mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 pokud by to šlo, měl bych zájem o dva vzorky z každého druhu...............bych udělal radost rodině..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 A už je to tady, toho jsem se obával, že po mně bude někdo něco chtít. Kdyžtak se sem připište a pak bychom to nějak domluvili a zorganizovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ja bych taky okostoval kdybys mohl pustit jednu lahvicku toho odstranovace asfaltu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Já bych taky rád ten antiasfalt...ale, sám máš málo, stačí mi, když ho koštnu někde na srazu. Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jasne taky bych to bral jen pokud bude vylozene navic, pokud je to v modu sam mam malo, nebo pustim kamaradum, tak me nepocitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Přátelé nikam neposílám. Ale vzal bych to na nějáký pražský sraz, kde byste se mohli zastavit, eventuálně na trase CB-Praha-UL. Asi bych to tady sesumarizoval a pak se zařídíme. Sám mám málo byl pokus o vtip, tak půlku jsem bez problémů ochoten pustit mezi členy Chronomagu.Když jsou za rohem ty Vánoce... EDIT: Jen upozorňuju, že ta ostější je téměř nepoživatelná a i ta druhá má velmi slušné grády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Kurňa, ty jedeš Kamile. Jestli budeš mít zájem, tak ti dám na ochutnání lahvičku zelené chilli pasty /100% chilli + zázvor ...../. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Sakra do Prahy se ted nemam sanci v tydnu vubec dostat tak do konce roku, tak jakoze sem nic nenapsal, skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Kurňa, ty jedeš Kamile. Jestli budeš mít zájem, tak ti dám na ochutnání lahvičku zelené chilli pasty /100% chilli + zázvor ...../. Jasně že budu a už ti na pondělí balím vzorky od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Sakra do Prahy se ted nemam sanci v tydnu vubec dostat tak do konce roku, tak jakoze sem nic nenapsal, skoda To nehoří, sám bych to viděl tak koncem roku nebo začátkem příštího. Ono se to nemá šanci zkazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) tak to jsem taky mimo, v Praze budu pouze zítra s holkou na stomatologii a do konce roku jsem mimo........ dopr.......a to jsem se těšil jak ukážu synátorovi co je pořádně ostrý...... Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Vždyť je čas a můžete se zastavit kdykoliv příští rok, opravdu se nezkazí. Kdybys jel někam na P6, můžeme se domluvit už teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nejedeš okolo Karviné, náčelníku? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 no kdyby se dostalo něco na Moravu, tak bych asi taky vyzkoušel tu slabší verzi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Taky tak. Viz tady. Pár skleniček bych mohl obětovat, kdybyste někdo neodolali. Ale rozumně, sám mám málo! Hmmm Kamile to vypadá parádně, hned bych ochutnal, že bych si udělal výlet do Prahy... :-) Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ahoj, rád si vezmu jednu tu poživatelnou a vyzvednu bez problému o tebe doma. Ozvu se. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jestli by byl Kamil te velkorysosti a sveril mi par vzorku svych biologickych zbrani, mohl bych je do Ostravy dopravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Já hlásím že nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jestli by byl Kamil te velkorysosti a sveril mi par vzorku svych biologickych zbrani, mohl bych je do Ostravy dopravit. Ty přijedeš v úterý 14. na doutníkový sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Chtel bych to stihnout, ale budu dlouho v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se