Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci psát do prodejních vláken ale chtěl jsem se zeptat: Mám to jen takovej dojem, nebo se fakt tak často objevujou v prodejním vláknu? Jestli jo, tak co to? Vomrzí se ta barva nebo co? Ptám se, že si na ně sporadicky myslim, tak abych byl v obraze..

Odesláno

Vsichni se boji, ze vomlatej to PVD. Tak je nosi jen doma v obyvaku, to se casem omrzi a tak jsou do frcu :D

Ale sect uz ma druhe nebo snad treti, takze na nich neco bude. Na zivo jsou fantasticke.

Odesláno

Tohle PVD na titanu je super, drží mnohem líp a vydrží víc než na oceli... U mně je to jen kvůli penězům na něco jiného, jinak by nešly z domu - jsou super :crying_anim02:

Odesláno

Dle mého jsou to tak výrazné hodinky, že jejich využití je prakticky nižší než ostatních "domácích" kousků...., proto jsou častěji v prodeji.

Odesláno

Tak se také přidám! Současný vlastník a hodně dlouhou dobu jsem byl "budoucí", čekal jsem, váhal jsem...

Pravda je, že se nedají ladit s ničím (a nebo se vším - oranžová čepice, brejle, boty..), ale právě proto

jsou tak výrazné a zaujmou - prostě jsou to "výstřední" hodinky, které poutají pozornost a jsou opravdu fantastické...

PVD - naprosto v pohodě, žádný problém, ale pravda je, že škrábanec se na PVD nerozleští jak na nerezu..

váha - neskutečně lehké

přesnost - ucházející :-) zatím +8s / den (jen na ruce a přes noc na stolečku, do vrtiče zatím nešli, pač jsem je z ruky nesundal)

MI (machr index) - naprosto skvělej

fluorescence - průměr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...