Přejít na obsah

Osobní fotečky lidiček na tomto foru

Doporučené příspěvky

Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ.

P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!)

Takže se připravte vtipálkové:oneeyed02: Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat...:mobile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!)

Takže se připravte vtipálkové:oneeyed02: Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat...:mobile:

Z mých chlupatých ručiček ty hodinky půjdou těžko. Páč jsou bezručičkový...

post-15474-065048000 1327699298.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ.

já se ničeho nebojinkuju... na obou fotečkách jsem já... a už mě trošilinku štve ta tvoje věčná nespokojenost... jsou ti dvě fotečky malinko? nebuď nenapapinkanej!

Odkaz ke komentáři

Tak určitě velikej sorrík. Chtěl jsem udělat jednu fakt vymazleňoučkou fotečku, ale kurvička, zrovna se mi rozbinkoval fotoaparáteček.

P.Síčko. Tohle je můj padesátečkovej příspěveček, ale do žádného prodejíčku se nechystánkuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...