zaja.j Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Brouzdám a náhodou jsem na ně marazil
kloubik Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Hezký Eco-drive. Jaký má ten model označení? Snad nevadí, že to hodím sem, já zas minulý týden narazil na tuhle limitku ve vintage stylu, taky Eco-drive, chtěl jsem do ní jít, ale nějak ji nemůžu sehnat, psal jsem higushimu a ten ji nedokáže sehnat, protože to prej bylo jen in-store only model je vyprodaná a přes google mi to vyhazuje nějaký neznámý japonský obchody, kde rozumím prd a japonský amazon hodinky mimo japonsko neposílá. tak kdybste náhodou někdo věděl, dejte vědět, předem díky...označení modelu: VO10-6782B Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem kloubik
zaja.j Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 víc jsem nenašel ---Citizen Promaster Eco-Drive radio-MARINE PMD56 -3081
zaja.j Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 našel jsem podobné diversky,jak jsi vkládal do vlánkna ale jsou vyprodané jinak koukni na ten web,posílaj snad i k nám.¨ http://global.rakuten.com/en/search?k=citizen diver&tl=558929&p=2
display Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 ide o citizen BY 2000. som do nich blazon. nemate niekto nejake informacie, skusenosti? nasiel som ich http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/manufacturers_id/16/products_id/5656tu ale neviem ci sa da tomuto obchodu doverovat...
franta komarek Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 ide o citizen BY 2000. som do nich blazon. nemate niekto nejake informacie, skusenosti? nasiel som ich http://www.newatch.c...roducts_id/5656tu ale neviem ci sa da tomuto obchodu doverovat... tomuhle obchodu muzes duverovat bez problemu. dost lidi tady z fora tam nakupuje
Lihard Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 tomuhle obchodu muzes duverovat bez problemu. dost lidi tady z fora tam nakupuje Franto díky za tip na shop, jsou nádherné.
klaucz Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Franto díky za tip na shop, jsou nádherné. Jen počítej s tím, že cena je bez DPH. Takže těch 12 000,- je bez DPH.
display Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Jen počítej s tím, že cena je bez DPH. Takže těch 12 000,- je bez DPH. ja som sa na ne tiez namotal no ked som ich siel objednat tak cena mi dost vyskocila co ma odradilo. su to ceny zrejme bez dph...........
salámek Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Ahoj, Citizen Promaster vlastnim nejakych 12 let a jsem z nich porad nedseny. Za tu doby, ale maji spoustu sramu a tim se dostavam ke sve otazce. Existuje nejaky servis, kde by hodinky nejak prelestili a treba i obnovili puvodni barvy?Dekuji za odpoved. Jirka
Daemonultimate Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ahoj, Citizen Promaster vlastnim nejakych 12 let a jsem z nich porad nedseny. Za tu doby, ale maji spoustu sramu a tim se dostavam ke sve otazce. Existuje nejaky servis, kde by hodinky nejak prelestili a treba i obnovili puvodni barvy? Dekuji za odpoved. Jirka Zkoušel jsi to u Goldtime?Oficiální záruční i pozáruční servis Citizen.
salámek Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Díky za tip. Právě jsem tam napsal.
salámek Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Tak odpověď mě nepotěšila. Na tak starý model servis ani díly neposkytují.
Daemonultimate Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Tak odpověď mě nepotěšila. Na tak starý model servis ani díly neposkytují. Tak to teda fakt nepotěší.člověk si hejčká hodinky na ruce x let pak dojde třeba štáva a konec.
salámek Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Přesně. Dostal jsem je jako dárek takže k nim mám vztah, ale pozitivní je že drží a jsou dost přesné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se