spineshank Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 no pokud ti to nadále vydrží seš šťastnej člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Denně natahuju 23 vintage kousků, dvoje se točí na grilu. Baterkáče do toho nepočítám. Běžně z toho nosím asi 5 kusů. Manželka tuhle říkala, že se po mě ptal nějakej Chocholoušek A včera mi přišly náádherný Primky s kal. 55 a šupinatým ciferníkem, takže po vydrhnutí a vyleštění bude další kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 tak ja mam 3 x automat na kolotoci, jedny kapsace ktore vencim par krat do roka a zopar vintage kuskov ktore cakaju na ozivenie. v hlavnej rotacii ale zvladam len 3 hodiniek cize viac to asi ani nikdy nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 momentalne uz len jedny a aj tie su predane , takze v podstate 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enicar2 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 3* AUTOMAT (Fortis, Seiko, GUB)2* Quartz (Tempic, Casio) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 slusnejsich - tzn. nad desitku - 10 slusnejsich - tzn. nad pade - 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Viz podpis. Nicméně zajímavější je druhá část otázky, kolik z nich se dostane aspoň jednou za tejden na ruku. Já to mám tak, že na výsluní jsou zpravidla ty nejnovější a k ostatním se vracím jen při správné příležitosti (na pohovor jsem si bral IWC, nikoli Paneraie na hadím řemenu :-).Sám jsem zvědav, až pomine "novost" těch nových, jak to bude vypadat. Myslím, že budu hlavně střídat Sea Dwellery, Paneraie a Navitimery. Do věčných lovišť nejspíš zamíří (zamířily) bondovky a časem možná i Stowa COSC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbac Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 (upraveno) .. uff, tak co se týče četnosti používání mohou být ty moje jediné hodinky šťastné, že se na ruku dostanou takřka každý den v týdnu.. :-) O víkendu čas moc neřeším, tak nosím hodinky sporadicky.. :-) ale bojím se toho, že se to s délkou pobytu na tomto fóru asi změní.. :-) Upraveno 31. března 2011 uživatelem Bimbac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Mně se to podařilo zredukovat na tři kousky, v měřítku sibiře nemám sice ani jedny slušnější, ale nestydím se za ně Nosím všechny tři - Spirity, vintage diversky i géčka. Spirity skoro každý pracovní den, potápky doma, na procházku nebo na casual friday a géčka na fyzickou práci nebo na trek či do bazénu a na kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 fyzika mozno, ale matika ti moc nejde Asi nejde - nevím, kde jsem udělal chybu. Je-li 25% pravděpodobná chyba, tak se považuje cokoli nad 75% za skutečný jev. Tak nás to alespoň učili ve škole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Asi nejde - nevím, kde jsem udělal chybu. Je-li 25% pravděpodobná chyba, tak se považuje cokoli nad 75% za skutečný jev. Tak nás to alespoň učili ve škole. hmm, ja som vychadzal z tvrdenia, ze si na 85% vylieceny ... lenze ak je pravdepodobna chyba 25%, tak som myslel, ze vo vysledku, nie v celku ... ale mozno sa na to pozeram uplne blbej strany, logicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 hmm, ja som vychadzal z tvrdenia, ze si na 85% vylieceny ... lenze ak je pravdepodobna chyba 25%, tak som myslel, ze vo vysledku, nie v celku ... ale mozno sa na to pozeram uplne blbej strany, logicky ty si nejaky vychcalek alebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 ty si nejaky vychcalek alebo co to vobec ... v mojom tvrdeni je na 25% nejaka chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 hmm, ja som vychadzal z tvrdenia, ze si na 85% vylieceny ... lenze ak je pravdepodobna chyba 25%, tak som myslel, ze vo vysledku, nie v celku ... ale mozno sa na to pozeram uplne blbej strany, logicky ty si nejaky vychcalek alebo co to vobec ... v mojom tvrdeni je na 25% nejaka chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingo Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 1 hodinky jsou málo a 3 už hodně. Držím se v linii dvou hodinek (volný čas/sport vs. společenské) - začínal jsem se Seiko Samurajema a Seiko SARB033, přičemž samuraje jsem asi před měsícem poslal dál a každým dnem netrpělivě očekávám Longines Hydro Conquest. V případě, že si v dlohodobém horizontu sedneme, obměním SARBY za něco ze střední třídy, na kůži - něco ve stylu RW Don Giovanny, Maurice Lacroix Pontos rectangle a končím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 a končím! nelze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Taky jsem před nedávnem řekl, a dost vše prodám a nechám si jen max troje. Hm a minulý týden sem koupil hned zase dvoje. Prostě zraji velice pomalu, ale ono to jednou určitě přijde. Takže momentálně celkem 14 kousků, ale pravidelně (už týden) nosím do práce novinku Orient Big Mako před tím Seiko SLT 047 jediné quartz, ale ta přesnost, asi tyto budu pracovně střídat. A po práci přestrojím na ostatní dle nálady, ale momentálně jednoručky Gnomonik. už se těším až se vrátí z léčení Glashutte a Tissot alarm. Ale zatím opravdu stále tápu. Ale asi rozměr 45mm s řemenem 24mm bude to pravé ořechové. Teď už jen vlastně vybrat hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Donedávna jsem měl jedny a dlouhá léta mi to stačilo pak jsem si řekl, že bych chtěl nějaké jiné a dal jsem do googlu vyhledat server o hodinkách ... no a došel jsem sem.A už mám čtvery... hrozná nemoc fakt. jinak je střídám a nosím tak nějak na každou příležitost jiné, do práce Seika, ven Casio-PRG atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Takže stručně:Seiko - mech. automat - 4xHamilton - mech. automat Citizen - Eco driveCasio -quartz - 2xGant - quartz - 2x Nejčastěji ale nosím seika, hamiltony a citizeny. Zbytek podle nalady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 zrno : taky pěkná sbírka :)jen by mě zajímalo jaký citizeny eco drive máš ? koukám po nighthawk a nemůžu se rozhoupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se