Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem včera listoval magazínem MF Dnes a objevil rozhovor s výše jmenovaným.

Nečetl jsem ho protože mě sport nezajímá, ale zjistil jsem, že na jediné fotce, kde je něco vidět, má na ruce nezaměnitelný tah ... Breitling.

Nevíte co se stalo s jeho Primkami?

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nebo ho breitling přeplatil - kluk je to přemýšlivý, fotbal nebude hrát věčně.......

Je ovšem taky možné, že jako sparťanský profesionální fotbalista vyniká svojí kulturněintelektuální úrovní, jak je v této branži obvyklé a v televizi každý týden k vidění a slyšení, a tudíž ho breilexy skutečně nemohly minout :D.

Odesláno
  cigi napsal:
..Je ovšem taky možné, že jako sparťanský profesionální fotbalista vyniká svojí kulturněintelektuální úrovní, jak je v této branži obvyklé a v televizi každý týden k vidění a slyšení, a tudíž ho breilexy skutečně nemohly minout :D.

Tak by to být mohlo, i když společenskou zaostalostí se tady na fóru spíše projevují zarytí závistiví odpůrci této značky.

Odesláno

Myslet, že člověk s jiným vkusem mi závidí a je společensky zaostalý, je přesně ten projev, který bych od typických majitelů breilexů očekával, díky za munici :D

Odesláno

no já si myslím, že nešlo o "exluzivku" Prim+Čech, takže si chapec může nosit co chce a vy mu do toho nekecejte. Pokud je to obráceně tak má máslo na hlavě. Myslím, že náš průkopník Vašut a jeho kávička by mohli vyprávět jak to dokáže lidem změnit život (za pár kaček) :)

Odesláno

Nikdy jsme ani nechtěli Petra Čecha svazovat v tom, co bude nosit na ruce. Hodinky si od nás objednal regulérně jako každý jiný zákazník. Dokážete si představit, že bych tu někomu z Vás nařizoval, že smíte nosit pouze naše hodinky? Já myslím, že ne! Krom toho radost pramení pouze ze svobody a my chceme, aby naše hodinky lidem dělali radost. I proto necháváme i našim partnerům tu svobodu hodinky střídat jak je napadne. Konec konců většina našich zákazníků má doma vícero značek hodinek a myslím, že to není nic, co by mělo kohokoliv včetně mě znepokojovat.

Až bude Petr Čech za svou činnost pro nás placený, je to skutečně jiná záležitost!

Odesláno
  cigi napsal:
Myslet, že člověk s jiným vkusem mi závidí a je společensky zaostalý,  je přesně ten projev, který bych od typických majitelů breilexů očekával, díky za munici :D

Lidé s jiným vkusem řeknou, že se jim něco nelíbí.

Lidé s chorým mozkem vymýšlejí zkratky a blekotají dokola stejné fráze.

Díky za munici.

Odesláno
  PRIM napsal:
Dokážete si představit, že bych tu někomu z Vás nařizoval, že smíte nosit pouze naše hodinky?

...

Až bude Petr Čech za svou činnost pro nás placený, je to skutečně jiná záležitost!

Aha, já jsem dosud žil v přesvědčení, že za to placen je. Někde jste se zmiňoval o tom, že ta spolupráce není zadarmo a já jsem to pochopil tak, jak jsem to pochopil. Nebo tím byly myšleny jiné náklady související s propagací Čech limited edition etc?

Odesláno

Spolupráce je silně nestandardní a já nejsem oprávněn zveřejňovat detaily našich ujednání. Fakt je ale ten, že ze strany Petra Čecha jde o daleko upřímnější přístup, než by oddpovídal jakémukoliv marketingovému schématu v běžné obchodní praxi. To je očividné i z článku v deníku Aha, který před časem vyšel.

Odesláno
  Jeremy napsal:
  cigi napsal:
Myslet, že člověk s jiným vkusem mi závidí a je společensky zaostalý,  je přesně ten projev, který bych od typických majitelů breilexů očekával, díky za munici :D

Díky za munici.

Uznej že tě ale ten chorej mozek fakt dostal.

Odesláno
  PRIM napsal:
Spolupráce je silně nestandardní a já nejsem oprávněn zveřejňovat detaily našich ujednání. Fakt je ale ten, že ze strany Petra Čecha jde o daleko upřímnější přístup, než by oddpovídal jakémukoliv marketingovému schématu v běžné obchodní praxi. To je očividné i z článku v deníku Aha, který před časem vyšel.

Takže to chápu tak , že spolupráce je potvrzena. A to že něco vyšlo v AHA, to je pro mě jako by to vyšlo ve Sbírce zákonů :lol:

Odesláno
  mechano napsal:
  Jeremy napsal:
  cigi napsal:

Díky za munici.

Uznej že tě ale ten chorej mozek fakt dostal.

No to teda neuznám. Ten člověk totiž nemá jiný vkus. On nemá žádný. Jediné, čeho je schopen, je produkce vtipných zkratek a průpovídek o čističích.

OK, termín "chorý mozek" je příliš ostrý a jeho opravdovou diagnózu neznám - omlouvám se za ten termín. Nicméně nějaký problém osobnosti nejspíš má a nebude souviset s hodinkami.

Všimni si, mechano, že normální člověk sem dá fotku nějakých hodinek a pak se o nich třeba chvíli povídá, většinou v pozitivním duchu či v rovině rad. Ovšem jakmile je to něco blejskavějšího a nejsou to primky, vyskočí cigi a spustí svůj mlejnek..

Připomíná mi to kennyho, který měl vždy na všechno odpověď. Ale aspoň byl originální a na jeho pravdy jsem se vlastně těšil.

Odesláno
  PanzerBear napsal:
Prime, mam jen otazku. Jak se vlastne dari edici hodinek Cechino ? Myslim, ze pred uvedenim jste rikal ze to je posledni pokus o prunik na masovy trh. Podarilo se ?

Ne!

V současné době už hodinky přepracováváme na mechaniku a na safírová skla atd.

Pro mne je masovější oslovování trhu už mrtvou záležitostí.

Odesláno
  BUBÁK napsal:

PRIM :Nikdy jsme ani nechtěli Petra Čecha svazovat v tom, co bude nosit na ruce. Hodinky si od nás objednal regulérně jako každý jiný zákazník. Dokážete si představit, že bych tu někomu z Vás nařizoval, že smíte nosit pouze naše hodinky? Já myslím, že ne! Krom toho radost pramení pouze ze svobody a my chceme, aby naše hodinky lidem dělali radost. I proto necháváme i našim partnerům tu svobodu hodinky střídat jak je napadne. Konec konců většina našich zákazníků má doma vícero značek hodinek a myslím, že to není nic, co by mělo kohokoliv včetně mě znepokojovat.

:D :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...