejaky servis, kde by hodinky nejak prelestili a treba i obnovili puvodni barvy?

Dekuji za odpoved.

Jirka

Zkoušel jsi to u Goldtime?Oficiální záruční i pozáruční servis Citizen.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...