m.n. Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Dnes v DVTV byli dva pánové z Brna, co se svými omáčkami vyhrávají soutěže, docela fajn povídání: Bez respirátorů to nejde, říkají milovníci chilli z Brna, kteří uvařili ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Dnes v DVTV byli dva pánové z Brna, co se svými omáčkami vyhrávají soutěže, docela fajn povídání: Bez respirátorů to nejde, říkají milovníci chilli z Brna, kteří uvařili ...Je to luxusní ! Já od nich pravidelně kupuju vítězné BBQ se sušenými rajčaty a hořčično medovou ... jsou tak výborný, že to k vínu konzumuju přímo, bez ničeho dalšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Objednal jsem si Carolina Reaper Pyré tak jsem zvědavý jestli nastane peklo na zemi. Od Kamila jsem dostal hodně pálivou směs a ta je hodně v pohodě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 A dal vám Kamil ochutnat moji pastu chu - nan? Ta je ze 100% chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Nedal, sám má málo. To by musel ke mně domů, my se potkali ve městě. Ale ta moje, co jsem mu dal, je zhruba na stejné úrovni pálivosti. Byla to tahle?Pak se ozvi, jaká je Carolina Reaper a kdes ji vlastně koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Je to luxusní ! Já od nich pravidelně kupuju vítězné BBQ se sušenými rajčaty a hořčično medovou ... jsou tak výborný, že to k vínu konzumuju přímo, bez ničeho dalšího Ve společnosti normálních lidí bych to ještě doplnil a doporučil bych jejich cibulové chutney (se kterým, tuším, vyhráli první soutěž; pálivost 3/5), ovšem jak to tady čtu tak mám takovej dojem, že pro místní borce je to stran pálivosti asi něco jako sladkej kečup, tak snad radši nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Ve společnosti normálních lidí bych to ještě doplnil a doporučil bych jejich cibulové chutney (se kterým, tuším, vyhráli první soutěž; pálivost 3/5), ovšem jak to tady čtu tak mám takovej dojem, že pro místní borce je to stran pálivosti asi něco jako sladkej kečup, tak snad radši nic...No já za ty roky, cestu bolesti poněkud zmírnil a teď si kupuju spíš střední pálivost. Přpadne mi, že je to víc festival chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Každopádně Festival bolesti - to by byl super název pro tu směs co tu postoval před chvílou Kamil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) Každopádně Festival bolesti - to by byl super název pro tu směs co tu postoval před chvílou Kamil.No to jo ... ještě možná řitní trhač Upraveno 10. února 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Dávám odkaz : http://www.my-chilli.eu/products/chilli-purree-carolina-reaper Jo jo Kamile přesně tu mám od tebe a je vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Jste mě úplně zlomili ... další objednávka v My Chilli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 carolina nebo scorpion pálí jako šlak, ale chuťově mi moc nechutná. Vadí mi ta chuť tropického ovoce nebo co to tam je cítit. Paprika musí pálit a chutnat jako paprika. Jinak na paprice jsem odchovaný. Tatínek měl maďasrké kořeny a pocházím z jižního slovenska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Já jsem dostal od Kamila tu slabší verzi majdy a je pro mě úplně v pohodě.Moc mi chutná.Vzal jsem ji i na hory, kde byli další milci pálivého...Měla úspěch.Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Tak jsem udělal botu. Při přepíchání sazenic v rockwoollu do substrátu jsem měl strach, aby ten suchý substrát nevytáhl vlhkost z rockwoollu a prostě jsem to přelil. Tak ze 40 sazenic jich jde asi odhadem 7 do řiti. Prokypřil jsem to, vytáhl 2 nejbídnější, vyhodil ten váleček, ve kterém klíčily, do substrátu jsem prdnul Cancum piquant a nechám to být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Já jsem ho kdysi taky zkoušel, ale nijak mně to nenadchlo, resp. to ničemu nepomáhá, všechno tam musíš dodat. Jo vlastně jsem tenkrát použil ty sazenice do hydroponie. Po přesazení nezalévám, jen trochu "pomlžím". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 carolina nebo scorpion pálí jako šlak, ale chuťově mi moc nechutná. Vadí mi ta chuť tropického ovoce nebo co to tam je cítit. Paprika musí pálit a chutnat jako paprika. Jinak na paprice jsem odchovaný. Tatínek měl maďasrké kořeny a pocházím z jižního slovenska.On to taky asi nikdo /alespoň já ne/ nepěstuje na jídlo - maximálně to přidám do nějaké směsi na zvláštní přání. Jak jsem už psal - ta Carolina je s vysokou pravděpodobností ukradený škorpion - je bez doložitelné historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Já jsem dostal od Kamila tu slabší verzi majdy a je pro mě úplně v pohodě.Moc mi chutná.Vzal jsem ji i na hory, kde byli další milci pálivého...Měla úspěch.Ještě jednou díky. Ti pošlu další, kdyby nějaký Ostravák zabloudil do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Tak mi dnes přišla Carolina reaper, přistupoval jsem k tomu s respektem ,ale peklo na zemi nenastalo. Je to hodně pálivé tak cca 15 minut ,ale čelo se mi neorosilo ...Přikoupil jsem ještě sweet onion omáčku a ta je vynikající. Je lehounce pikantní, chutná po karamelu a k masu je dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Už postupně přesazuji, ale mám dojem, že ty výsevní substráty jsou čím dál horší. Dokonce se dost liší jednotlivá balení od téhož výrobce. Takže vybírám jen opravdu silné sazenice, ostatní rovnou vyhazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 7. března 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se