Návštěvník Ondra Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Edit: jo a ta cena je po sleve To je sranda, Elton si vždycky zakládal na tom, že slevy nedává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ale howno, kdyz nekde kupuju najednou patery hodinky, tak se neptam jestli, ale kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ale howno, kdyz nekde kupuju najednou patery hodinky, tak se neptam jestli, ale kolik Tak se na ně musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Musiš počkat tak 50 let a pak se budou dneštní modely prodávat na aukru třeba za 5ti násobek ... Nestraš s hyperinflací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Spíše "ukradli" nez vymysleli :-( Dá se pod to započítat i to, že současné Elton Sporty pocházejí z toho, co jsme tady s cigim vymysleli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Co my víme,třeba jsou ty dva případy velkou souhrou pitomých náhod,které se dle známého rčení stanou Eltonu"dvakrát za deset let":-) Ale my vime. Za ty ctyri a pul roku, co jsem na foru a zajimam se o primky (na forum jsem prisel prave kvuli primkam), se situace neustale opakuje bez jakehokoliv zlepseni. To je ten hlavni pruser. Ja bych spis rekl, ze "se to stane tak jednou maximalne dvakrat za deset hodinek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Skalisi,byla v tom lehká ironie,mám za větou smajlíka-je mi jasné,že je toho určitě víc.Kéž by to Elton vedlo k tomu,aby na patřičných místech udělal průvan a zavedl rázná opatření. Upraveno 26. července 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Kéž by to Elton vedlo k tomu,aby na patřičných místech udělal průvan a zavedl rázná opatření. Hezké přání. Bohužel mám čím dál tím silnější pocit, že právě tahle varianta vůbec nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Aha. No já si pamatuju starou závady u nejmenovaného světového vozu, kdy při odbočování doprava při nárazu zezadu vybuchovala nádrž. Tento příměr mně pobavil, promiň, možná, že se za čas přijde na to, že při pádu ze šestého patra na asfalt a následném přejetí Tatrou zrovna u těchto hodinek budou praskat sklíčka... A už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Musiš počkat tak 50 let a pak se budou dneštní modely prodávat na aukru třeba za 5ti násobek ... Chachááá, tak to byl fór roku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Tento příměr mně pobavil, promiň, možná, že se za čas přijde na to, že při pádu ze šestého patra na asfalt a následném přejetí Tatrou zrovna u těchto hodinek budou praskat sklíčka... A už mlčím. Pokud při této tragedii zahyne celá posádka Tatry a vysypou se okna všem v ulici, jsem ochoten připustit, že nové primky jsou průser Upraveno 26. července 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 .....možná, že se za čas přijde na to, že při pádu ze šestého patra na asfalt a následném přejetí Tatrou zrovna u těchto hodinek budou praskat sklíčka... A už mlčím. To by byla dobrá kategorie"Prim Tatra s novým kalibrem 815". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 To by byla dobrá kategorie"Prim Tatra s novým kalibrem 815". Právě jsi vymyslel firmě nový trhák. To bude taková bomba, až z toho zlevní Orlíky- už se těším, díky !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Musiš počkat tak 50 let a pak se budou dneštní modely prodávat na aukru třeba za 5ti násobek ... Chachááá, tak to byl fór roku!!! ále kdepak, fór roku je Tadův výrok o tom, že vymyslel Elton Sporty Dá se pod to započítat i to, že současné Elton Sporty pocházejí z toho, co jsme tady s cigim vymysleli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 ále kdepak, fór roku je Tadův výrok o tom, že vymyslel Elton Sporty Ale s cigim tu limitku opravdu začali dávat dohromady víc jak rok před tím, než se toho chytil Elton... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Ale s cigim tu limitku opravdu začali dávat dohromady víc jak rok před tím, než se toho chytil Elton... Jenomže Elton programově dělá reedice a bylo jen otázkou času, než na ES dojde (a to, že jsem ES chtěl a čekal na ně, beru jako detail - a to mnohem dříve než před rokem, prostě jsem chtěl Igeny v kabátě kapičku atraktivnějším než sériovka). To, že některé upgrade jsou "zákonité" k tomu patří a byť jsem nečetl ten výtvor o kterém píšeš, je imho nesmysl považovat počin Eltonu za kopii nápadu tady z fóra nebo něco podobného.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Ale s cigim tu limitku opravdu začali dávat dohromady víc jak rok před tím, než se toho chytil Elton... to já vím, ale vzhledem k tomu, že jejich návrhy vypadají jinak než tahle reedice, tak mi připadá fakt jako dost dobrej fór to co napsal. Upraveno 26. července 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Jenomže Elton programově dělá reedice a bylo jen otázkou času, než na ES dojde (a to, že jsem ES chtěl a čekal na ně, beru jako detail - a to mnohem dříve než před rokem, prostě jsem chtěl Igeny v kabátě kapičku atraktivnějším než sériovka). To, že některé upgrade jsou "zákonité" k tomu patří a byť jsem nečetl ten výtvor o kterém píšeš, je imho nesmysl považovat počin Eltonu za kopii nápadu tady z fóra nebo něco podobného.. To jsme na tom stejně, taky jsem chtěl něco víc, než jen renovaci, tak se snad té pravé radosti ještě dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 to já vím, ale vzhledem k tomu, že jejich návrhy vypadají jinak než tahle reedice, tak mi připadá fakt jako dost dobrej fór to co napsal. To si nemyslím, konečný návrhy se už hodně přibližovaly, řešila se i plechová luneta, nakonec to měly být v podstatě ES, se safírem a novodobým strojkem se samozřejmě nepočítalo, to už je dneska ale jedno, možná se to náhodou jen tak sešlo a že Elton dřív nebo později reedici ES vydá, byla jasná věc, a taky že ten nápad mělo víc lidí, třeba Biges... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Mirek24: a taky že ten nápad mělo víc lidí, třeba Biges... Posilam uryvek moji konverzace s Bertem z 18.1.2011:Me vrtaji v hlave ty Elton Sporty, na origos asi nenarazim a premyslim a ze bych si nechal udelat takovou malou reedici. Ciselnik s napisem ELTON Sport v puvodnich barvach (i indexy) do nerezovyho pouzdra, na vicko nechat vyfrezovat 6ATM jak bylo na puvodnich s tim ze by je tak taky odzkouseli a vyrazit vyr cislo 110001. Jeste kdyby umeli bombirovany rucky a hlinikovou lunetu tak taky. Jako datum predani bych to videl na 11.11.2011 do te doby by to mohli stihnout, no nebyla by to pekna limitka? Kdyby se pridalo vic lidi tak by to mohlo byt zajimave ne? No a cena by se o moc nemusela lisit od renovace Igenu. Mam to zkusit dat na forum co ty na to? A následně jsem poslal na elton nabídku kterou mi udělali někdy 4/2011No a Bertovi se to moc nezamlouvalo Tak a ted muzeme soutěžit kdo byl první, o Bigesovým vlákně jsem vůbec nevěděl a když jsem pak viděl co z toho chtěli udělat tak jsem se modlil aby to nevyšlo.No na toho 11.11.2011 to nevyšlo ale i tak jsem moc rád že je mám i když jsem si to představoval trošičku jinak, když odeženem mouchy tak je to . Upraveno 26. července 2012 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se