Petr Svenda Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Dorazily Moony, koupene zde od váženého clena. Ja se omlouvam, ale proste to musim vytroubit do sveta jeste nez budou slusne fotky a nejake dojmy. Tak posilam fotku z mobilu, jak se holky zacinaji kamaradit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Ještě by to chtělo čistokrevné potápky - alá Submariner, (Marinemaster), jinak není co vytknout. Moony - klasika s příběhem, Zenith - HH a LLD taky moc pěkné hodinky. Upraveno 15. února 2012 uživatelem Peta-Biker
honza71 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Ještě by to chtělo čistokrevné potápky - alá Submariner, (Marinemaster), jinak není co vytknout. Moony - klasika s příběhem, Zenith - HH a LLD taky moc pěkné hodinky. Si nemůžu pomoct, ale já tam jedny čistokrevný potápky vidím. TO Petr Svenda: Moc pěkná sestava. To budeš mít každej den ráno dost těžký rozhodování.
Petr Svenda Odesláno 15. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Jejda, ja na ne zapomnel, snad se nebudou zlobit... Diky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Si nemůžu pomoct, ale já tam jedny čistokrevný potápky vidím. TO Petr Svenda: Moc pěkná sestava. To budeš mít každej den ráno dost těžký rozhodování. Já mám potápky zafixovaný s lunetou, kde se dá odečítat čas. Nic to nemění na tom, že LLD jsou krásné hodinky, ale působí na mě tak nějak elegantněji. ( O tom, že se dá pohybovat s vnitřní stupnicí, vím) Upraveno 15. února 2012 uživatelem Peta-Biker
efreeti Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 tak to je hodne decentni skladba...chybi tam jeste nejake "bojovky" na tvrdou praci....
honza71 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Já mám potápky zafixovaný s lunetou, kde se dá odečítat čas. Nic to nemění na tom, že LLD jsou krásné hodinky, ale působí na mě tak nějak elegantněji. ( O tom, že se dá pohybovat s vnitřní stupnicí, vím) Jo na mě taky. Díky tomu vintage looku jsou dost elegantní i k (pracovnímu) obleku. Jsem hlava skopová, že jsem je prodal.
Petr Svenda Odesláno 15. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2012 A na tvrdou praci samozrejme jedny oranzady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 ..pěkně se ti to rozrůstá....gratuluju..
Chosef76 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Moc gratuluji ke skvělému přírustku. Speedy je opravdu možné zařadit do skupiny "definitivek". P.S.: držím palce, ať Ti to doma dobře dopadne :-D
African Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Nesmrtelná klasika, takže velké gratulace Jinak všechny tvý kousky jsou parádnický
Petr Svenda Odesláno 15. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Diky vsem za projevenou ucast Problem je, ze vsechny ty hodinky bych si taknejak rad nechal. Nojo, ale jeste je tolik krasnych kousku na svete, a konto neni bezedne. Zatim jsem se rozloucil jen s jednema, Fortis Mars, a kdykoli je vidim, mam sto chuti si vyliskat... No, myslim to znate vsichni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se