Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mrkni na toto Před časem jedny byly i v prodejním vlákně. Dělají se i chrona.

Ty bídy cos postnul si nekupuj, jak psal milis, vyhodil bys prachy. Jo a to kolo na cifru u těch prvních šterlingu mám přesně doma ve větším na sečkovici na trávu pro kačeny :D

Odesláno

Já to nechápu. Když se ti líbí hodinky ve stylu Hublot, tak si kup Hublot. Pokud na to nemáš, tak běž vybrat banku. Pokud máš strach, tak se na to vykašli a kup si hodinky, které mají svůj styl a které jsou cenově dostupné.

Copak je dneska cool mít na ruce hodinky, co se tváří jako Hublot, ale nejsou jimi, a zároveň to každý pozná, že jimi nejsou? To tě budou kamarádi plácat po zádech a říkat "voe si zabil, to je luxusní" když uvidí podobnou věc na tvém zápěstí? Kupovat hodinky ve stylu rádobyluxusní značky, které jsou ve skutečnosti čínského původu a vyvolají ti na ruce akorát tak vyrážku, není dobrý nápad.

Najdi si svůj styl a tomu odpovídající KVALITNÍ hodinky (sorry za Capslock, musím to zdůraznit). Tanhle čínskej shit vydrží tak akorát do příštích Vánoc a pak půjde rovnou do koše. Peníze vyhozený oknem.

Odesláno

Jay Doll - nebuď tak přísný? třeba jsou někde kvalitní look-a-like hubloty jenom o nich nevíme? noa pak co - já bych to nechal na každého míře chronoextrémismu, jestli to unosí nebo ne? a to říkám jako prodejce rádoby rolád :)

Odesláno

Ak má St1g tých 15násť, tak dovolím si povedať, že štýl vlastný sa ešte len formuje. Poznám to z čias, keď sme boli násťročný a leteli Nike botasky. Máloko ich mal, ak vôbec...tak sa zháňal vizuál :D Človek dospeje, v pohode. Ty máš výhodu v tom, že radou to celé môžeš preskočiť a hup, nájsť si normálne hodinky. Hodinky sú šperkom a vizitkou muža, chlape. A nemusia byť ani drahé. Obráť list. ;)

Odesláno

Já to nechápu. Když se ti líbí hodinky ve stylu Hublot, tak si kup Hublot. Pokud na to nemáš, tak běž vybrat banku. Pokud máš strach, tak se na to vykašli a kup si hodinky, které mají svůj styl a které jsou cenově dostupné.

Copak je dneska cool mít na ruce hodinky, co se tváří jako Hublot, ale nejsou jimi, a zároveň to každý pozná, že jimi nejsou? To tě budou kamarádi plácat po zádech a říkat "voe si zabil, to je luxusní" když uvidí podobnou věc na tvém zápěstí? Kupovat hodinky ve stylu rádobyluxusní značky, které jsou ve skutečnosti čínského původu a vyvolají ti na ruce akorát tak vyrážku, není dobrý nápad.

Najdi si svůj styl a tomu odpovídající KVALITNÍ hodinky (sorry za Capslock, musím to zdůraznit). Tanhle čínskej shit vydrží tak akorát do příštích Vánoc a pak půjde rovnou do koše. Peníze vyhozený oknem.

V klidu. On to "nikdo" az na vyjimky nepozna. Kup si co se ti libi.

Casem prijdes na to "co chces"

Odesláno

myslím si, že než si koupit hodinky, které se tváří jako nějaké jiné je lepší si koupit nějaké jiné, které se jako nějaké jiné netváří:smile_anim: no asi tak, jsou to vyhozené peníze!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...