sonny.c Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Výprodej sleva 50% ale obávám se že samá vražda. https://www.neoseeds.cz/cz/e-shop/c76536/chilli-sazenice.html?page=&page_limit=60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Jj pouze pro sebevrahy Ta Naga by šla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 už to roste. napočítal jsem 35 kousků na 4 rostlinách Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Letos poprvé a zatím jedou Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Ty spodní "vlky" na kmínku bys měl vylámat. Rostlina bude sílit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Před hodinou, gandalf napsal: Ty spodní "vlky" na kmínku bys měl vylámat. Rostlina bude sílit. Díky! Provedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Kytky máš pěkný, silný .... Opatrně přihnojuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Vůbec.. Mám to ve skleníku, kde jsou i kapie, habanera a rajčata - byla to taková zkouška.. Ale z šesti semínek mám jednu rostlinu této morugy, jako malé mi to sežrali slimáci, než jsme je ulovili Půda se tam hnojila lehce, než jsme to tam vysázeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Tak zkus nějaké hnojivo na list - lehce. Na ta rajčata bacha - ve skleníku trpí plísněmi. Mně, po špatných zkušenostech, k chilli nic nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Nepoznal by někdo takhle z fotek, o jakou chilli papričku se jedná? Pěstujeme to ve skleníku a manželka si nepamatuje, co koupila Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Podle květů jde asi o rod chinense. Ale ty výhony na kmínku musí pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Začínajú sa červenať Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 před 13 hodinami, gandalf napsal: Tak zkus nějaké hnojivo na list - lehce. Na ta rajčata bacha - ve skleníku trpí plísněmi. Mně, po špatných zkušenostech, k chilli nic nesmí Máme letos skleník prvně, tak testujeme.. Rajčata máme 80% venku, ale dvě květiny jsme zkusili i sem Jinak tam jedeme hlavně papriky a byly tam i okurky .. Chilli byl takový můj pokus, jím to jen já, respektive si dělám takové pasty, ale taky toho člověk nesní tuny .. Jinak vlnky jsou pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 (upraveno) Okurky, pokud je nakoupíš na trhu, mají většinou svilušky a podobnou pakáž - to je pro chilli konečná. Nesnáší totiž některé vyšší koncentrace postřiků jak na plísně tak proti škůdcům - shodí listy a končí. Postřik Mospilanem proti mšicím snáší dobře. Pozor na mravence! Upraveno 9. července 2024 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Nevím kde kupovala semínka okurek, ale už jsme se sežrali a Chilli jede dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Ze semínek je to v pohodě. Sazenice jsou problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Před lety když jsme se stěhovali do baráku, sazenice jsme kupovali jen kedlubny.. Dnes jedeme vše ze semínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Tak to jste dobří Já sazenice kupuji všechny /kromě okurek, cuket, patizónů, hokaido, melounů a rajčat .../ a taky za to platím nekonečným bojem s molicemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 Tak jsem konečně taky něco rychle nafotil. Zatím bez popisek. Taky jsem přesadil Aji Charapita, co jsem přes zimu nechal zakořenit z větví /tohle Aji je nejdražší chilli na světě - 25.000 USD/kg, ale mně nechutná, asi nejsem gurmán/. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se