Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Nechci psát do prodejních vláken ale chtěl jsem se zeptat: Mám to jen takovej dojem, nebo se fakt tak často objevujou v prodejním vláknu? Jestli jo, tak co to? Vomrzí se ta barva nebo co? Ptám se, že si na ně sporadicky myslim, tak abych byl v obraze..
Baker Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Vsichni se boji, ze vomlatej to PVD. Tak je nosi jen doma v obyvaku, to se casem omrzi a tak jsou do frcu Ale sect uz ma druhe nebo snad treti, takze na nich neco bude. Na zivo jsou fantasticke.
Harry Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Tohle PVD na titanu je super, drží mnohem líp a vydrží víc než na oceli... U mně je to jen kvůli penězům na něco jiného, jinak by nešly z domu - jsou super
Chosef76 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Dle mého jsou to tak výrazné hodinky, že jejich využití je prakticky nižší než ostatních "domácích" kousků...., proto jsou častěji v prodeji.
sect Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 No nejsou zrovna "univerzalni", ale jakmile je prodas chces je mit na ruce zpatky. . . . Vubec bych se jejich koupe nebal.
shag Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Sa ti tu vyjadruju sami buduci vlastnici
sect Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 No ja jsem jejich budouci vlastnik urcite. . . . stejne jako i minuly a soucasny
Chosef76 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Sa ti tu vyjadruju sami buduci vlastnici i minulí ;-)
Matthew Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 tak já měl doma oboje ty putovní co tu jsou a za mě dobrý... krásně lehounký a nápadný hodinky... ale nedá se to moc s ničím sladit a o to PVD má člověk taky strach no
Michal.Vacík Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tak se také přidám! Současný vlastník a hodně dlouhou dobu jsem byl "budoucí", čekal jsem, váhal jsem...Pravda je, že se nedají ladit s ničím (a nebo se vším - oranžová čepice, brejle, boty..), ale právě proto jsou tak výrazné a zaujmou - prostě jsou to "výstřední" hodinky, které poutají pozornost a jsou opravdu fantastické... PVD - naprosto v pohodě, žádný problém, ale pravda je, že škrábanec se na PVD nerozleští jak na nerezu..váha - neskutečně lehképřesnost - ucházející :-) zatím +8s / den (jen na ruce a přes noc na stolečku, do vrtiče zatím nešli, pač jsem je z ruky nesundal)MI (machr index) - naprosto skvělejfluorescence - průměr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se