Brownicek Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Ahoj všem, právě jsem objevil tohle vlákno... moje skromná úroda lehla popelem a sháním někoho, kdo by mi byl ochoten klidně i za úplatu poslat nějakou pastu, nebo čerstvé papričky.. Nepročítal jsem to tu celé, tak doufám že nevadí, že se ptám rovnou tady.. Pokud by někdo něco mohl nabídnout, pošlete prosím SZ. Díky! Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Když to tak čtu, tak dostávám deprese, všichni tu stále čerpají ze svých zásob a mě už zbývá pouze tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já už nemám ani to:-) Poslední čerstvé papriky jsem dal do perkeltu :-) Poslední chilli /Trinidad Scorpion Black/ sušim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Novas: pěkná okurka, je ostrá? Kamile: krabička dorazila, díky. Zatím ji ostražitě pozoruji :-) nvidic: díky za příjemný pokec a kurýrní služby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Bylo mi potesenim, priteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Co myslíte vystačím s pastou do nového chilli? Sušené nepočítám, toho mám tak pro středně velké krajské město na několik let :-) /i když to letos byla nejhorší úroda co pamatuju/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Pokud by někdo něco mohl nabídnout, pošlete prosím SZ. Díky!Odkud jsi? .. toho mám tak pro středně velké krajské město na několik let :-)A máš něco pálivýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 No dovol .... jen pálivý! Dostaneš v pondělí pastu chu-nan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tu bych si dal taky, na chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak to bych rád viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Dnes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Pěkný den s Chilli všem ... bych jen sdělil, že pro své papričky ponořené v oleji s česnekem jsem doma vyselektoval již přes léto ty správné skleničky - od chili či jiných pálivých paprik - s nápisy a obrázky i na víčku, aby hned při prvním vjemu nebylo ChilliEgo rušeno a zmateno obrázky příjemných ovocných marmelád či sladkých jogurtů. To mi přijde přece jen již několik let překonané.Mé výpěstky ze semen přímo z Thajska se docela vyvedly, vyrostly z toho akorátní parapetní rostliny, kvalitní plody v solidní barvě, stále to dojíždí. Už jsem uložil 2 ks na přezimování do skleníku, aby byl na jaře při rašení náskok. Další budou následovat.God Save the CHILLI. *** *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Odkud jsi? Bydlím kousek od Brna směrem na vysočinu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Kamile, ochutnals pastu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Výborná a docela palí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Kamile, nepomatuješ si, co jsem měl tuhle u "Červenýho trpaslíka", tuším, žes to přinesl Bertovi? Moc rád bych Tě poprosil o skleničku, nebo něco obdobného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Jasně ozvi se nebo přijď ve čtvrtek na sraz DSPBCh, dám ti tu méně pálivou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Bydlím kousek od Brna směrem na vysočinu.. Tak kdybys měl cestu do Prahy nebo mi pošli adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 ježíšek To vypadá na moc pěknýho ježíška Tu naga bhut jolokii mam, pálí pekelně ale chuťově mi nějak nesedla. To domácí omáčka od Kamila to je jiná liga, tý dávám nejvyšší hodnocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se