marosh Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 (upraveno) Jeden z nejlepších mlčících členů: Němý Bobeš Edit.....ale pro toto vlákno to napadlo nesobecky mně.......mám Vás rád.......láskajefajn Tomku a nenakopl jsem tě kapku já?Nejsem si jistý, bo ten nápad přišel v době ohromného návalu Fernetu Zet. Upraveno 5. února 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 To vis ze ruska hymna byla. Krome jinych pisni... byl to rev jako krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 <br />Tomku a nenakopl jsem tě kapku já?Nejsem si jistý, bo ten nápad přišel v době ohromného návalu Fernetu Zet.<br /><br /><br /><br />chlapci, on to byl takovy spontanni kolektivni napad, pote co se tajemny cizinec objevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Ježiš. Eště že sme tam nejeli. Jak vás to může bavit, se takhle vožírat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Ruská hymna jo? Tak to mě vážně mrzi!!! Ach jo,škoda že jsem byl mimo HK,přiště.P.S Princi: na Tebe se těšim dvojnásobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Buenos dias los perverzos mexicános kaktusos teqilos amigos á Amiv Mexiku byl na monEtáži, já byl tam hlavně kvůli gáAmiži. Dělal šupito presto Epronto, aby doma narostlo Akonto. Ref: Mexiko, EMexiko, Mexiko, AMexiko, Mexiko, EMexiko, Mexiko, AMexiko. Hubenej jsem se domů vrátil, v Mexiku živej jsem byl z keksů, nevěrnou ženu nejdřív zmlátil a potom spěchal do Tuzexu. Ref: V bance mi vodečetli daně, já montoval jsem z půlky na ně. Advokát ženy mý se rozhod', že půlku z půlky schlamstne rozvod. Ref: Kufry mi žena vyhodila do ulice, ze zbytků tý ubohý renty jako jedinej v republice já v bonech platím alimenty. Ref: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Chlapi sorry ale takhle na noc by jste to už neměli kouřit-to opravdu škodi zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Maj jen jedno sombréro a knírek....... ( a kaktus ). A dyt ja vim:-) to byl pokus o vtip.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 ..pánové smekám..krásná galerka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 (upraveno) Sem se probral z komatu až dneska ... Upraveno 6. února 2012 uživatelem PavelBr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Hosi, tak to je masakr.. Malem jsem se u tech fotek poch..l..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Chlapi, jste živými důkazy, že ze všeho se dá vykřesat kvalita i z takhle blbýho vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Ach jo,škoda že jsem byl mimo HK,přiště.Ani pobyt v HK by ti nepomohl... Nevšiml sis? To je MEXIKO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 koukám, že sraz u kocoura se vyvedl hey, homres ... buena idea de estas fotos!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 normalne me mrzi, ze jsem tam nebyl! posilam tam aspon hodinky (predem), osobne dorazim na nejaky pristi sraz... snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 abych nezustal pozadu,tak se teda tez ukazu,i s Geckama ,at je to tematicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 abych nezustal pozadu,tak se teda tez ukazu,i s Geckama ,at je to tematicke a není to náhodou cuba gooding jr.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 normalne me mrzi, ze jsem tam nebyl! posilam tam aspon hodinky (predem), osobne dorazim na nejaky pristi sraz... snad No to bys měl, výmluvy, že jsi za vodou neberem , Hasňu jsme to taky naučili a dneska za námi z vrtné plošiny normálně lítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 a není to náhodou cuba gooding jr.? myslim ze nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Tak kucíííí!!! Kdo tu nemá fotečky??? Honem,honem!!! :guitar::guitar: P.S nevíte jestli dával fotku Chumpus? P.S jdu to pohledat :gora: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se