Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsou krásný a vím že mě to bude štvát. Aktuálně jsou priority nastaveny jinak.

Jedničku přenechávám Martinovi (gougymu)

1. gougy

2.

3. docent_tecka

4.

5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)

6. hopsahejsa

7. mmako

8.

9.

10. straspol

11. vnuk

12. Nodus

24. Hirsch

30. Mirek24

34. Ohm-Aztec

50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. gougy

2. mmako

3. docent_tecka

4. pan socka

6. hopsahejsa

7.

8.

9.

10. straspol

11. vnuk

12. Nodus

24. Hirsch

30. Mirek24

34. Ohm-Aztec

beru c.7

Odkaz ke komentáři

beru c.7

Máš ho mít :-)

1. gougy

2. mmako

3. docent_tecka

4. pan socka

6. hopsahejsa

7. kerob

8.

9.

10. straspol

11. vnuk

12. Nodus

24. Hirsch

30. Mirek24

34. Ohm-Aztec

Odkaz ke komentáři

Pánové,mně se tedy moc líbí a přeji Vám to.Kdybych je kupoval já,tak bych nápis Czechoslovakia bral jako přednost.Vůbec bych sem netahal nynější politické rozdělení na mapě,prostě jde o vzpomínku na hodinky z té doby.Tak to vnímám já.

Souhlas, přesně takhle to vnímám. O výše popsané obsolenci názvu Czechoslovakia u tohoto typu odkazových hodinek nemůže být ani řeč.

Odkaz ke komentáři

Nechci rejpat, ale nepůsobí fotky origo elton sport, igen 38 , či prim sport renovačky přece jenom poněkud reálnějším dojmem ?? :D To bude překvápko, až ta limitka bude vypadat úplně stejně :D Tyhle animace jsou alspoň na mém monitoru dost zašedlé a neplastické a zobrazují porád to samé - při troše té důvěrné znalosti :)

Propána, ten profilovaný gumicuk si nenechávejte - z praxe tedy mohu potvrdit, že je super a k neutahání, ovšem na úplně jiném modelu. Sem nepatří, ledabyste doplnili plastovým hřebenem v zadní kapce obepnutých zvonových riflí - pozor zaoblená rukověď MUSÍ vyčuhovat ! :D Na Elton sport se mi nejlépe osvědčil plochý a měkký kožený až semišový poměrně příkře se zužující řemen slovinské provenience.

Hele, sekáčové, což se opticky odpoutat od minulosti a nechat si vyšít čísla datumu červenou barvičkou ??? že jako rrrrrrrrétro ňamina, co ?

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

cigi: což se opticky odpoutat od minulosti a nechat si vyšít čísla datumu červenou barvičkou ???

No doufám ze takovou kravinu stejně jako zmena czechoslovakia a dalsi vylomeniny se nebudou realizovat. Kdyz jsem se zpozdenim zjistil v tom vlakne kde jste resili limitku ES co s nimi chcete udelat tak jsem se modlil aby se to nerealizovalo. Elton by se mel drzet specifikace a nic na ni nemenit.

Me se napriklad vubec nelibi ta zluta limitka ktera tu vznikla, protoze kazdy do toho vnesl cosi sveho a co pak z toho muze vzniknout.

Odkaz ke komentáři

Jasně, nevnucuju to, ale přijde mi duševně mdlý, aby chlapi měli věc za třicet, co na první, druhý a pro laika i třetí a čtvrtý pohled vypadá jak prostá renovačka za devítku. Historicky věrný to nebude ani omylem, od toho je právě ta renovačka, tak proč se na první neodlišit? Ty původní prvky, matrice, dýnko jsou takový vtip, citace, jinak je to vážně spíš nový model. Zelená by byla taky prďácká. :D Černá je samozřejmě absolutně OK - poslušný chlapeček jde ve stopách narýsovaných otcem. No, je to OK, vyzkoušený, teplý, ale nic pro mě :D

Jinak ale mám pochvalu, že nedošlo k downgradu jako u orlíku heritage, nýbrž k upgradu - z tohoto pohledu je v mých očích tohle mnohem lepší serie. Navíc levnější. Gratuluju.

Odkaz ke komentáři

Tak jedna věc je, jak vypadá standardní produkční limitka, druhá věc je, jak si ji kdo ve spolupráci s Eltonem následně individualizuje. Mně se nápad s jinak barevnými čísli na datovém věnci líbí (proč by nemohla být sudá čísla zeleně a lichá červeně, že...), ale beru to až jako druhý krok..., stejně jako například výměnu řemene.

Odkaz ke komentáři

Jasně, nevnucuju to, ale přijde mi duševně mdlý, aby chlapi měli věc za třicet, co na první, druhý a pro laika i třetí a čtvrtý pohled vypadá jak prostá renovačka za devítku.

Cigi,při vší úctě si myslím,že tady jsi trochu vedle.Laik netuší,že nějaká renovace od firmy Elton vůbec existuje a tím pádem ani nemá šajn o jakémkoliv srovnání.Jedná se o hodinky vytvořené na základě historického modelu,částečně dle věcných připomínek zainteresovaných členů chronomagu a s největší pravděpodobností i Tvého inspirativního vlákna.Tak to nějak cítím.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za OT : Prosím o fotečky těch Igenů, prosííím :o

Pánové, po těžkém vnitřním boji a s ohledem na to, že mi nedávno přišly z ELTONu renovované černé Igeny s bombírovanýma ručkama odstupuju a dávám svoje číslo 24 k dispozici.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...