Tatros Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Je to tři dny,co jsem u ženy v tašce zahlédl černou krabičku s nápisem DOXA a jelikož se mi nezmínila ,že by koupila něco téhle značky dcerám k vánocům tak jsem usoudil ,že to bude dáreček pro mne. A jelikož jsem velice zvědavý člověk zagoogloval jsem a dostal jsem se až sem ,k vám a přiznám se ,že po několika dnech na tomto foru se ze mě stal blázen do hodinek a fakt se nemůžu dočkat jaké žena vybrala . A nemyslím že zůstanu u jedněch ,takže vás všechny zdravím a =)
falkkon Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Kdybys nehleděl do cizích tašek,nedostal by jsi se na chronomag a nebyl by s Tebe takový magor jak jsme my!!! Dobře Ti tak :lol:
typograf Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 No vida. Nákaza je čím dál více nebezpečná. Pouhý pohled na jakousi krabičku, a už v tom lítáš. Tak tě tady vítám.
RomanP Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Jojo můžeš si za to sám, ale co nechápu, je to, jak ses tam mohl nepodívat ?!?! Já bych to nepřežil, těšil bych se a zároveň bych měl strach. Nenechám si ani koupit oblečení, natož hodinky. Nechci tě navádět, ale jukni tam... :-)
typograf Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 No.......... nejhorší na tom je, že já jsem teď strašně zvědavej, co vlastně v tý krabičce je. :lol:
roon Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 No.......... nejhorší na tom je, že já jsem teď strašně zvědavej, co vlastně v tý krabičce je. :lol: tak to jsme dva, jestli náhodou nejsme zvědavejší než ten kdo je má dostat...... :lol:
Tatros Odesláno 19. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Já myslím že nejste ,ale žena jí stihla zabalit a schovat tak jsem aspoň koukal kde doxy prodávají a žádný obchod ,kde je mají jsem nenašel
typograf Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Tesco, Kika v Letňanech. Tam je mají v jednom z vícero krámků dole v přízemí.
roon Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 nějaké jsem viděl v jednom z hodinářství v OC na Chodově
Andreas Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Vítej do klubu ....to je drámo před Vánocema :- ))) Taky něco prodávají v hodinářství naproti Bílé labuti, u Axy
Leclerc Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Solidní výběr hodinek Doxa mají v Koscomu Na Poříčí. Jinak, vítej!
Tatros Odesláno 19. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Díky všem a už jsem se stihl zamilovat
šarik Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Pánové, to jde nějak rychle! Nevím, nevím, jestli má ještě šanci na záchranu?
bunny Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 to Tatros: neviem, ci ste si vsimli, ale ludia tu su velmi mili, povedal by som "ked vtačka chytaju, pekne mu spievaju!" oni vedia, ze su zavisli, ale tesi ich, ked ziskaju dalsieho medzi seba nieco ako jehovisti ale tito su velmi dobri a neda mi este nieco neskopirovat, lebo asi ste si to nevsimli a doteraz to nebolo napisane: Upozornění: čtení tohoto fóra rychle žere čas a dost leze do peněz Vitajte
Tomasek Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 to Tatros... bunnyho z Popradu evidentně zaujal tvůj nickname Tak ať se ti tu daří a líbí
Andreas Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Tak - resustitace již není možná .... Tatros to má za sebou
bunny Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 to Tatros... bunnyho z Popradu evidentně zaujal tvůj nickname Tak ať se ti tu daří a líbí pravdupovediac, som si to ani neuvedomil, ale kazdopadne pekny nick
VS Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Prý jsou v ledničce. Říkali to dneska na Nově
Návštěvník Snow Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Pěkný pokrok o těch DOX, nelze nic než chválit, brzy uzraje na Ulysse Nardin, Breguet nebo ještě výš.Mnoho zdaru a pevné nervy na cestě hodinářským světěm.
dehyd Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Ježišmarja, Tatrose zachvátila asi ta nejhorší forma Chronoamoku! Před třemi dny zahlédl jen krabičku od Dox, dnes je zamilován do Carrery, takže po novém roce už bude blouznit po Patek Philippe. Chudáci Doxy. Ješte nejsou ani rozbalený a už jsou asi odsouzený pro děti na hraní...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se