Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ta moje na omak jako tenkostenna moc nepusobi, ale vizualne se dost priblizuje, i kdyz vetsinou je vic protahla. Uvidim, co z toho nakonec bude, mam toho snad pulku vysadby :)kdyz tak to odlifruju nasim na zahradu a zaseju neco lepsiho. Ty mini barevny se mi moc libi, taky habanero a pak snad neco specialniho, trinidad, naga nebo 7pot, co sezenu :)

Odesláno

Jestli je to silnostěnné jako kapie a pekelně ostré, tak by to mohlo být i to moje - stát se může v případě chilli, který pěstuješ pohromadě, cokoli. Máš to venku?

Odesláno (upraveno)

Jo, mam to venku, ale podle mne zadny krizeni u mne neprobehlo. Ty rostliny jsou stejny a od zacatku rozlisitelny od ostatnich.

Vecer kdyz tak nafotim a seberu jeden testovaci vzorek, kterej rozpitvam a ochutnam.

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Křížení by se stejně projevilo až v následující sezóně /myslel jsem u mně/. Mně to furt roste do výšky a do šířky, ale už tu a tam červenaj. Kdyby bylo září slunečné, tak plodů budu mít košíky :-)

Odesláno

Tak az tak tlustou stenu nema, 1-2mm max. Ale docela tuha na omak. Stipe, ale na jamaicu asi nema, snedl jsem pulku (tu od spicky :)) jen tak s chlebem a megapeklo se nekonalo, zkusim i tu druhou pulku, kazdopadne chutove nijak vyjimecna ...

post-2492-140925394217.jpg

Odesláno

Tak jsem začal na etapy po kouscích ochutnávat můj první Trinidad Scorpion...

Použití, ketré mě napadá: stačí jedna paprička a máte dost na guláš na týden pro celý tabor .... 

Odesláno

Ono tohle super silný chilli má vlastně význam jen ten, že to taky dokážeš vypěstovat, což dnes není problém, protože semna jsou běžně dostupná. Ale uplatnění v kuchyni to, podle mého, nemá. Pro normálního kozumenta stačí Habanero, případně nějaká Jolokie, nebo Jalapeňa.

Odesláno

Jasně, až tu budeš zavolej mi na 728935042. Přinesu ti něco na ochutnání :-)

To asi nebude tak úplně pro mně. Ostré má ráda žena a děti.  :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nedávno jsem ochutnal jednu, co má mít kolem 2 mil. a skoro jsem zahynul.

Sem s ní.

Odesláno

tvl, gandalfe, seš chilli terminátor!. poslední foto je sibiř, je tak? kolik má mít sibiř SHU? docela mě to bolelo, když sem jí cpal do jícnu :-)

Jj Sibiř. Udávaj kolem 200.000 SHU, ale podle mého je to silnější než Habanero a to se pohybuje kolem 300.000.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...