Přejít na obsah

Osobní fotečky lidiček na tomto foru

Doporučené příspěvky

přifič na sraz do OV a uvidíš,jestli jsi ten dole tak to se známe velice dobře :smile_anim: ,už podle nicku jsi to mohl poznat ty tabakožvejkale :whistle:

(tož ja - s tú fotku si robim kozy, ale farat zme spolem mohli, bo ja robil u pruzkumnych vrtu po celem OKR.... )

bago ala Taras Bulba to jistí :D

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste vkladalinkam fotecku strejcka Ricouska - von je na veletrziku prutiku a navijacku tak nemuze vkladalinkat sam.... Fotecka je aktualni, takhle Ricousek dorazil na nas srazicek v Karlickovych Varyckach.

post-6982-049172500 1327687287.jpg

A to je Flagolicek .. Taky mucinky fajnovej clovicek.

post-6982-049493900 1327687471.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

to je Sectíček u obídku, na chlupaťoučké pacičce má U1, obličejík chybí neb mi chtěl dát přes držtičku...

Tombedíku, to bych si při Tvých 2 metříčkách nikdá nedovolil, ale fotečka se ti povedla krásňoučká. Jdu si dát rumíčka......veličkého.
Odkaz ke komentáři

Jeste vkladalinkam fotecku strejcka Ricouska - von je na veletrziku prutiku a navijacku tak nemuze vkladalinkat sam.... Fotecka je aktualni, takhle Ricousek dorazil na nas srazicek v Karlickovych Varyckach.

post-6982-049172500 1327687287.jpg

Ricoušek si obarvil vlásky?
Odkaz ke komentáři

Klidně tam dejte místo "lidiček" lidi :)

Horhe: co Tě štve? Že Tě nikdo nemá rád?:sad01_anim: Nebo že nemáš lásku?:unsure: Hele nic si z toho nedělej,s láskou jsou jenom potíže...tak hlavu vzhuru pane.

Tak moment, zeptám se ženy. A jestli mě nemá ráda, tak dostane pěkně nařezáno. Jenom kvůli tobě.

Nebo co si mám představit pod tim, že nemám lásku? Že mi nikdo každej večer netlačí ptáka mezi půlky?

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

já mám teda jenom jednu...mocinky smutninkou (je z pohřbu mojí bojový žížalky)...kdysi jsem ji dával na jedno jiný fóříčko, kde jsme se tuze náramě bavili o žížalkách...bohužel nám to pak smazali, zlouni!

post-268-067588400 1327689314.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...