Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

uprimne - rozhodujem sa medzi alternativou ze i) doplnim emperor tuna 1000m 8L35 automaty alebo ze predam vsetko ostatne co mam a k MM300 zaobstaram landmaster SD. Grand Seiko SD GMT sice prijdu na rovnake peniaze, ale je tam stale to jedno percento leskleho cukriku ktore sa mi vyhraza ze by ma mohli omrziet. plus k MM300 nie su idealny match.

no a cele na co cakam je, ze nech sa Seiko vymackne co bude tohto roku nove, lebo keby cistou nahodou dali von tunaky so SD, a ja by som uz nieco kupil, tak by to nebolo to prave co by sa instantovi malo prihodit :)

cervenu konzervy by som prezil, why not, ale tie cervene oramovania indexov su zle zle... sekundovka by mozno stacila /ak vobec/

Odesláno (upraveno)

myslis landmastre? tie su nepodobne nicomu.. ale uz dlhsie ma strasia a zistil som, ze su to vlastne totalne poprdeli hodinky :)

edit: pics zdroj

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Pravda. Ač na japonské hodinky nejsem, musím uznat, že se výroční Landmaster 10th Annivesary povedl a patří mezi hodinky, které bych chtěl.

Odesláno

Pánové, Landmaster sbdx007 / 9 jsou opravdu pěkné hodinky. Ale zkuste je sehnat rychle, za nepřepálenou cenu a ve slušném stavu. Pak pochopíte. To už nejsou hodinky na otloukání, ale do sbírky.

myslis landmastre? tie su nepodobne nicomu..

Promiň, zase jsem zapomněl, že ty vnímáš sbdx001 asi tak jako já vnímám sbgr061 :) Pro mě by to byly typově velmi podobné hodinky.

Ale jo, fandím ti. Tunu má pomalu každý Singapurec, ale tyhle LM jsou vzácné jako Japonec s vkusem :)

Odesláno

Na ty Landmástry čumím každou chvíli na ebay, ale zatím jsem je neviděl pod 5.000 dolarů, takže když si to přepočtu aktuálním vysokým kurzem a k tomu přidám DPH, tak je to částka, do které se mi zatím moc nechce. Ale jsem z nich totálně hotovej už asi rok.

Odesláno

Aaa veduci chce Breitlingen Seiko :smile_anim: Tie nove su hnusne, ale mne by sa hodili :whistle: Inak tie starsie LM su najkrajsie sejka, ake kedy boli. Mal som ich kinetic verziu a jedine, co mi vadilo bol ten kinetic. Ale Instantovi by boli male... :guitar:

Odesláno

Ja sa nehadam, stare landmastre boli naozaj vyborne, ale su nezohnatelne, navyse vzhladom k cene su tazko nositelne kazdodenne. male by mi asi neboli, ale ja radsej macatejsie kusky, ak tie proporcie maju svoje racio a ergonomiu. co u serie prospex je bez diskusie..

Odesláno

Shodou okolností se dnes na SCWF objevila fotka sbdb003. K tomu srovnání bych chtěl jenom podotknout, že Alpinisty jsem měl a velikostně seděly tak akorát...

pocuj, ja by som ich kupil zene keby boli titanove, nebalamut forum dezinformaciami :-)

Odesláno

Aaa veduci chce Breitlingen Seiko :smile_anim: Tie nove su hnusne, ale mne by sa hodili :whistle: Inak tie starsie LM su najkrajsie sejka, ake kedy boli. Mal som ich kinetic verziu a jedine, co mi vadilo bol ten kinetic. Ale Instantovi by boli male... :guitar:

ked uz si nadhodil, Breitlingen Seiko vyzera takto /flightmaster prospex/ :)

Odesláno

ked uz si nadhodil, Breitlingen Seiko vyzera takto /flightmaster prospex/ :)

Na tvé fotce jako na jediné v celém tomto vlákně je na lunetě u Severu index s lumi nějak přidělán?

Dříve jsem kdesi četl, že snad byl i na lunetě Landmasterů s přidělaným indexem problém, upadl. Nevíš pls detaily?

Odesláno

Na tvé fotce jako na jediné v celém tomto vlákně je na lunetě u Severu index s lumi nějak přidělán?

Dříve jsem kdesi četl, že snad byl i na lunetě Landmasterů s přidělaným indexem problém, upadl. Nevíš pls detaily?

neviem ci ti rozumiem - na fotke na ktoru reagujes su Flightmaster Chrono Prospex SBDS001, a tie maju index na lunete na 12 a 6 priskrutkovany podobne ako napr. Stargate. Index na 12 ma lume.

Landmaster SBDB003 nema na lunete nic priskrutkovane ani osvetlene, luneta je ako cely zvysok hodiniek brightz titanium.

Odesláno

Já to asi popletl, to byli nejspíš Stargate

Je toho na jednoho moc....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...