laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Neuděláme hlasování o "nejkrásnější" fotečku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Jasně, jsem pro sectíka u obědu od tombeda. I autor i model stojí za to......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Neuděláme hlasování o "nejkrásnější" fotečku??? ..počkaj na ten pruser až ho vyhráš edit: preklep Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tady to jsem já kratince potom, co mě povýšili "v práci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ještě jsem našel jednu ze srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak jo,je to už minulost a jiné osobní fotky nemám páč se nerad fotím,vidíš proč,už ani nevím kterej jsem já,jo a to černé nejsou chlupy schválně jestli mně někdo pozná ostravsky zraz? hrozne sa smejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ještě jsem našel jednu ze srazu... ... ty voléééé Tu jsem dlouho neviděl - nejlepší je ten bucval vpravo, kterýmu roste z hlavy strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ještě jsem našel jednu ze srazu... Ten nasranej bouchač vpravo vypadá jak já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Já nevím. Mně nepřijde vtipný si takhle z někoho utahovat. A kromě toho je ten nápad supiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 ... ty voléééé Tu jsem dlouho neviděl - nejlepší je ten bucval vpravo, kterýmu roste z hlavy strom Taky jsem jí hledal celej večer :-) Ten napravo je vopravdu echt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Polská hospůdka na Santorini:smile_anim: Čekám Tvou fotečku.Díky! já sem klidně svoji fotku dám, no co, na faceBŮČKU se s tím taky nikdo ne.ere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Mě přezdívají "fazolička". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Pridám najaktuálnejšiu fotku, keď nám včera vypli prúd. Ak by bol záujem, pridám fotečku, keď nám vypadol, prúdik jeden elektrický, v utorok. edit: som ten úplne vľavo. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Lidičky nevím proč, ale teď jsem si vzpomněl na tohle videíčko: http://www.youtube.com/watch?v=Y-7fiWd9rp0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ. P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!) Takže se připravte vtipálkové Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!) aha, pardon, som ten druhý zľava. Na hodinkách mám ale napísane Fortýs, takže som z kola von Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!) Takže se připravte vtipálkové Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat... Z mých chlupatých ručiček ty hodinky půjdou těžko. Páč jsou bezručičkový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ. P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!) Takže se připravte vtipálkové Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat... já se ničeho nebojinkuju... na obou fotečkách jsem já... a už mě trošilinku štve ta tvoje věčná nespokojenost... jsou ti dvě fotečky malinko? nebuď nenapapinkanej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Takže se připravte vtipálkové Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat... Jsem myslel že jsi spíš na ty čínské strojovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarda Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Tak určitě velikej sorrík. Chtěl jsem udělat jednu fakt vymazleňoučkou fotečku, ale kurvička, zrovna se mi rozbinkoval fotoaparáteček. P.Síčko. Tohle je můj padesátečkovej příspěveček, ale do žádného prodejíčku se nechystánkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se