Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to je jasny vsem ale za 25k za 50ks O2 Elton nepristoupil (coz byl myslim dobry impuls pro start tohoto modelu oni by si ho ti movitejsi jiste zacli vic vsimat) a na cenu 30k za Elton zase z valne castri nepristoupili potencialni zajemci z chronomagu nemluve o zajemcich z FB ti by se asi spocitali na jedne ruce:suicide_anim: jinak me se ta limitka moc libi ale bohuzel na ni nemam:sad01_anim:

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 22:36, 'bohus76' napsal:

Tak Orlíky a Elton Sport jsou dvoje úplně rozdílné hodinky.Orlík je No1. a Elton sport jsou "jen" vylepšené Sporty1./můj názor/.

To máš určitě pravdu, ale jde o to, že v obou případech Elton vůči potenciálním zájemcům z Chronomagu heslo " náš zákazník, náš pán" určitě nerazí. Stránka Eltonu na FB s několika málo desítkami příznivců je velmi chabý pokus o reklamu....., darmo "mluvit". Posted Image

Odesláno (upraveno)

Orlík je ikona / z důvodu počtu kusů,dostupnosti,nebo spíš nedostupnosti originálu/.Sporty1 má kde kdo,originál Orlíků málokdo.Mysli si co chceš,tak to vidím já.Dál to nebudu plevelit,omlouvám se za OT.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Reklamní stránku věci už dokáže pro Elton zachránit asi jedině Forrest Gump a jeho přímočará,leč účinná řešení.Pro začátek by třeba stačila obnovená a stylová řada"Prim Forest Myslivecké".

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 23:15, 'Jezevcik2' napsal:

Reklamní stránku věci už dokáže pro Elton zachránit asi jedině Forrest Gump a jeho přímočará,leč účinná řešení.Pro začátek by třeba stačila obnovená a stylová řada"Prim Forest Myslivecké".

tak tobě už pan ředitel na maily odpovídat nebude :)
Odesláno

Mámo,věřím,že je pan ředitel obdařen smyslem pro humor a nadhledem,takže ví,že je to nadsázka.

Teoreticky si ale představ,jak budoucí prezident-majitel lesů,vod a strání Karl Černovrch-předává jako státní dar Tomu Hanksovi jedny Forest Myslivecké....Posted Image

Odesláno
  V 22. 2. 2012 v 22:46, 'Chosef76' napsal:

To máš určitě pravdu, ale jde o to, že v obou případech Elton vůči potenciálním zájemcům z Chronomagu heslo " náš zákazník, náš pán" určitě nerazí. Stránka Eltonu na FB s několika málo desítkami příznivců je velmi chabý pokus o reklamu....., darmo "mluvit". Posted Image

Můj názor na Elton v době, před čerpáním dotací, kdy tady ještě za ně fungoval Prokop, všichni starší členové asi znaj. Bohužej tu v poslední době padlo mnoho chytrejch rad ohledně obchodní strategie Eltonu a to...sorry na úrovni kurzů manažerský dovednosti tak, že mě to hlava nebere. Výroba a prodej časoměrných zařízení, určených nejenom pro měření času, ale i pro potěšení oka, není výrobou a prodejem hajzlpapíru a jiných, třeba i nečistících prostředků denní spotřeby.Posted Image Takže bych to minimálně upravil na "ne každý zákazník je náš pán"

Odesláno
  V 23. 2. 2012 v 16:19, 'hciq' napsal:

Můj názor na Elton v době, před čerpáním dotací, kdy tady ještě za ně fungoval Prokop, všichni starší členové asi znaj. Bohužej tu v poslední době padlo mnoho chytrejch rad ohledně obchodní strategie Eltonu a to...sorry na úrovni kurzů manažerský dovednosti tak, že mě to hlava nebere. Výroba a prodej časoměrných zařízení, určených nejenom pro měření času, ale i pro potěšení oka, není výrobou a prodejem hajzlpapíru a jiných, třeba i nečistících prostředků denní spotřeby.Posted Image Takže bych to minimálně upravil na "ne každý zákazník je náš pán"

....a proto c) zákazník je svobodný člověk tak se svobodně rozhodne koupit si hodinky u firmy kde ho za pána považují...
  • po měsících...
Návštěvník jan333
Odesláno

no ono obecne ceny tech jejich hodinek jsou na urovni kterou mi hlava nebere.

Odesláno

Tak to se tu donekonečna řeší a asi bude řešit dál. Můj skromný názor je ten, že jestli se někomu zdají drahé, tak pro ně podle Eltonu asi ještě nedorostl. Já jsem teda taky jako zákazník v kočárku... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...