Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ještě by to chtělo čistokrevné potápky - alá Submariner, (Marinemaster), jinak není co vytknout. Moony - klasika s příběhem, Zenith - HH a LLD taky moc pěkné hodinky.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Ještě by to chtělo čistokrevné potápky - alá Submariner, (Marinemaster), jinak není co vytknout. Moony - klasika s příběhem, Zenith - HH a LLD taky moc pěkné hodinky.

Si nemůžu pomoct, ale já tam jedny čistokrevný potápky vidím. ;)

TO Petr Svenda: Moc pěkná sestava. To budeš mít každej den ráno dost těžký rozhodování. :)

Odesláno (upraveno)

Si nemůžu pomoct, ale já tam jedny čistokrevný potápky vidím. ;)

TO Petr Svenda: Moc pěkná sestava. To budeš mít každej den ráno dost těžký rozhodování. :)

Já mám potápky zafixovaný s lunetou, kde se dá odečítat čas. Nic to nemění na tom, že LLD jsou krásné hodinky, ale působí na mě tak nějak elegantněji.

( O tom, že se dá pohybovat s vnitřní stupnicí, vím)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Já mám potápky zafixovaný s lunetou, kde se dá odečítat čas. Nic to nemění na tom, že LLD jsou krásné hodinky, ale působí na mě tak nějak elegantněji.

( O tom, že se dá pohybovat s vnitřní stupnicí, vím)

Jo na mě taky. Díky tomu vintage looku jsou dost elegantní i k (pracovnímu) obleku. Jsem hlava skopová, že jsem je prodal.

Odesláno

Moc gratuluji ke skvělému přírustku. Speedy je opravdu možné zařadit do skupiny "definitivek".

P.S.: držím palce, ať Ti to doma dobře dopadne :-D

Odesláno

Diky vsem za projevenou ucast :) Problem je, ze vsechny ty hodinky bych si taknejak rad nechal. Nojo, ale jeste je tolik krasnych kousku na svete, a konto neni bezedne. Zatim jsem se rozloucil jen s jednema, Fortis Mars, a kdykoli je vidim, mam sto chuti si vyliskat... :( No, myslim to znate vsichni... ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...