Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pěkná úroda. Jsou dostatečně ostré?

nemam to s čim srovnat, ale na dva skusy kousek sežeru, když ho ale poctivě mělním, tak pláču (ale nevim proč, zřejmě dojetím, jak sem šikovnej, že to ještě nezdechlo..), kolega ji tak za cca 15minut sežral celou i se semeníkem, ale poplakal a pokašlal si :-)

Dneska sem z nich dělal takovou tu "nátierkovů hmotu" na maso a tak a protože chci semínka, tak sem to zbavoval semeníků a při jendé téhle operaci jsem neopatrně nahlédl pod kudlu, která ve stejný moment vypružila a vymrštila očekávaným směrem kousek semeníku a štávičky přímo v ústrety mému sklivci, inu veselý taneček jsem musel cestou do koupelny, zuřivě servávaje rukavice a lapaje po klice, sehrávat. ALE! Stále vidím! :-)

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

Tak hlásím, ze po půlročním tréninku, kdy jsem vydatně pojidal me oblíbené vindaloo, jsem zkusil vytouzeny jehneci phall.................a nejsem jeste připraven :-( Kurva to pálilo!!!!! :-)

Odesláno (upraveno)

Nechápu, jak tohle dokážete přežít. Před pár lety jsem se vrátil v Bangkoku do hotelu hladový jako vlk, kuchař na mě čekal a vybral jsem si jakousi kuřecí polévku s kokosovým mlékem a nějaký maso jako druhý chod. Ta polívka se tvářila docela snesitelně, než jsem dojedl tak do půlky. Pak se to nějak rozleželo a já se zpotil jak v sauně, pálilo to tak že jsem myslel  že umřu, nešlo to uhasit, zapít to bylo snad ještě horší, málem jsem vypustil duši!! Maso pak už nemělo žádnou chuť- všechny chuťový buňky zahynuly. Tak za dvě hodinky jsem si myslel že jsem z toho venku a šel spát.  Ta šílená sloučenina se ozvala ale  ráno znovu.  Poznal jsem ještě horší pocit než když mi hořela huba. Vzpomněl jsem si na PULP  FICTION,středověk, kleště a letlampu. Ještě že měla sprcha tak dlouhej šlauch že dosáhla až k WC. Jinak bych fakt bídně zhynul v nesnesitelných mukách..

Ubližovat si takhle dobrovolně je úplně mimo oblast mého chápání, něco jako chůze po žhavých uhlících a polykání mečů...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Ono to ale při dobrém tréninku je fakt mnamka. Neni to o bolesti, ale o chuti chilli. Trochu brutálnějsi, ale super. Kromě phallu teda :-)

No já teda nevím... a smí se při tom plakat a hlasitě řvát?

Odesláno

Stačí otirat čelo :-)

Jak komu.... mně to rozhodně nestačí, potřebuju k tomu ten hlasový projev.. teda, alespoň těch pár málo zkušeností se bez řevu neobešlo, měl jsem pocit že jsem kousnul do piksly se slzákem..

Odesláno

tak neco z me "zahradky" ...

v hnedych, jestli dobre pamatuju, tak jamaican yellow, v zelenem thai red ... jen mam trochu obavu, ze se to tam trochu pokrizilo :)

thai je furt thai, ale jamaica byla minuly rok vic baculatejsi ze zacatku ... nuze uvidime

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

no jsem docela napjaty ... ale mozna je to z tech hnojiv :) minuly rok jen tak na zkousku kristalon, tenhle lignohumat, slepicka, organika (holt je to jak s hodinkami :))

a mozna je to uplne neco jineho, nez si myslim, kvitka bily smerem dolu, plody taky, jak na fotce (v depozitu mam jen habanero, biskupske klobouky, jamajku a skorpiona, ale na nic z toho to nevypada)

Odesláno

kym to bude chilli a nie nejaky barani roh z blizskej zahradkarskej kolonie, tak to neriesim :) uvidim, co zvysok zahonu

Odesláno

Na 100% to není beraní roh. Ale vedle těch žluťásků jsem měl ty své "obří" - to by mohl být pachatel /nebo oběť?/. Dej jim čas a třeba se dočkáš překvapení.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pár aktuálních obrázků.

Jamajské žluté

"Obří"

Jolokie

Jamajské červené

Nějaká varianta 7POT

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

tak update k tym mojim neznamym (aj znamym)

jamaican yellow (tak nakoniec to nebudu len same nezname sorty)

bishops crown (v popredi thai red)

... a ted smankote, Gandalfe, caruj :D

Upraveno uživatelem Toams

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...