zekon7302 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 zekone ty jsi úplně nejvíc černý cyp (pro neznalé cyp = mladý haviř) správně je horník-nemotora,a proto tam už nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 zekone ty jsi úplně nejvíc černý cyp (pro neznalé cyp = mladý haviř) bo ma hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Máme tu vůbec nějaké snažilky a nebo samé bydlenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tombed-a máš tam dát fotečku bo dostaneš banáneček ,já už jsem ju dal tak nic nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Bandi má teambuildíneček, tak posilám za nás oba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) přifič na sraz do OV a uvidíš,jestli jsi ten dole tak to se známe velice dobře ,už podle nicku jsi to mohl poznat ty tabakožvejkale (tož ja - s tú fotku si robim kozy, ale farat zme spolem mohli, bo ja robil u pruzkumnych vrtu po celem OKR.... ) bago ala Taras Bulba to jistí Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) První zlevíčka Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tombed-a máš tam dát fotečku bo dostaneš banáneček ,já už jsem ju dal tak nic nedostanu no tak dobře, když jinak nedáte... mám bílé trenýrky a neletím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Fujky, z tý Aldovy fotky se mi maliličinko zvednul kyblíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Mě se zved kyblíček z toho, jak si někdo sednul Tombedovi na vobličej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Jeste vkladalinkam fotecku strejcka Ricouska - von je na veletrziku prutiku a navijacku tak nemuze vkladalinkat sam.... Fotecka je aktualni, takhle Ricousek dorazil na nas srazicek v Karlickovych Varyckach. A to je Flagolicek .. Taky mucinky fajnovej clovicek. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 to je Sectíček u obídku, na chlupaťoučké pacičce má U1, obličejík chybí neb mi chtěl dát přes držtičku... Tombedíku, to bych si při Tvých 2 metříčkách nikdá nedovolil, ale fotečka se ti povedla krásňoučká. Jdu si dát rumíčka......veličkého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Bandi má teambuildíneček, tak posilám za nás oba... jsem z tohodle vlákna mrtvej )))))) edit - mrtvoučkey ... co to má bandicoot na ruce? opravuji - na ručičce? Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Existuje způsob jak ignorovat vlákno? Protože teploušský nadpis na první straně mě dost irituje. Nic proti gayům, ale proti degenským zdrobnělinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Jeste vkladalinkam fotecku strejcka Ricouska - von je na veletrziku prutiku a navijacku tak nemuze vkladalinkat sam.... Fotecka je aktualni, takhle Ricousek dorazil na nas srazicek v Karlickovych Varyckach. Ricoušek si obarvil vlásky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Klidně tam dejte místo "lidiček" lidi Horhe: co Tě štve? Že Tě nikdo nemá rád? Nebo že nemáš lásku? Hele nic si z toho nedělej,s láskou jsou jenom potíže...tak hlavu vzhuru pane. Tak moment, zeptám se ženy. A jestli mě nemá ráda, tak dostane pěkně nařezáno. Jenom kvůli tobě. Nebo co si mám představit pod tim, že nemám lásku? Že mi nikdo každej večer netlačí ptáka mezi půlky? Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 já mám teda jenom jednu...mocinky smutninkou (je z pohřbu mojí bojový žížalky)...kdysi jsem ji dával na jedno jiný fóříčko, kde jsme se tuze náramě bavili o žížalkách...bohužel nám to pak smazali, zlouni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak volečci, ale už dost, poďme to vzít mocinky moc vážně a postujme tu už jenom opravdický fotečky našich ksichtíčků... já jsem ten vpravíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 jsem z tohodle vlákna mrtvej )))))) edit - mrtvoučkey ... co to má bandicoot na ruce? opravuji - na ručičce? Ani jsem se nevšim. Bo mě zaujalo, že mám poblitou košilečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se