Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

A už je to tady, toho jsem se obával, že po mně bude někdo něco chtít. :)

Kdyžtak se sem připište a pak bychom to nějak domluvili a zorganizovali.

Odesláno (upraveno)

Já bych taky rád ten antiasfalt...ale, sám máš málo, stačí mi, když ho koštnu někde na srazu.  :)

Upraveno uživatelem Tondaa73
Návštěvník Kamil
Odesláno

Přátelé nikam neposílám. Ale vzal bych to na nějáký pražský sraz, kde byste se mohli zastavit, eventuálně na trase CB-Praha-UL. Asi bych to tady sesumarizoval a pak se zařídíme. Sám mám málo byl pokus o vtip, tak půlku jsem bez problémů ochoten pustit mezi členy Chronomagu.

Když jsou za rohem ty Vánoce...

EDIT: Jen upozorňuju, že ta ostější je téměř nepoživatelná a i ta druhá má velmi slušné grády.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kurňa, ty jedeš Kamile. Jestli budeš mít zájem, tak ti dám na ochutnání lahvičku zelené chilli pasty /100% chilli + zázvor ...../.

Jasně že budu a už ti na pondělí balím vzorky od sebe.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Sakra do Prahy se ted nemam sanci v tydnu vubec dostat tak do konce roku, tak jakoze sem nic nenapsal, skoda :)

To nehoří, sám bych to viděl tak koncem roku nebo začátkem příštího. Ono se to nemá šanci zkazit. :lol2:

Odesláno (upraveno)

tak to jsem taky mimo, v Praze budu pouze zítra s holkou na stomatologii a do konce roku jsem mimo........ :frusty: dopr.......a to jsem se těšil jak ukážu synátorovi co je pořádně ostrý......

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník Kamil
Odesláno

Vždyť je čas a můžete se zastavit kdykoliv příští rok, opravdu se nezkazí. Kdybys jel někam na P6, můžeme se domluvit už teď.

Odesláno (upraveno)

Taky tak.

Viz tady. Pár skleniček bych mohl obětovat, kdybyste někdo neodolali. Ale rozumně, sám mám málo! :D

Hmmm Kamile to vypadá parádně, hned bych ochutnal, že bych si udělal výlet do Prahy... :-) Upraveno uživatelem guzmic
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jestli by byl Kamil te velkorysosti a sveril mi par vzorku svych biologickych zbrani, mohl bych je do Ostravy dopravit.

Ty přijedeš v úterý 14. na doutníkový sraz?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...