pebe Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 stejně je to divný, že už byly barevný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Barevné fotky byly i za Dolfiho ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Určitě Festiny. V té době jsem na ně byl ulítlej a ta firma tady začínala.To nesedi. Na mikine mas napsany Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Korunove vymysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Někdy v létě jsem si z hecu řekl, že se nebudu holit, dokud nebudeme mít hotový dům. No a už tři týdny bydlíme.... Včera dorazilo něco málo na údržbu porostu, tak jsem asi vousáč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno pátek v 11:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:23 Je to tu nejake zapomenute.... ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 11:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:27 Kohák, tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se