pindero Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Taky děkuji všechno proběhlo bez problémů vřele doporučuji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Rychlovka jak má být, i s super překvapením! 101%! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 vse v naprostem poradku, radeji bych osobku, ale neni vsem dnum konec, diky za obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyyayo Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Můj první obchod přes forum, první Rolexky, vše proběhlo v pořádku. Děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nehodinkový rychlý obchod . Vše na 1*Díky a doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinzji Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Naprostá spokojenost,mohu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 patprom ma proste krasny banovky, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Patrik, ako vzdy, vsetko na 1. Dakujem a tesim sa na dalsi obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Lstivě se vloudil do hospody a stáhl mi hodinky z ruky ...na druhou stranu mne zase zásobil bankovkami. Díky moc a budu se těšit na další obchod. Wizard vřele doporučuje !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Naprostá spokojenost, ale to asi nikoho nepřekvapí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 patprom ma proste krasny banovky, no von je snad tiskne, nebo co. kazdopadne opet naprosta spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Poděkování za rychlý obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Lstivě se vloudil do hospody a stáhl mi hodinky z ruky ...na druhou stranu mne zase zásobil bankovkami. Díky moc a budu se těšit na další obchod. Wizard vřele doporučuje !!! Tak už jsou zase zpět Díky za obchod a jako vždy palec nahoru !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watcher Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Hodnotím kladně a dávám 99%, příště snad osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Vše ok, díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Diky Patriku za perfektni domluvu, blekurychla akce, diky za vymenu a mnoho spokojenych km s volvem p. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Rychla a bezproblemova domluva, byt jsme oba z jineho konce republiky, tak vse probehlo v podstate v radu hodin. Patrika vrele doporucuji. Diky a uzivej novych hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Obchod na jedničku.Jsem rád, že jsem se s Patrikem setkal osobně. Děkuji za obchod a třeba se v budoucnu ještě střetneme. Určitě doporučuji. H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 S tímto chlapem je radost jednat. Má zkušenost je perfektní. Jeho férové jednání a hlavně po lidské stránce je to skvělý člověk. Jsem rád, že můžu nosit hodinky po Patrikovi. 100% doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Super obchod, díky moc doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se