st1g Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Ahoj, moc se mi líbí tyto hodinky ... co na ně říkáte? http://www.amazon.com/Stuhrling-Original-160A-33461-Sportsman-Apocalypse/dp/B001GPOMS4
st1g Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 a neznáš ještě nějaké podobné v tomhle stylu?
Horhe Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Jedny podobný mě napadly.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 joo v 15ti si asi Hublot kupovat nebudu
Milis Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Za šestku docela drahý, poohlíd bych se po něčem serióznějším, né tak čínským.
st1g Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 mrkni na toto Před časem jedny byly i v prodejním vlákně. Dělají se i chrona. Ty bídy cos postnul si nekupuj, jak psal milis, vyhodil bys prachy. Jo a to kolo na cifru u těch prvních šterlingu mám přesně doma ve větším na sečkovici na trávu pro kačeny
Jay Doll Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Já to nechápu. Když se ti líbí hodinky ve stylu Hublot, tak si kup Hublot. Pokud na to nemáš, tak běž vybrat banku. Pokud máš strach, tak se na to vykašli a kup si hodinky, které mají svůj styl a které jsou cenově dostupné. Copak je dneska cool mít na ruce hodinky, co se tváří jako Hublot, ale nejsou jimi, a zároveň to každý pozná, že jimi nejsou? To tě budou kamarádi plácat po zádech a říkat "voe si zabil, to je luxusní" když uvidí podobnou věc na tvém zápěstí? Kupovat hodinky ve stylu rádobyluxusní značky, které jsou ve skutečnosti čínského původu a vyvolají ti na ruce akorát tak vyrážku, není dobrý nápad.Najdi si svůj styl a tomu odpovídající KVALITNÍ hodinky (sorry za Capslock, musím to zdůraznit). Tanhle čínskej shit vydrží tak akorát do příštích Vánoc a pak půjde rovnou do koše. Peníze vyhozený oknem.
st1g Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 ty chase-durery jsou krásné pouvažuju o nich
st1g Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 jj chápu je mi 15 a ty hodinky se mi líbily zůstávám u Fortisek
kubson Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Jay Doll - nebuď tak přísný? třeba jsou někde kvalitní look-a-like hubloty jenom o nich nevíme? noa pak co - já bych to nechal na každého míře chronoextrémismu, jestli to unosí nebo ne? a to říkám jako prodejce rádoby rolád
T1000 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Týjo, já v 15-ti nosil jen GUBky . Jiná doba, no...
StanoBare Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Ak má St1g tých 15násť, tak dovolím si povedať, že štýl vlastný sa ešte len formuje. Poznám to z čias, keď sme boli násťročný a leteli Nike botasky. Máloko ich mal, ak vôbec...tak sa zháňal vizuál Človek dospeje, v pohode. Ty máš výhodu v tom, že radou to celé môžeš preskočiť a hup, nájsť si normálne hodinky. Hodinky sú šperkom a vizitkou muža, chlape. A nemusia byť ani drahé. Obráť list.
xxx.rada Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Já to nechápu. Když se ti líbí hodinky ve stylu Hublot, tak si kup Hublot. Pokud na to nemáš, tak běž vybrat banku. Pokud máš strach, tak se na to vykašli a kup si hodinky, které mají svůj styl a které jsou cenově dostupné. Copak je dneska cool mít na ruce hodinky, co se tváří jako Hublot, ale nejsou jimi, a zároveň to každý pozná, že jimi nejsou? To tě budou kamarádi plácat po zádech a říkat "voe si zabil, to je luxusní" když uvidí podobnou věc na tvém zápěstí? Kupovat hodinky ve stylu rádobyluxusní značky, které jsou ve skutečnosti čínského původu a vyvolají ti na ruce akorát tak vyrážku, není dobrý nápad. Najdi si svůj styl a tomu odpovídající KVALITNÍ hodinky (sorry za Capslock, musím to zdůraznit). Tanhle čínskej shit vydrží tak akorát do příštích Vánoc a pak půjde rovnou do koše. Peníze vyhozený oknem. V klidu. On to "nikdo" az na vyjimky nepozna. Kup si co se ti libi. Casem prijdes na to "co chces"
Ivo_S Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 myslím si, že než si koupit hodinky, které se tváří jako nějaké jiné je lepší si koupit nějaké jiné, které se jako nějaké jiné netváří no asi tak, jsou to vyhozené peníze!
Jakubisko Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Když chceš nutně zlato, mrkni na tyhle Bulova Calypso.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se