gandalf Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Ještě jí mám skleničku, tak ji mohu Kamilovi za 14 dní vnutit. A hlavně tu žlutou - ta je ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Žlutá pasta chu-nan - ty malé skleničky jsou od Kamilovy snídaně /vlastně od Kamila :-)/edit.: uvedení na pravou míru Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Pošli prosím po Kamilovi, já si k němu dojedu i pro tu jeho.. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Nádhera gandalfe, už se těším. A děkuji kolegovi z fóra za výrobu a poslání etiket: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Sakra to bych si taky mohl dát vyrobit, ty popisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 To bys mohl i s copyrightem a skleničky ti koupím v Čelakovicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Etikety se povedly, libi se mi vtip a nevtiravej styl. Uz se tesim az ochutnam vzorek. Jeste jednou diky! Kdybyste chteli neco ze sortimentu skla, mrknete na bricol.cz, az pojedu do valtic, muzu neco vzit. Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem nividic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Skleničky asi ne, těch mám dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Kamil: Chuťovo veľmi dobre zladené a Naga Viper je hodne ostré rizoto :-) Klobúk dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Tohle mi vydrzi dlouho, k vajickum jsem ted jen vyskrabal vicko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Kamil: Chuťovo veľmi dobre zladené a Naga Viper je hodne ostré rizoto :-) Klobúk dole.Díky, taky mi to chutná. To víš, dělám si to pro sebe. Ozvi se, kdybys chtěl víc. K Naga Viper dvě historky. Borec, co jí běžně pálivé věci, ochutnal. Nepřistupoval k tomu s patřičnou pokorou a dal si malou lžičku. Zrudnul, přestal mluvit a dýchat a zmizel. Dvě hodiny o něm nikdo neslyšel. Můj kamarád, který obyčejně jí lehce pálivé, si dal jen na špičku nože. Pak běhal čtvrt hodiny po bytě a nevěděl, co dřív vypít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Kamile: dobré vedět:-) Zítra bych si měl přebírat vzorky v Ostravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Kamile, ochutnals tu zelenou pastu? JO, byla byla super, velmi zajímavá chuť, ale Kamil mi dal jenom líznout a bezohledně jí rozdal. Byla absolutně skvělá , jenže jen na špičku prstu a potom jak psal Tikal. Kdyby jsi měl něco podobného navíc - pošli po Kamilovi. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 JO, byla byla super, velmi zajímavá chuť, ale Kamil mi dal jenom líznout a bezohledně jí rozdal.Byla absolutně skvělá , jenže jen na špičku prstu a potom jak psal Tikal. Kdyby jsi měl něco podobného navíc - pošli po Kamilovi. Díky. Já ji neprozřetelně dal Adamovi na doutníkovém srazu, jestli si ji nechá nebo pošle dál Ostravákům, je na něm. Gandalf snad bude mít nějaké přebytky a něco nám ubohým Pražákům přenechá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Tak po Kamilovi pošlu ještě sklenku zelené - podělte se :-) Taky bych ještě přiložil pastu ze žluté jolokie - lahoda /ale nevim, jestli jí Kamil dá z ruky/. Možná i pastu z červených.edit.: doplnění Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 ...ale nevim, jestli jí Kamil dá z ruky/.ani náhodou EDIT: A budu si z omáček dělat litevskou vlajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Díky, taky mi to chutná. To víš, dělám si to pro sebe. Ozvi se, kdybys chtěl víc. K Naga Viper dvě historky. Borec, co jí běžně pálivé věci, ochutnal. Nepřistupoval k tomu s patřičnou pokorou a dal si malou lžičku. Zrudnul, přestal mluvit a dýchat a zmizel. Dvě hodiny o něm nikdo neslyšel. Můj kamarád, který obyčejně jí lehce pálivé, si dal jen na špičku nože. Pak běhal čtvrt hodiny po bytě a nevěděl, co dřív vypít.Ja som si dal na koštovku malú lyžičku a vedel som do čoho asi idem.Páliť začala takmer okamžite, vrchol dosiahla niečo cez 3 minúty. Pre ľudí ktorí nie sú zvyknutí, stačí na špičku noža. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Kamile: dobré vedět:-) Zítra bych si měl přebírat vzorky v Ostravě... Paráda, pak dej vědět. Ona i ta druhá není žádný čajíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Kamile, já taky moc děkuji, že sis vzpomněl i na mě. Jsem zvědavý a těším se na Tvůj "produkt", jak blázen...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se